Rozkošne zelená maska

18:38

 Keď niekde narazím na super akcie, dlho s nákupom neotáľam. Najmä v prípade, že sa jedná o značky, ktoré mám  vo svojom wishliste. Jednou z nich je aj Pompom, ktorá je prírodná, mnohé produkty sú vegánske a samozrejme, nie sú testované na zvieratách. Už dlho som ju mala v hľadáčiku a poškuľovala som po pleťových géloch a krémoch. Nakoniec som si malý kozmetický sen splnila tento rok, keď som narazila na zľavu na všetko, zvýhodnené balíčky a ešte som k nákupu dostala mydlo (ak sa nemýlim, vyskočilo na mňa okienko, kde sa ma spýtali na typ pleti a podľa toho som si mohla vybrať pleťové mydlo, ja mám čierne s aktívnym uhlím). Nechala som tam sedemdesiat eur, ale kúpila som si tri krémy, masku, očný krém, pleťový gél a dostala som mydielko. No nekúp to. 


čistiaca pleťová maska Jarná očista



Pompom Jarná očista

Pompom čistiaca pleťová maska Jarná očista

Po pleťovej maske siaham dva - tri razy týždenne. Aj vďaka nej je pleť omnoho čistejšia, jemnejšia, hydratovaná, svieža so zdravým nádychom. Samozrejme, klamala by som, ak by som napísala, že len vďaka nej je po problémoch. To nie, ale maska výrazne pomôže vyzerať a cítiť sa lepšie. Striedam ich podľa potreby a doma mám vždy celkom peknú zbierku (na ktorú som patrične hrdá). Táto zapadla do sekcie čistiace masky proti akné. 

Pompom čistiaca pleťová maska Jarná očista je v jednoduchom plastovom obale s bielou etiketou. Nič výrazné, minimalistické a pekné. Vo vnútri sa ukrýva zelená maska, vďaka ktorej budete vyzerať ako Shrek a to ma na nej neprestáva baviť :) Konzistencia je hustejšia, ale ľahko sa nanáša so štetcom a dokáže ju rozotrieť aj v celkom tenučkej vrstve. Vôňa je citrusová, ľahká, príjemná a osviežujúca. Je ako taký malý životabudič po celom dlhom dni.  Teším sa na večery, keď si ju vyberám z poličky.

Obsahuje samé šmakocinky, vďaka ktorým je pleť čistejšia, ale nie je vysušená - jojobový olej, bambucké maslo, avokádový olej, zelený íl, prášok z citrónovej trávy a citrónový éterický olej, kokosový olej. Vďaka zloženiu a účinkom je ako stvorená na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Napriek skvelej starostlivosti sa mi občas nejaká tá vyrážka vyhodí, a preto potrebujem po ruke šikovných pomocníkov.

Použitie je celkom jednoduché a rýchle, pretože už je vymiešaná. Masku nechajte pôsobiť okolo 10-15 minút a nepoužívajte ju na okolie očí a úst (neštípe tam, ale výrobca to neodporúča). Ideálne je, aby ste ju zotreli navlhčenou utierkou, vtedy sa vstrebáva do pokožky viac účinných látok (teda nie pod vodou). Pleť potom osušte vreckovou alebo jemným uteráčikom (prikladajte si ho, pokožku netrite). 

Výsledok? Pleť je okamžite čistá, hydratovaná a neskutočne jemná na dotyk. Keďže zmiešaná pleť sa dosť leskne, matný finiš je presne to, po čom moja duša piští. Sťahuje zápal, vyrážky sa lepšie hoja a neostávajú po nich červené fliačiky. Okrem toho ostáva hodvábne jemná na dotyk a vyzerá krajšie. S čiernymi bodkami si neporadí, čo ale ani nie je v popise (no čo, mohla len prekvapiť), ale som spokojná. Výsledok vidno, pekne vonia a dlho vydrží, lebo ju nanášam len v tenučkej vrstve.

INCI: Illite (GreenClay), Fractionated Coconut Oil (Caprylic/CapricTriglyceride), Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Perseagratissima (Avocado) oil, Caprylic/capric triglycerides,Glycerine, Aqua, Sucrose laurate, Cymbopogon Citratus leaf powder, Citrus Medica Limonum (lemon) Peel Oil, Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin, citral*

Plusy:
  • jednoduchý, milý obal
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • dlho vydrží
  • ľahko sa nanáša
  • neštípe, nedráždi
  • pleť je čistá, matná, jemná, hydratovaná
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Pompom za 10,50 eur.

Skúsili ste už niečo od tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe