Perfektné lakovanie

18:11

Moje túlačky DM drogériou ma v poslednej dobe vychádzajú veľmi draho :) Nikdy neodídem s prázdnymi rukami, kúpim si aj to, čo som pôvodne nechcela a vždy si urobím radosť aj nejakou maškrtkou z DM Bio. Ešte nebezpečnejšie je sledovať Facebook a Instagram, lebo keď sa tam objavia novinky, musím ich mať! Naposledy to tak bolo pri značke Langhaarmädchen, ktorú exkluzívne nájdete v DM-ke. Za značkou Langhaarmädchen stoja dve kaderníčky a vizážistky  Mona a Julia. Vďaka svojej profesii presne vedia, čo potrebujú blond, hnedé, dlhé, kučeravé vlásky a tak pripravili značku, ktorá je nádherná a cenovo dostupná. A to by som nebola ja, aby som si pre istotu nevzala aj ďalší lak, veď čo keby náhodou.

Langhaarmädchen lak na vlasy

Lak na vlasy Extreme

Langhaarmädchen lak na vlasy pre extra silné spevnenie

O laku na vlasy Extreme Langhaarmädchen si môžete prečítať:

      Langhaarmädchen lak na vlasy pre extra silné spevnenie počas celého dňa pre očarujúco nádherné vlasy. Vďaka extraktu z ryže a UV filtru zostanú vaše vlasy silné a zároveň plné objemu. Vytvorte si účes ako od kaderníka pomocou laku na vlasy Langhaarmädchen. Pre dlhotrvajúci styling a dokonale upravené vlasy.
Zloženie: Alcohol Denat. | Dimethyl Ether | Acrylates/T-Butylacrylamide Copolymer | Aminomethyl Propanol | Panthenol | Ethylhexyl Salicylate | Aqua | Glycerin | Oryza Sativa Extract | Sodium Benzoate | Potassium Sorbate | Parfum

Láska na prvý pohľad

      Ja som sa doň zaláskovala na prvý pohľad! Keď som ho zbadala, okamžite si získal moje srdce kozmetického maniaka a musela som si ho ísť kúpiť. Bol prvým kúskom, ale nie posledným! Hneď po ňom som si zaobstarala šampón i masku na vlasy. A budem pokračovať ďalej :) Lak na vlasy je môj must have, bez ktorého si úpravu vlasov nedokážem predstaviť. Fixujem si ofinu, aby počas dňa pekne vyzerala a nekrútila sa mi, rovnako aj kučery či zatúlané stojace vlasy. Asi len na letnej dovolenke ho príliš nepotrebujem, kedy mám vlasy skoro stále mokré z mora alebo z bazéna a tak ich upravujem menej. 

Pán fešák

     Lak je v prekrásnom obale. Sú na ňom kvety a vyzerá krásne, nežne a žensky. Vkusný a elegantný lak sa stal ozdobou poličky a každý sa ma pýta, čo to mám to pekné nad zrkadlom :) Predsa môj vysnívaný lak! Má 300 ml a cena 2,99  eur je prijateľná. Jeho vôňa má dve etapy - z výraznej alkoholovej prechádza do príjemnej sladkej. Nedusí ma a tak ho ráno môžem používať aj v polokomatickom stave bez strachu, že sa zadusím. Lak je veľmi silným a perfektne mi zafixuje ofinu aj účes. Urobí to bez zlepenia a povlaku na vlasoch, takže nepokazí celkový dojem. Vlasy sú nielen pekne upravené, ale aj objemnejšie a večer sa dajú rozčesať, ak je treba. Lak je dobrý a chcem si kúpiť ďalší. A asi aj šampón, ktorý vonia božsky a nielen to :) 


Balea Lak na vlasy odolný voči vetru

Lak na vlasy odolný voči vetru

Lak na vlasy od značky Balea

Druhým lakom, ktorý som si vzala, by mal byť extrémne silný lak odolávajúci vetru, o ktorom si môžete prečítať:

       Lak na vlasy od značky Balea zafixuje extra silno váš účes a udrží jeho formu. Dokonca aj vietor alebo zlé počasie nemôže zničiť váš účes. Vlasy sú chránené prostredníctvom UV filtra a taktiež hydratované vďaka provitamínu B5. Lak na vlasy s mikro jemným popraškom.
Dimethyl Ether, Alcohol, Aqua, Octylacrylamide / Acrylates / Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Panthenol, Benzophenone - 4, Citronellol, Benzyl Alcohol, Limonene, Geraniol, Linalool

Extra silný lak

Bežne silné laky sú na stupnici 5-ťka, tento je až sedmička a mal by ochrániť pred vetrom a zlým počasím. Vzala som si ho skôr so zvedavosti ako z nutnosti, lebo doposiaľ tie extra silné o stupni 5 stačia. Je v modrom peknom obale a rovnako pekne aj vonia. Nedusí ma a nezanecháva biely povlak, ak ho nenanesiem priveľa. Tiež má 300 ml, veľkosť je šikovná a ani nezavadzia. Jeho sila je vskutku zaujímavá. V máji sme išli do Čiech na svadbu a mne sa so sebou nechcelo brať natáčky, fény, tužidlá  a podobne. Tak som si štvrtok večer natočila vlasy a v piatok, keď sme odchádzali, som ich len zalakovala týmto lakom. Večer som ich mala krásne, akoby sa ani nepohli. V sobotu som ich upravila presne tak, ako som chcela a ešte v nedeľu sa kučery skoro nepohli, boli pevné, pružné a pritom nepolepené. Klobúk dolu! Spolu s dobrým sprejom na objem/kučery vytvoria môj vysnívaný účes a vydrží pokojne dva - tri dni, len ho treba nanášať opatrne. Ak je ho veľa, vidno ho. A vlasy sú trochu zlepené. Toto je lak, ktorý musím mať odteraz doma stále. Nepotrebujem ho každý deň, ale ak sa treba, na počkanie zachráni účes na celé dni. Jeho  cena 2,49 eur je super. 

Mali ste niektorý z týchto lakov? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Se zmíněných jsem neměla žádný. Ani jsem si jich v DM nějak nevšimla. Ten první má ale fakt krásný obal :3 jinak já ale používám hlavně laky od Syoss - když už si nějaký koupím :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si DM-kové značky kupujem veľmi rada, sú kvalitné a lacné :)

      Odstrániť
  2. Ten obal prvního laku je nádherný!! Ten bych si pořídila už jenom kvůli tomu designu :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe