Cerruti je láska a začal sa môj nákupný ošiaľ

17:51

Prišlo jedno z mojich obľúbených období roka a aj na Notine nastal Black Friday. Teším sa naň z viacerých dôvodov- za fajn ceny nakúpim darčeky, niečo pekné sa ujde aj mne a ušetrím nejakú korunku, ktorú zasa miniem inde. Vždy sa snažím mojich najdrahších obdarovať tým, po čom túžia. Od leta si zapisujem, kto čo spomenie a potom veselo nakupujem. Mne urobí najväčšiu radosť kozmetika alebo nejaká krásna vôňa :) Keď som si dávno pradávno začala robiť moju parfémovú zbierku, hľadala som na internete najmä parfémy, ktoré som si predtým ovoňala v parfumérii. Výhodou nakupovania na internete boli skvelé ceny a veľký výber. Rokmi som sa naučila kúpiť si niečo aj naslepo. Prečítam si zloženie, recenzie a potom sa rozhodnem. Musím si zaklopať, doteraz som mala vždy šťastie a vybrala som si kúsky, ktoré lahodili môjmu nošteku. Čo sa ceny týka, snažím sa to striedať a ak si raz kúpim nejaký drahší kúsok, potom si vyberiem nejaký lacnejší. Už dlho som poškuľovala po Cerruti 1881. Čítala som naň samé chvály a keď som doma minula ďalší parfum, voľba bola celkom jasná.

Cerruti 1881 Pour Femme toaletná voda pre ženy

Cerruti 1881 Pour Femme toaletná voda pre ženy zloženie

Cerruti 1881 Pour Femme

toaletná voda pre ženy

Cerruti 1881 Pour Femme toaletná voda pre ženy

Môže to znieť neuveriteľne, ale toaletná voda Cerruti 1881 uzrela svetlo sveta v roku 1995 a odvtedy stihla osloviť milióny žien po celom svete. Hoci som sa k nej dostala až v roku 2020, hneď som sa aj ja zaradila k jej fanúšičkám. Milujem ľahké, svieže a kvetinové vône, ktoré zo mňa robia vílu a cítim sa výborne. 

Cerruti 1881 Pour Femme zaujme na prvý pohľad. Jej obal je taký ploský, oblý, netuctový a elegantný. Vzala som si rovno 100 ml balenie, lebo predsa len vyjde o niečo lacnejšie a nie je až taký ťažký ako na prvý pohľad vyzerá. Inak si môžete vybrať 30-tku alebo 50-tku, ktoré sa do kabelky asi hodia trochu viac :) 

Jej zloženie je úplne kvetinové:
  • Hlava -  kosatec, ruža, fialka, frézia, jazmín, konvalinka, mimóza, bergamot 
  • Srdce - harmanček, kosatec, narcis, koriander, tuberóza, jazmín, brazílske ružové drevo, galbanum, pomarančový kvet 
  • Základ - santalové drevo, pižmo, ambra, vanilka, céder 
Kvetinové vône sa mi hodia do teplého počasia, no nosím ich celoročne. Nie som veľkým fanúšikom teplejších orientálnych vôní a tie ťažké mi väčšinou spôsobujú hlavybôľ. Táto je presne podľa môjho gusta. Keď doma začnem vybaľovať balíček, v ktorom je parfum, sú to pre mňa malé Vianoce. Najskôr si ho frknem na zápästie a po chvíli ovoniavam. Obyčajne ho nepoužijem hneď, ale čaká na svoju príležitosť :)

Prvý raz som Cerruti 1881 použila do práce a hneď sa ma jedna kolegyňa opýtala, čo to tak krásne vonia, že aj ona chce. Usmiala som sa, lebo vždy sa rada podelím o dobrý tip. Táto vôňa je jednoducho záplavou kvetín. Nie je však chaotická, ale dobre vyvážená, svieža a nie príliš sladká. Možno ju nosiť každý deň, nezunuje sa, je nevtieravá a nevinná. Jej výdrž je taká priemerná, na oblečení ju cítim aj na druhý deň, ale inak ju musím použiť aspoň dva razy denne, aby som ju cítila. Inak sa nemám na čo sťažovať, znovu môžem povedať, že sa mi podarila dobrá kúpa na slepo. K nákupu som dostala aj nejaké vzorky (občas sú náhodné, občas si môžete vybrať v košíku) a opäť som našla niečo zaujímavé :)

Samozrejme, Notino Black Friday prináša zľavy na mnoho značiek a tento rok nás poteší hneď dva týždne vkuse. Prvý týždeň  trvá od dnes do 22. novembra a nesie sa v znamení až 70% zliav na vybrané produkty. Druhý týždeň sľubuje ešte horúcejšie prekvapenia, takže celý týždeň budem nedočkavo čakať :)

Plusy:
  • veľká vôňa za super cenu
  • pekne vyzerá
  • ľahká kvetinová vôňa
  • vhodná do teplého počasia a na denné nosenie
  • nežná, svieža, nevtieravá
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju na Notino.


Mali ste už túto legendárnu vôňu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe