Skvelá hydratačná maska

19:18

Prostredie, v ktorom žijeme, našu pleť veľmi ovplyvňuje. Možno ste si to všimli. Smog, prašné prostredie, vysoké teploty alebo naopak, nízke teploty, tvrdosť vody, to všetko sa na nej viditeľne podpisuje. Rovnako by sme mohli hovoriť aj o našich zvykoch, zlozvykoch. Pleti nepomáha stres, málo spánku, fajčenie, nesprávna starostlivosť, neodličovanie i prílišné opaľovanie bez ochrany. Mojím najväčším problémom je nedostatok spánku a občasný stres, so všetkým ostatným viac či menej úspešne bojujem. Viem, ako veľmi  sa to negatívne na pleti dokáže odraziť a v záujme zachovania mlado a zdravo vyzerajúcej pleti zháňam rôzne kozmetické prípravky, ktoré vrátia tvári jej prirodzenú krásu. Jedným z nich  je aj hydratačná maska, ktorá obsahuje samé lakoty.

HĹBKOVO HYDRATAČNÁ PLEŤOVÁ MASKA


HĹBKOVO HYDRATAČNÁ PLEŤOVÁ MASKA zloženie

marina miracle

marina miracle Shea Hydratation Mask


Hydratačná pleťová maska  Marina Miracle

Pleťovú masku od Marina Miracle som si vybrala pre jej zaujímavé zložky: aloe vera, zelený čaj, perlový prášok či bambucké maslo. Obal som si obľúbila hneď. V papierovej krabičke je zelený sklený téglik, taký menší a ľúbezný, že si ho po minutí masky jednoznačne odložím. Lebo nikdy neviem, kedy by som si doň mohla niečo dať. Podobne zelenkavá je aj maska. Taká shrekovská, ale to pri nej vôbec neprekáža. Vôňa masky je úžasná. Svieža, energizujúca, ako stvorená do horúceho počasia. Lebo leto evokuje. Vonia po šťavnatých jabĺčkach a kvetoch, ťažko povedať, čo je výraznejšie. Osvieži ako pleť, tak aj čuchové bunky. 

Konzistencia je krémová, ľahká. Sprvu som mala pocit, akoby sa maska trochu ťahala a nedala sa celkom rovnomerne naniesť, ale potom som si na to zvykla. Neprekážalo mi to a so štetcom sa dá naniesť v tenučkej vrstve. Tá úplne postačuje na dosiahnutie pekných výsledkov. Používať ju môžete 2 razy týždenne. Skôr, ako ju aplikujete, si tvár umyte a utrite, aby bola suchá. Pleť netreba trieť, stačí si len jemne prikladať uterák, aby sa vsiakla všetka voda. Potom naneste v tenkej vrstve masku. Ja preferujem štetec, ale pokojne použite len prsty, vďaka dobrej konzistencii  to ide ľahko. 

Následne ju nechajte pôsobiť 15 - 30 minút. Táto doba je len na vás, maska na pleti neštípe, takže čas s ňou rýchlo plynie. Potom ju umyte vodičkou a naneste svoj obľúbený krém alebo olej. Hneď po umytí vidno, že sú vyhladené linky a pleť je vypnutá. Pevnejšia a pružnejšia. Maska pleť upokojuje a uľavuje jej, ak je citlivá alebo podráždená. Hĺbkovo hydratuje a pleť vďaka maske pôsobí sviežim, oddýchnutým dojmom. Pravidelným používaním  masky a následne hydratačných krémov alebo sér sa dá dosiahnuť úplne jemná pokožka, ktorá odoláva vplyvom vonkajšieho prostredia  a tiež je bez liniek.  

Plusy:
  • pekný sklený obal
  • krásne vonia
  • príjemná krémová konzistencia
  • na jedno použitie jej stačí trocha
  • pleť hydratuje do hĺbky, zabraňuje jej vysušovaniu, vypína a spevňuje ju, pôsobí sviežo, zdravo
Mínusy:
  • nenašla som
Masku nájdete v eshope Marina Miracle.

Ktorý produkt tejto značky by ste radi skúsili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Hmm značku neznám a určitě se po ní podívám, maska mě velmi zaujala, díky tvému popisu vůně i díky složení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz mám aj pleťové sérum a zatiaľ som nadšená :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe