Nežné kučery na počkanie a vlásky ako jemný závoj

16:50

Účesy, účesy, ach tie účesy. Zrejme mnohé ženy mi dajú za pravdu - vyčarovať účes, s ktorým sme spokojné, je niekedy priam heroický výkon. Obdivujem ženy s rovnými vlasmi, ktoré za každých okolností vyzerajú rovnako dobre. Je hmla? Vlasy sa mi vyrovnajú, ofina skrúti a vyzerám ako zmoknuté kuriatko, ktorému konečne rastie perie. Prší? Ešte ani nezačne pršať a moje vlasy sú už rovné a pricapené k hlave. Fúka? Vyzerám ako keby do mňa udrel blesk a vlasy stoja na všetky strany. Ideálne počasie si v Bratislave moc neužijem a tak vlastne stále vyzerám, že by sa mi hodil hrebeň :) Stále sa však nevzdávam, že všetko bude lepšie a veľa nádeje vkladám do dobrej kozmetiky, ktorá občas dokáže zázraky.



Schwarzkopf Professional Silhouette Styling & Care Lotion sprej pre objem vlasov

Schwarzkopf Professional Silhouette Styling & Care Lotion sprej pre objem vlasov zloženie

Schwarzkopf Professional Silhouette Styling & Care Lotion sprej pre objem vlasov  ingredients

Schwarzkopf sprej na Objem vlasov

Schwarzkopf Professional Silhouette Styling & Care Lotion sprej pre objem vlasov

Povedzme si to úprimne, úprava vlasov nie je vždy jednoduchá záležitosť a nie každá z nás vyzerá s drdolom rozkošne. Za posledné roky som vyskúšala desiatky lakov, sprejov, tužidiel a gélov, aby boli vlasy kučeravé, fixované, objemné a dobre vyzerajúce. Niektoré účinkujú viac, iné menej, niektoré by som najradšej hodila do koša. To ale nie je prípad tohto kúsku. Schwarzkopf Professional Silhouette Styling & Care Lotion sprej pre objem vlasov ma milo prekvapil a hoci fixácia je len stredná, vlasy vyzerajú ako závoj.

Takéto spreje mám rada, lebo sa ľahko aplikujú, nelepia vlasy a vďaka svojej veľkosti nezavadzajú. Vlasový sprej pre objem a starostlivosť od Schwarzkopf má 200 ml a je v peknom bielom obale. Nie je úplne priesvitný, ale presne vidíte, koľko ho ešte zostalo. Tak mi to vyhovuje, lebo presne vidím, kedy je najvyšší čas na nákupy a nestane sa mi, že niečo chýba. Pumpička sa stláča ľahko, nezasekáva sa a tak má večer vlasy upravené raz dva.

Páči sa mi jeho vôňa, ktorá je sladšia, príjemná a je ju cítiť aj nasledujúci deň po umývaní vlasov. Je jednou z tých, z ktorých nebolí hlava, nie sú nepríjemné a rýchlo si na ne zvyknete. Konzistencia spreju je tekutá, nevzniká žiadna pena ani nič podobné. Oceňujem, že nelepí vlasy a po použití sú hneď nadýchanejšie, objemnejšie a dobre sa upravujú. Neostáva v nich po spreji ani stopa, dá sa dobre vyčesať a vlasy vyzerajú prirodzene - vôbec nemáte pocit, že by ste si na ne niečo aplikovali.

Dôležité pre mňa je, ako budú vlasy vyzerať a kučery držať tvar. To prvé som, myslím, trochu vyššie celkom dobre popísala. A čo kučery? Schwarzkopf Professional Silhouette Styling & Care Lotion sprej pre objem vlasov im dodá strednú fixáciu, takže prvý deň držia celkom dobre, na druhý sú z nich už len jemné vlnky. Objem tu však stále je, takže aj rovnejšie vlasy sú nadýchané a nie spľasnuté. Pekne sa lesknú, sú pružné, nie vysušené a vyzerajú dobre.

So značkou Schwarzkopf mám skúseností dosť a opäť sa k nim pridala jedna pozitívna. Uznávam, že tento sprej je šikovným pomocníkom a hoci by som privítala, aby kučery vydržali dlhšie, vlasy vyzerajú pekne a ja som spokojná.

Plusy:
  • sprej pekne vyzerá
  • ľahká aplikácia
  • pekne vonia
  • vlasy nelepí, dá sa z nich vyčesať, ani neviete že ste ho použili
  • dodáva objem, fixuje účes
  • vlasy sú nadýchané, leklé, pružné
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, v akcii nestojí ani 5 eur.


Ako sa staráte o svoje vlasy, aby účes dlhšie vydržal? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe