Levanduľovo na cesty necesty

18:40

Zima už začína udierať v plnej sile. Neznášam to najlepšie, už som zo skrinky vytiahla pančuchy, termolegíny, svetre, tielka a všetko pletené, čo som našla :) Počasiu som už prispôsobila aj svoju kozmetiku a musím povedať, že ma to bavilo. Pribudlo výživnejšie sérum, hydratačné masky, nové balzamy na pery. Od minulého roku musím mať balzam úplne stále. Keď sme si v novembri výletovali v Banskej Štiavnici a už tam som zistila, aká kosa nás čaká. Po celodennom túlaní sa hore kopcom a dole kopcom som bola šťastná, keď som sa konečne vyzula a osprchovala sa v horúcej vode. Keďže pofukovalo, pery si to odniesli. Boli suché, červené a citlivé na dotyk. Preto som ich musela natierať každú hodinku. A tak, chtiac nechtiac, sme behali všade len a len s balzamom. Mne to nikdy neprekážalo, lebo je o mne známe, že balzamy mám v izbách, bundách, kabelkách, všade. Dnes to bude o levanduľovom balzame od Saipo, ktorý sa nedá nemilovať.

Saipo Balzam na pery levanduľový

Balzam na pery levanduľový

Saipo

Saipo Balzam na pery levanduľový zloženie

levanduľový  Balzam na pery

O balzame na pery si môžete prečítať:

        "Zvláčňujúci balzam na pery s jemnou vôňou levandule s vysokým podielom avokádového masla. Balzam neobsahuje syntetické vonné, konzervačné a farbiace látky."

Prvý levanduľový balzam to nebol

Je pravda, že moja prvá skúsenosť s levanduľovým balzamom  pred pár rokmi nedopadla najlepšie. Balzam voňal nádherne, ale asi obsahoval priveľa silice, lebo pery ma po ňom štípali a boli červené. Na dlho som si preto s podobnými kúskami dala pokoj. Až doteraz. Za pár mesiacov som ich mala niekoľko a vďaka tomu som prišla na to, že nie je levanduľový balzam ako levanduľový balzam a niektoré z nich sú vlastne úplne parádne.

Každý je iný

Kupovala som si ich s radosťou a zvedavosťou. Jeden bol v kelímku, tento je vysúvací. A práve vysúvací so sebou veľmi rada nosím všade, kam idem. Pri surfovaní po stránke kozmetiky Saipo som zbadala práve levanduľový balzam a tak nejak som si povedala, že je konečne čas skúsiť ďalší. Neskutočne som sa naň tešila. Domov mi prišiel malý kúsok. Ako som spomenula, je vysúvací a vyzerá milo. Jednoduchá fialová etiketa na bielom obale vyzerá pekne. Čo sa vône týka, je neuveriteľne levanduľová. Vonia dokonale a niekedy mám pocit, akoby som ovoniavala kyticu čerstvo natrhanej levandule. Milo ma prekvapilo aj to, že príjemne chutí a nezanecháva po sebe pachuť v ústach. I keď nemám chuť stále ho oblizovať ako niektoré sladučké príchute, po určitom čase ho treba aplikovať zasa, aby pery neustále chránil pred chladom a vetrom.

Skvelé zloženie i účinky

Pery sa nevysušujú, nevznikajú na nich suché šupinky. Rovnako tam nevzniká okolo pier začervenanie. Ak by sa náhodou stalo, že pery sú boľavé, balzam im uľaví od bolesti, upokojí ich a prinavráti krásu. Sú hydratované, jemné a zdravo vyzerajúce. Za dokonalé výsledky môžu nasledujúce látky:

  • avokádové maslo: vyrába sa z avokádového oleja získaného z jadier tohto plodu. Regeneruje a hydratuje pokožku. Obsahuje veľa vitamínov ako A, B1, B2, D, E. Je bohaté na nenasýtené mastné kyseliny a lecitín. 
  • mandľový olej:  je jeden z najcennejších rastlinných olejov. Svojím zložením je najbližší ľudskej pokožke, nevyvoláva alergické reakcie, rýchlo sa vstrebáva, neupcháva póry a nezanecháva pocit mastnoty. Obsahuje vysoký podiel bioaktívnych látok - nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A, E a minerály draslík, vápnik a horčík.
  • včelí vosk: pokožku výborne zjemní, pomáha na akné. Na koži vytvára jemný ochranný film, má antibakteriálne účinky. Výborne pôsobí na suchú a popraskanú pokožku pier.

Odkedy sú v kurze matné lesky a rúže, snažím sa dávať si na pery pozor, lebo podobné maľovátka dokážu zvýrazniť všetky nedokonalosti a líčenie potom nevyzerá pekne. Balzam môžem len a len odporúčať, dokonca aj pánom :) Môj priateľ sa ho tiež odvážil používať a pochvaľuje si. Na zimu je to potrebný pomocník a mať pri sebe levanduľovo je na nezaplatenie :)

Plusy:
  • Vysúvací balzam vhodný na nosenie so sebou
  • Pekne vyzerá
  • Krásne vonia
  • Dobre chutí, nezanecháva po sebe žiadnu pachuť
  • Chráni pred vysušovaním hydratuje, upokojuje, zjemňuje pery


Mínusy:
  • Nenašla som

Za 2,80 eur ho nájdete v eshope Saipo.

Aký je váš momentálne najobľúbenejší balzam na pery?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe