Ako funguje sérum na lupiny

19:40

Keď som si tento rok všimla zhoršenie atopického ekzému, ostala som zhrozená. Už dlho pokožka hlavy netrpela tak ako teraz a ja som ostala bezradná, lebo som vedela, že zlepšenie je v nedohľadne. Zhoršoval mi to bežný denný stres, ktorého som v starej v práci mala požehnane a o dovolenke pri mori môžem obyčajne do augusta/septembra len snívať. Začala som si robiť olejové zábaly, používala som len prírodné šampóny a kupovala rozmarínové tonikum, aby som pokožke uľavila. Hydratačné vlasové sérum proti lupinám od Navie som si vzala s tajnou túžbou, že možno zaberie. Lupiny nemám, ale výrobky proti nim mi na atopický ekzém zvykli pomôcť.

Hydratačné vlasové sérum proti lupinám od Navie 

Hydratačné vlasové sérum

Hydratačné vlasové sérum proti lupinám od Navie zloženie

Hydratačné vlasové sérum proti lupinám

vlasové sérum proti lupinám

O vlasovom sére si môžete prečítať:

      "S lupy Vám mohou pomoci tuhé šampony Navia. A jako doplněk k nim bylo vytvořeno toto vlasové sérum, které je kombinací rostlinných a esenciálních olejů. Je vhodné pro suchou pokožku hlavy s výskytem lupů. Pomáhá udržovat hydratovanou pokožku hlavy a při pravidelné aplikaci zabraňuje tvorbě lupů. Zároveň regeneruje a zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy a zlepšuje jejich celkovou kvalitu. Vlasy chrání i před nepříznivými vnějšími vlivy.
Argania Spinosa Kernel Oil, Oenothera Biennis Oil, Azadirachta Indica Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Laurus Nobilis Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, *Limonene, *Linalool, *Eugenol, *Ceraniol, *Citronellol
* Přirozeně se vyskytující v silicích"

Sérum má niekoľko výhod i drobných nevýhod, ktoré z neho robia jedinečný kúsok. Podobný som myslím ešte nemala a som rada, že som sa na kúpu odhodlala, lebo je v celku zaujímavé. Balenie v tmavom skle je veľmi dobré, lebo chráni svoj obsah pred znehodnotením. Vítam praktické kvapkátko na dávkovanie, lebo cez vlasy sa ľahšie dostanem na pokožku a aplikácia je omnoho rýchlejšia a aj príjemnejšia. Netvrdím, že oleje bez kvapkátka sú zlé, iba mi to  všetko o niečo dlhšie trvá a niekedy je olej aj okolo mňa, nielen na vlasoch. 

V okamihu, ako som ho ucítila, presne som vedela, čo v ňom je - smrad neem oleja si nepomýlim s ničím! Ten olej je skutočným pokladom ako na vlasy, tak aj na pokožku celého tela, ale treba si na jeho vôňu zvyknúť. Keď sa za sestrou ťahá jeho nevábna aróma, viem, že si robila vlasovú kúru, po ktorej má viac vlasov a rýchlejšie rastú. No, tým som ale chcela povedať len toľko, že tá vôňa sa z ničím nedá porovnať a mala som ju v nose celú dobu, ako sérum pôsobilo. Zmes olejov arganový, pupalkový, sezamový a neem je doplnený esenciálnymi olejmi rozmarín, vavrín, harmanček a čajovník, ktoré však cítiť minimálne. 

Sérum má 30 ml a radí sa k mojim krpčekom. Poďme sa pozrieť na účinky, lebo tam zasa môžem potvrdiť, že sa jedná o kvalitný produkt. Olej naneste na hlavu, zabaľte do uteráka a nechajte aspoň hodinu pôsobiť. Môžete aj dlhšie, lebo sa odporúča aj celá noc. Podľa potreby, samozrejme. Potom si vlasy normálne umyte, mne postačuje jedenkrát šampón, jedenkrát kondicionér. Po usušení nie sú mastné ani zaťažené, preto sa netreba báť ho používať. Na to, aby naozaj zabral, je potrebné používať ho pravidelne a neprestať. Aby mi dlhšie vydržalo, potom som ho používala len na najviac postihnuté miesta. 

Sérum odstraňuje svrbenie a zlepšuje sa aj kvalita vlasov. Sú príjemné na dotyk, pevnejšie a krásne sa lesknú. Postupne sa mi začali zmenšovať ložiská ekzému a keďže nesvrbeli, nemala som pokožku rozdriapanú do krvi. Po použití krému bola pokožka aj zdravšej farby a nebolo tak vo vlasoch badať stopy po suchých šupinkách. Sérum mi veľmi pomohlo vrátiť stav pokožky do dovolenkového režimu - keď sa nestresujem, nenaháňam a nežasnem nad ľudskou hlúposťou, hlava je čistá. Sérum je  trochu drahšie, no už som si kúpila ďalšie, ktoré budem striedať s mojimi milovanými  olejmi.

Plusy:
  • obal z tmavého skla
  • kvapkátko na dávkovanie
  • zmes skvelých olejov
  • ľahké použitie
  • zabraňuje svrbeniu, zmenšuje suché ložiská pri atopickom ekzéme, pokožka je krajšia, vlasy zdravšie
Mínusy:
  • privítala by som väčšie balenie
Sérum stojí 11,50 eur a nájdete ho aj v eshope Krásná každý den.

Ako si pomáhate pri vypadávaní vlasov? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Wow, tak tohle sérum vypadá (vzhledově) i dle tvého popisu moc dobře :-)


    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe