Pán dokonalý. Dokonalo, ako to vie Pupa

18:59

Pár razy ročne zavítame s Richardom do Laugaricia v Trenčíne, kde nakupujeme prevažne oblečenie a topánky. Ja sa vždy teším do predajní obuvi, ktoré u nás nie sú, no vždy odchádzam aj s novými šatami. Kozmetiku tam nakupujem málo, lebo si ju rada objednávam z internetu a niektoré predajne sú aj u nás. Keď sme tam boli v čase narodenín obchodného centra, v mojej Pupičke mali 30% zľavu na všetko. V podstate som nič nepotrebovala, ale pár kúskov som chcela už dlhšie. Bol medzi nimi aj fantastický telový peeling, ďalší so zbierky.

Scrub s intenzívnym exfoliačným, vyhladzujúcim a regeneračným účinkom

Modrá soľ z Perzie

REGENERATING ANTI-STRESS SALT SCRUB

 Soľný Scrub,

Telový peeling Pupa Milano

O antistresovom peelingu si môžete prečítať:

      "Scrub s intenzívnym exfoliačným, vyhladzujúcim a regeneračným účinkom. Pre mimoriadne žiarivú omladenú pleť. Drenážny účinok pomáha redukovať zadržiavanie tekutín a uľahčuje odvádzanie toxínov.

Aromaterapeutický olej pačuli, ktorý je známy aromatizujúcimi vlastnosťami, má relaxačný antistresový účinok.
Úžasný pocit okamžitej úľavy pre telo aj myseľ.
Pri pravidelnom používaní scrubu bude pokožka pripravená na ďalšie ošetrenia."

Prečo si ich stále kupujem?


Peelingy od Pupy milujem. Najviac ten ružový remodelačný, ktorý si kupujem niekoľkokrát do roka. Jednoznačne je to jeden z najvoňavejších a najdokonalejších kúskov, aké sa kedy mihli našou kúpeľňou. Peelingy majú veľmi pevné plastové obaly, ktoré si rada odkladám. Robím z nich rôzne stojany, ocino si do nich odkladá drobnosti v garáži a pekne to vyzerá. Pribalená je k nemu aj praktická špachtľa, ktorá slúži jednak na premiešanie peelingu, aby sa spojila soľ a olej a jednak na lepšie vyberanie peelingu z obalu. Odkladám si aj špachtličky, miešam si nimi masky, farby, rozotieram depilačný vosk alebo krém. Sú to malý šikovníci, ktorí uľahčia a urýchlia niektoré činnosti a bola by ich  škoda vyhodiť, lebo doma sa nestratia. Každý si to svoje najobľúbenejšie využitie nájde

Peeling proti stresu

Peelingov je v ponuke viacero, ja ich postupne skúšam a zisťujem, koľko dokonalosti sa v tých obaloch ukrýva. Antistresový peeling je modrý, alebo fialový, niečo medzi nimi. Je pútavý a upokojuje už len pohľad naň. Vôňa je poéziou pre zmysly. Opojná, sladká, intenzívna. Taká, ktorej sa podarí na okamih dostať z hlavy všetko ostatné. Vnímam len čaro toho momentu, vychutnávam si vôňu plnými dúškami a teším sa, keď sa okolo mňa rozprestiera ako voňavý závoj. Prevonia vzduch a kúpeľ sa mení na niečo neopísateľné. 

Pokožka bude dokonalá

Soľný peeling s olejom je pre pokožku úplná maškrta. Nemal by sa používať na podráždenú alebo poškodenú pokožku, lebo vtedy na nej štípe a stav môže zhoršiť, ale inak je to jeden z najlepších pomocníkov, akých si dokážete predstaviť. Pokožku zbaví odumretých buniek, takže ľahšie prijíma výživné látky z kozmetiky. Úžasne ju vyhladí a napomáha ju spevniť. Bojuje tak aj s celulitídou a pokožke prinavracia pružnosť a žiarivosť. V deň, keď ho použijem, nepotrebujem siahnuť po telom mlieku, pokožka je dostatočne hydratovaná a úplne jemná. Zanecháva na nej akýsi olejový, ale nie mastný film, vďaka čomu vyzerá ako z katalógu. Pri pravidelnom používaní je stav pokožky skvelý. Pri Pupe hýrim superlatívmi veľmi často, no jej peelingy sú poklad. Kúpa sa oplatí, lebo sa vám poďakuje ako telo, tak aj myseľ.

Plusy:
  • vybrať si možno z väčšieho množstva peelingov
  • pevný obal
  • krásna vôňa
  • soľný peeling s olejom
  • ľahká aplikácia
  • vynikajúco umýva, odstraňuje odumreté bunky, hydratuje a spevňuje pokožku, je jemná, žiarivá
Mínusy:
  • neaplikovať na poškodenú a podráždenú pokožku
Z 11,90 eur ho nájdete v kamenných predaniach i v eshopoch Pupa Milano.

Aký peeling teraz používate? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe