Moja obľúbená aromaterapia, keď prichádza chrípka

13:16

Mám rada, keď svet okolo mňa vonia. Najkrajšie je to na jar, keď všetko kvitne, bzučí a mení sa. Rokmi som síce zistila, že som na niečo alergická, ale nič to nemení na tom, že chodím a ovoniavam kvety a kríky. Orgován, sakury, ovocné stromčeky - vzduch sa zaplní neopísateľnou vôňou, vďaka ktorej som šťastná. Mne vonia aj leto - najmä pokosenou trávou, dažďom a hravou bezstarostnosťou. To voňavé si rada prenesiem aj do domácnosti alebo do kancelárie. Spreje, vonné sviečky, aromalampy, difuzéry a katalytické lampy sú mojou slabosťou a vždy niečo z nich musím mať po ruke. Spreje od Saloosu sa pre mňa stali milým prekvapením a mám ich hneď niekoľko. 

spreje Saloos

Videla som ich už dávnejšie, ale dlho ma ani len nenapadlo, aby som si ich kúpila. Potom som jeden ovoňala a odvtedy ich kupujem pravidelne. Majú niekoľko výhod - balenie je veľmi praktické. Sklená matná fľaštička s objemom 50 ml s vami môže kamkoľvek cestovať, môžete ju mať doma, v práci alebo na dovolenke. Vďaka rozprašovaču je použitie ľahké a rýchle, stačí sekunda a obklopí vás krásna vôňa. Obaly si odkladám, lebo sa do nich dá doma preliať prakticky čokoľvek a nikdy neviem, kedy sa mi niečo také zíde. 

Saloos Natur Aroma Airspray Lemon

Saloos Natur Aroma Airspray Lemon zloženie

Saloos Natur Aroma Airspray

Saloos Natur Aróma Airspray Lemon

Najskôr som mala v zime eukalyptový sprej, no chcela som aj niečo nové. Druhý sprej som chcela nejaký iný, taký, ktorý by vystihoval jar a leto. Nevedela som celkom presne, aký by mal byť, preto som si prešla ponuku a voľba nakoniec padla na citrónový aroma sprej. Celkom ma to prekvapilo, lebo ja mám voči citrusovým vôňam rešpekt (aby nevoňali ako čištiaci prostriedok na riad), ale zvedavosť zvíťazila. Nakoniec som si mohla vydýchnuť, pretože vôňa je lahodná, nie kyslá ani umelá a pôsobí na mňa blahodarne. Miestnosť vonia ako leto a teším sa z nej.

Saloos Natur Aroma Airspray Eucalyptus

Natur Aroma Airspray Eucalyptus

Saloos Natur Aróma Airspray Eucalyptus

Prvý raz som mala sprej Eukalyptus, ktorý považujem za must have najmä v čase chrípok a prechladnutí. Nielenže dezinfikuje priestory (takže v kancelárii, na chodbe alebo v čakárni je ideálnym pomocníkom), ale tiež uvoľňuje dýchacie cesty a uľahčuje dýchanie. Existencia s plným nosom je omnoho jednoduchšia a ako bonus všetko krásne sviežo vonia. V lete je fajn na osvieženie. Tento mám už tretí a hodí sa aj v práci, aj doma.

Výhodou sprejov je, ako blahodarne dokážu pôsobiť aj na našu psychiku. Bojujú s únavou, bolesťou hlavy, smútkom. Považujem ich za moje malé antidepresívum, lebo keď okolo mňa voňajú, hneď mi je lepšie. 

Plusy:
  • pekné spreje
  • šikovný obal
  • pekne voňajú
  • priestor prevoňajú, dezinfikujú (eukalyptus)
  • priaznivo pôsobia na náladu a niektoré bolesti alebo únavu
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ich na internete, v eshope Saloos stoja do 5 eur. 


Kupujete si bytové spreje? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe