Ach, tá ruža dokonalá

19:10

Nedočkavo som vyzerala jar. Len tak, spoza okna so šálkou kávy v ruke. Jej omamná vôňa ma napĺňala radosťou a blaženosťou, no stále mi ku šťastiu niečo chýbalo. Kvety. Kvety, ktoré zafarbia záhradu ako keby je rozprávková. Milión farieb a vôní na metri štvorcovom. Včielky bzučia, slnko svieti a láska je vo vzduchu. Presne preto sa jari a následne leta neviem dočkať. Prinášajú to, čo zahojí rany na duši po dlhotrvajúcej tmavej zime. Jedným z liekov sú aj ruže. Jeden z najčarovnejších kvetov, aké som mala možnosť ovoňať a pokochať sa ich krásou. Tak, ako ma nadchýnajú ruže, nadchýna ma aj ružová kozmetika. Dnes by som vám  ukázala jedno z najlepších pleťových sér, aké som mala. Vskutku dokonalosť!


JudaJakoba Rosea

Rosea

JudaJakoba Rosea zloženie

JudaJakoba Rosea zloženie

Luxusné aktívne sérum

O pleťovom sére Rosea od slovenskej značky JudaJakoba si môžete prečítať:

        "Luxusné aktívne sérum pripravené z olejových extraktov čerstvých lupienkov ruže damašskej a plodov ruže šípkovej (oba vo vysokokvalitnom extra panenskom olivovom oleji), šípkového oleja (lisovaný semienok za studena), oleja z čílskej ruže a esenciálneho oleja ruže damašskej. Obohatený o vitamíny A a E, prírodný antioxid
ant vitamín C-lipo, minerálny komplex a nezmydelniteľný podiel olivového oleja
SPÔSOB POUŽITIA: pár kvapiek každý deň, ráno/večer, samostatne alebo v kombinácii s krémom, pod make-up, a pod. Aplikuje sa na čistú pleť jemným poklepkávaním do úplného vstrebania sa. Je vhodné dlhodobejšie používanie prípravku, aspoň pár mesiacov
INGREDIENTS / ZLOŽENIE: Olea Europea Fruit Oil/Rosa Damascena Flower Extract (olejový extrakt ruže damašskej), Olea Europea Fruit Oil/Rosa Canina Fruit Extracts (olejový extrakt plodov ruže šípovej), Rosa Rubiginosa Seed Oil (olej zo šípkových semienok), Rosa Mosqueta Seed Oil (olej z čílskej ruže), Rosa Damascena Flower Oil (e.o.ruže damašskej), Tocopherol (vitamín E), Retinyl Palmitate (vitamín A), Vitamin C-lipo (vitamín C-lipo), Mineral Complex (minerálny komplex), Olea Europea Fruit Oil Unsaponificables (nezmydelniteľný podiel olivového oleja), Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*

(*prirodzene obsiahnuté v esenciálnych olejoch)"

Keď som písala článok o značke JudaJakoba, mala som už trochu predstavu o jej produktoch, pretože som skúsila nejaké vzorky. O jej dokonalosti ma presvedčili kúsky, ktoré sa mihli mojou poličkou. Pleťové olejové séra zbožňujem, používam ich takmer každý večer a tak rýchlo zistím, ktoré sa stane mojím miláčikom. Sérum Rosea sa to podarilo po prvom použití. A pritom vyzerá tak nenápadne, že by ste ani nepovedali, koľko sily sa v tom nenápadnom obale ukrýva. 

Tmavá sklená fľaštička s jednoduchou etiketou má objem 10 ml a na aplikáciu slúži kvapkátko. Veľmi ma potešilo, lebo vďaka nemu je použitie jednoduchšie a precíznejšie. Naučila som sa, že na môj večerný rituál krásy potrebujem tri kvapky a teším sa na jeho použitie. V prvom rade pre jeho vôňu. Ak milujete vôňu ruží tak ako ja, prídete si na svoje. Je ľahká, omamná a neuveriteľne ženská. Je to závan prírody, opojí zmysly a na okamih mám pocit, akoby som stála nad záhonom červených ruží. Viem, že pri kozmetike nie je vôňa to najdôležitejšie, no v tomto prípade je to veľká výhra! 

Obsahuje mňamkové oleje, napríklad panenský olivový alebo šípkový, olej z čílskej ruže a esenciálny oleja ruže damašskej. Táto kombinácia je ako stvorená na hydratáciu, tonizáciu a ochranu pleti pred predčasným starnutím. V prvom momente sa mi sérum zdalo veľmi husté a obávala som sa toho, že bude mastnejšie. Omyl! Sérum sa vynikajúco vsakuje do pleti s minimálnym pocitom mastnoty. Najlepšie je nastriekať si na pleť trochu kvetovej vody (prípadne si ju trochu namočiť vodou, aby bola pleť vlhšia) a kvapnúť pár kvapiek séra (mne stačia tri). Vtriem do pleti a po chvíľke je pleť takmer suchá. 

Pleť nezaťažuje a robí s ňou doslova zázraky. Večer ho aplikujem, ráno sa budím s tvárou jemnou ako detská prdelka. Je hydratovaná, vyhladená, pevnejšia a krásne rozžiarená. Skvelé je, že vynikajúco hydratuje a na tvári sa mi vôbec nerobia suché miesta. Začalo to niekedy minulý rok a celkom ma to prekvapilo, ale poradila som si s tým celkom dobre. Môžete ho používať samostatne alebo spolu s krémom. Na deň mi veľmi nevyhovuje, pretože pleť je mastnejšia ako pri použití ľahšieho krému, ale na noc ho zbožňujem. Nevytvárajú sa mi nové nedokonalosti, pleť žiari a je zjednotená. Nepotrebujem korektor a čo je podstatné, nikdy som nemala takú peknú pleť. V ponuke je ešte sérum proti starnutiu a výživné sérum, ktoré ma lákajú tiež.

Plusy:
  • šikovná veľkosť, ale pomaly sa míňa
  • tmavá fľaša, kvapkátko
  • nádherná vôňa
  • hustejšie, ale dobre sa rozotiera
  • vsiakne sa bez mastného pocitu, ale lepšie je aplikovať ho na navlhčenú pleť
  • upokojuje, hydratuje, zjemňuje a krásne rozžiaruje pleť, je hladká a pekná
Mínusy:
  • nenašla som
Jeho cena je 12 eur a nájdete ho napríklad na Sashe.


Používate olejové séra? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe