Mimoriadne obľúbená kozmetika Anti - age Global od Yves Rocher - stojí za to?

17:40

V predajni Yves Rocher som ako doma. Na nákup tam chodím minimálne raz mesačne (ak sa teda dá, samozrejme) a občas si niečo objednávam aj cez eshop. Lákadlom nebývajú len príjemné ceny, ale aj darčeky k nákupu, pretože niektoré využije celá rodina. Najradšej tam nakupujem parfémy (teraz mám doma 4 a na ďalší sa chystám) a pleťovú kozmetiku, ktorá mi takmer vždy vyhovuje. Tento rok som si náhodou kúpila denný krém Anti-Age Global, pretože predavačka označila túto kolekciu za kvalitnú a jednu z najpredávanejších. Keď som ho začala používať, ostala som spokojná a musela som sa tam vrátiť aj po regeneračné sérum a očný krém.

Yves Rocher Vysoko regeneračné sérum Anti-Age Global

Yves Rocher Vysoko regeneračné sérum Anti-Age Global zloženie

Yves Rocher

Vysoko regeneračné sérum Anti-Age Global

Yves Rocher Vysoko regeneračné sérum Anti-Age Global

Pleťové séra sú must have a aj vďaka nim je moja pleť jemná, hydratovaná a vypnutá. Používam ich ráno aj večer pod pleťový krém alebo olej a výsledky na seba nenechajú dlho čakať. Yves Rocher vysoko regeneračné sérum Anti-Age Global sa mi zapáčilo na prvý pohľad. Biely sklený obal je ozdobený zlatým písmom a pôsobí veľmi elegantne. Priložené kvapkátko tiež nie je najhoršie a hoci je plastové, funguje presne tak, ako by malo. Je trochu ťažšie, ale keďže ho so sebou nikam nenosím, nie je to problém. Pozor musím dať len na to, aby som ho nezhodila, lebo to by ono alebo kachličky nerozchodili.

Páči sa mi jeho vôňa. Je sladká a kvetinová, trochu výraznejšia, ale pekná. Voňavá kozmetika mi vyhovuje a teším sa na jej použitie, takže mi sadlo po prvom ovoňaní. Konzistencia je tiež fajn, lebo nie je celkom riedke a ľahko sa rozotiera bez toho, aby hneď stieklo po pleti. Je takej béžovej farby, čo ma trochu prekvapilo (väčšinou je to buď priesvitné alebo olejové sérum, toto je príjemná zmena). Spolu s denným krémom sú vydarená dvojica a už pár týždňov mi robia spoločnosť každé ráno.

Čo sa účinkov týka, čakala som viac, ale sklamaná nie som. V prvom rade pleť pekne rozjasňuje a hydratuje. Keď nenosím make up, tak chcem, aby pleť vyzerala čo najlepšie. Vďaka séru má všetko, čo potrebuje a počas dňa nie je smädná. Žiari a zjemňuje aj farebné nedokonalosti - zjednocuje jej tón. Pleť mierne vypína, linky sa vyhladzujú a tak pôsobí mladistvejšie. Jeho cena sa pohybuje okolo 40 eur bez akcie, čo je celkom dosť, a preto som so počkala. Dobre som urobila, sklamaná nie som a používam ho pravidelne. 


Yves Rocher Starostlivosť proti vráskam na očné okolie

Yves Rocher Starostlivosť proti vráskam na očné okolie zloženie

starostlivosť proti vráskam na očné okolie

očný krém Yves Rocher

Yves Rocher Starostlivosť proti vráskam na očné okolie

Očný krém je nevyhnutnosť, pretože môj denný režim má dáva poriadne zabrať. Skoro vstávam, neskôr chodím domov, chcem veľa stihnúť, málo spím. Niekde sa to väčšinou prejaviť musí a v mojom prípade je to obyčajne na očnom okolíYves Rocher Starostlivosť proti vráskam na očné okolie som si kúpila spolu so sérom a tešila som sa naň. Ohlasy boli totiž dosť dobré.

Balený je tiež pekne. Jednoduchá krabička ukrýva tubu s 15 ml krému. Tuba je zakončená kovovým roll onom, takže pri aplikácii krému nemusíte/ale môžete použiť prsty. Je rozkošný a fakt pekný. Krém je takmer bez vône, cítiť len nejaký jemnučký závan, ktorý je pekný. Je hustý, ale nemastný, preto sa dobre vsiakne bez mastného filmu a možno ho tak používať ráno pod make up.

Krém rozjasňuje a hydratuje očné okolie, ktoré je potom jemnejšie a vyhladenejšie. Čo sa týka kruhov pod očami a opuchov, tiež ich zmierňuje, najmä ak používate na nanášanie krému kovovú guľôčku, ktorá je súčasťou tuby. Ja mám radšej prsty, lebo sa mi to zdá rýchlejšie a precíznejšie, ale predsa len ide o to, komu čo viac vyhovuje. Dobre sa vstrebáva, neštípu ma z neho oči a po pár týždňoch mám pocit, že očné okolie viditeľne opeknelo. 

Celkovo sa mi kolekcia Anti-Age Global pozdáva a som spokojná. Celkom chápem, prečo patrí k najpredávanejším a k obom kúskom by som sa pokojne vrátila.

Oba kúsky nájdete v predajni alebo v eshope Yves Rocher.


Čo najradšej nakupujete v predajni Yves Rocher? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe