Micelárne vody Ruža a Levanduľa od Balea

18:18

Novinky mojich obľúbených značiek sledujem vždy s radosťou a neviem sa dočkať, kedy si ich kúpim. Na Facebooku som narazila na informáciu, že moja Balea priniesla dve nové micelárne vody s ružou a levanduľou. Bonusom by malo byť aj zloženie. Ako uvádza výrobca, micelárka pozostáva z viac ako 90% látok prírodného pôvodu a z toho 88% voda a 6% ostatné látky prírodného pôvodu. Micelárne vody obľubujem na odličovanie a najradšej ich mám na oči. Ako som však zistila, nie je celkom jednoduché nájsť takú, ktorá spoľahlivo, rýchlo, jednoducho a bez sĺz odstráni z pleti a očí všetky líčidlá. Baleu obľubujem aj preto, že ponúka dosť vysokú kvalitu za primeranú cenu. Vydala som sa preto na výlet do DM-ky.

Balea Micelárna čistiaca pleťová voda

Balea Micelárna čistiaca pleťová voda 3v1 ruža zloženie

Balea Micelárna čistiaca pleťová voda 3v1 ruža

Než som sa k nim dostala, bol to boj. Obehla som celkovo tri DM-ky, dve u nás v Piešťanoch, jednu v Bratislave. Najskôr som zohnala túto ružovú a trvalo tri týždne, kým som narazila na levanduľovú. Už som premýšľala aj nad tým, že si ich objednám cez internet z dmkovského eshopu, ale nakoniec sa na mňa usmiala šťastena a obe krásky som kúpila pri potulkách predajňou (to by mi inak mali zakázať, lebo nikdy nevyjdem s prázdnymi rukami a zakaždým nájdem niečo  nové, čo si potom musím stále kupovať.

Balea Micelárna čistiaca pleťová voda 3v1 levanduľa

Micelárna čistiaca pleťová voda

Balea Micelárna čistiaca pleťová voda 3v1 levanduľa zloženie

Balea Micelárna čistiaca pleťová voda 3v1 levanduľa

Levanduľovú som chcela skúsiť ako prvú a nakoniec mi trvalo týždne, kým sa ku mne dostala. Čakanie sa nakoniec vyplatilo, lebo som ich veľmi chcela porovnať a zistiť, ktorá je lepšia. Aj keď to nerada priznávam, ružová micelárna voda porazila túto levanduľovú a prekvapivo sa zaradila k tým lepším, ktoré sa mihli mojou kozmetickou poličkou.

Čo majú spoločné?
  • obe micelárne vody pekne vyzerajú a keď sa na ne pozriete, hneď viete, aké sú. Ružová v ružovom obale s ružovou etiketou a levanduľová vo fialovom obale s krajšou levanduľovou etiketou. Nie je to nič výrazné ani prehnané, ale jednoduché, pekné.
  • Majú po 400 ml a stoja 3,45 eur, čo je výborná cena. Kupujem si rôzne micelárne vody, lacnejšie aj drahšie a v tomto prípade platí, že za málo peňazí dostanete dosť muziky.
  • Takmer nevoňajú, čo ma trochu sklamalo. Predstavovala som si, ako ma ovanie lahodná vôňa ruží alebo levandule, ale nič také sa nestalo. Bol tam nejaký ťažko identifikovateľný závan, ktorý mi pripomenul skôr čakáreň u lekára ako kozmetiku.
  • môžete nimi odličovať tvár, oči aj pery, takže v prípade, že sa bude dať konečne cestovať, by to mal byť ideálny spoločník na cesty necesty. Minimálne v prípade tej ružovej vody to platí.
Čo majú odlišné? 
  • ružová pleťová voda je na suchú a citlivú pleť, levanduľová na zmiešanú a citlivú pleť. Moja je síce zmiešaná, ale omnoho viac mi vyhovuje tá ružová
  • za víťaza môžem celkom isto vyhlásiť Balea micelárnu čistiacu pleťovú vodu s ružou. Omnoho lepšie totiž odličuje oči. Dobre odlíči riasenku, ceruzku i farbu na obočie, pričom očné okolie ani oči neštípu a neuroním ani jednu slzičku. Z pleti odstráni make up rýchlo a môžem pokračovať v čistení pleti. Levanduľová micelárna čistiaca voda od Balea tiež dobre odtráni make - up, no s očami má už trochu problém. Najskôr ich rozmaže a potom pomaly odličuje. Večer, keď som už naozaj unavená, nemám chuť tráviť veľa času odličovaním a skôr ma to podráždi.
Obe hodnotím ako výborný nápad, sú pekné, bez parfumácie a majú výhodnú cenu. Vrátim sa však už len k tej ružovej, tá mi ozaj sadla. Nájdete ich v DM-drogérii alebo v eshope


Skúsili ste už niektorú z nich? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Spočiatku som si myslela, že ide o toner tak som sa potešila. Micelárnymi vodami sa už príliš odličovať nezvyknem takže asi by som tieto produkty nevyužila. Nápad je ale fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dlho som používala hlavne oleje, ale teraz mi viac vyhovujú micelárne vody. Páčia sa mi, ale čoskoro zasa skúsim niečo nové :)

      Odstrániť
  2. Musím uznať, že obe vyzerajú dobre :) Ja používam svoju stálicu - ružovú Garnier. Vyskúšala som množstvo iných miceláriek, no aj tak som sa stále vrátila k tejto. Tento mesiac sa chystám do DMka, tak asi sa po tej ružovej poobzerám.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednu od Garnier som mala, takú ružovú, ale tá mi až tak nevyhovovala. No musím ešte nejakú skúsiť, Garnier mám veľmi rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe