Ružová, voňavá a zaujímavá mňamka

17:34

Joj, ako ja len milujem nákupy... túto vetu ste už možno počuli od viacerých žien :) Mám šťastie, že môj koníček sa vždy stretol s pochopením. Najprv najlepšia kamarátka, ktorá, podobne ako ja, vždy pobehala výpredaje, potom bývalá kolegyňa v kancelárii, s ktorou sme viac priateľky ako kolegyne. Obklopila som sa ľuďmi, ktorí ma neposielajú na odvykačku, ale nakúpia so mnou. Vo svete kozmetiky to pre mňa nie je na škodu, lebo objavujem nové značky a produkty, ktoré mi uľahčujú dennú starostlivosť. K jednému z nákupov som dostala ako darček malý krém SpiriTime Flower Time (mohla som si vybrať, či ovocný, či kvetinový, voľba bola ale jasná hneď) a našla som nielen novú značku, ale hlavne vôňu, ktorá ma opantala a vďaka nej chcem skúsiť aj ďalšie produkty nesúce sa v rozkošných ružových tónoch.

SpiriTime Flower Time krém na ruky

Kvetinový krém na ruky

SpiriTime Flower Time krém na ruky  zloženie

 krém na ruky

Malý darček, veľká láska

K nákupu bol darčekom krém na ruky s objemom 10 ml. Možno si poviete, že je malý. No jeho veľkosť ho predurčuje na kabelkový krém a čo je podstatné, zistila som, aký skvelý je a že ani tie ďalšie produkty nevyzerajú zle. Bez tohto krému by som značku naďalej nepoznala a to by bola škoda, lebo ma na nej zajalo viacero vecí. Francúzska značka SpiriTime ponúka vysoko kvalitnú kozmetiku  s obsahom vybraných prírodných látok. V ponuke je rada Flower, Fruity a Gourmet a okrem telovej kozmetiky mi do oka padla aj vonná sviečka a masážna sprchovacia hubka. Originál krém na ruky má 30 ml a je (podobne ako moja menšia verzia) v ružovom plastovom obale. 

Všade, kam pôjdete

Aj 30 ml balenie je celkom fajn do kabelky, pretože väčší by sa už do tej mojej nevošiel :) Richard tam ide vždy ako na hotové.

Nebol by krémik na ruky, mám ich suché.
Nemáš balzam na pery?
Potreboval by som vlhčené utierky.
Chcel by som dáždnik.
Nemáš tam miesto na moju peňaženku?
Požičala by si mi skladaciu tašku?
Nemáš žuvačku?
Kúp si veľkú kabelku, vždy v nej všetko nájdem!

A takto by som mohla pokračovať ešte celé hodiny. Preto som sa naučila hľadať do kabelky menšie verzie a tento krém mi padol vhod. 

Vonia čarovne

Jeho vôňa je naozaj krásne kvetinová. Ako jar na lúke. Alebo veľká kytica kvetov vo váze. Či záhon v záhrade. Prirodzená, opojná a krásna. Nič viac, nič menej. Bodka. Krémová konzistencia je nemastná, ruky neostávajú ani lepkavé. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a tak si ich môžem natrieť aj za pochodu, keď sa niekam ponáhľam. Ďalšou výhodou krému je veľmi dobrá hydratácia, vďaka čomu sú ruky jemné a chránené pred vysušovaním. Pomáha ich hojiť a odstraňuje aj vysušené miesta, napríklad okolo nechtov alebo tam, kde je pokožka najviac namáhaná. V zložení nenájdete parabény, silikóny, parafín ani minerálne oleje. Naopak, o pokožku sa postarajú makadamový, arganový a kokosový olej, aloe vera a výťažky z levandule, jazmínu, ruže a jačmeňa, pantenol a vitamín E. Krém sa mi zapáčil a po jeho použití sú ruky jemné, hydratované a vyživené. Neuškodí im ani veterné počasie (keďže mám chladovú alergiu, potrebujem veľmi kvalitné krémy na ruky), preto je verným pomocníkom  na cesty a necesty.

Plusy:
  • pekný ružový obal
  • v ponuke zaujímavé vône
  • Flower vonia ako čerstvo natrhané kvety
  • krémová konzistencia
  • nemastné zloženie, rýchlo sa vsiakne
  • nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • dobre hydratuje, zjemňuje a vyživuje pokožku, chráni ju pred vysušovaním a nepriaznivými podmienkami
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Jé tak ty otázky znám :D nakonec jsem jeden rok koupila příteli takovou malou tašku adidas. a má tam krémy,balzámy,žvýkačky a kapesníky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To má aj môj priateľ, ale u mňa má istotu, že všetko nájde :)

      Odstrániť
  2. Taky jsem tenhle vzoreček krému dostala k nákupu na e-sopu Notino.cz, akorát ve žlutém provedení. Ještě jsem ho nezkoušela, protože jsem na něj úplně zapomněla :-D takže díky za připomenutí.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe