Drobnosti od Gabriella Salvete, ktoré urobia veľkú radosť

13:36

V dokonalom balíčku plnom kozmetiky Gabriella Salvete boli overené kúsky i úplné novinky. Teda, novinky pre mňa, kozmetický svet ich pozná už roky :) Nesmierne som sa tešila na krásne paletky, o ktorých ste si už mohli na mojom blogu prečítať. Dnes si povieme pár slov o:
  • fixkách na obočie, ktoré som ešte neskúšala a celkom milo prekvapili. Nebudem klamať, nečakala som, že by sa mi mohli páčiť, ale páčia sa mi
  • mini parféme S.T. Dupont, ktorý som minula do poslednej kvapky a pokojne by som ho prijala aj vo väčšom balení
  • fixačný transparentný gél, ktorý sa môže použiť na obočie alebo na riasy
  • milej kozmetickej taštičke
  • umelých riasach, ktoré som ešte neskúsila, ale raz naberiem odvahu


Gabriella Salvete False Eyelashes Umelé mihalnice pre ženy

Gabriella Salvete False Eyelashes Umelé mihalnice 

Či mi uveríte alebo nie, ešte nikdy som nemala umelé mihalnice. Vždy som obdivovala ženy, ktoré si ich s ľahkosťou aplikovali a vyzerali krásne. Trochu sa bojím, že by som si vypichla oko alebo sa zlepila alebo neodlepila a tak. Tieto pôsobia pekne, prirodzene a v balení je aj lepidlo, ktoré je určené na ich aplikáciu. Priznám sa, že som ich chcela skúsiť na Vianoce, ale ešte som sa neodvážila. Každopádne, keď ich mám doma, ten čas príde a potom by som Vám o nich povedala trochu viac. Ich bežná cena je 4,30 eur.

Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen Ceruzky na obočie pre ženy

Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen

Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen Ceruzky na obočie pre ženy swatch


Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen Ceruzka na obočie pre ženy

Táto fixka je pre mňa celkom novinka a ako som spomenula, milo ma prekvapila. Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen  je ceruzka/fixka na obočie, ktorá sa dá kúpiť v troch odtieňoch (01 Blond, 02 Brown a 03 Dark Brown), pričom mne sedia odtiene 02 a 03. Ten pre blondínky som dala kamarátke, lebo u nás v rodine sú len tmavovlásky. 

Takáto fixka dokáže vykúzliť prirodzene vyzerajúce obočie, ktoré vyzerá fakt dobre. Vďaka špeciálnemu aplikátoru (ktorý naozaj trochu pripomína fixku) to ide jednoducho, rýchlo a zvládajú to aj ženy ako ja (rozumej, môžem sa rozliať na kolomaž a to obočie si pekne upraviť neviem). Striedam druhý a tretí odtieň, ktorý pri mojich hnedých vlasoch vyzerá prirodzene a veľký rozdiel medzi nimi nie je. 

Ceruzka alebo fixka na obočie Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen šikovne vypĺňa obočie a pekne ho tvaruje. Ideálne je nanášať ho skôr ako make up vo viacerých vrstvách. Keď zaschne, neotláča sa, nerozmazáva sa a drží celý deň. Vydržala aj vlhkejšie a chladnejšie počasie, čo ocením aj v lete v horúcom počasí. Farba najprv nevyzerala výrazne, ale vo viacerých vrstvách dosiahnem požadovaný výsledok. 

Najskôr som mala rešpekt, pretože ani s ceruzkami mi to veľmi nejde, nieto ešte s fixkou. Nakoniec sa mi to zapáčilo a viem si predstaviť, že si ich budem kupovať pravidelne. Jediné, čo sa mi zdalo mínusom, je rýchlosť, ako fixka dopísala. Keďže to nemám s čím porovnať, neviem to celkom posúdiť, ale po troch týždňoch už písala slabšie. Možno je to aj preto, že som sa s ňou ešte len učila robiť a minula som jej viac, ako bolo treba. Bežná cena je 6,35 eur, ale oplatí sa vyčkať na akcie.

Gabriella Salvete Fixing Gel Riasenka na obočie pre ženy

Gabriella Salvete Fixing Gel

Gabriella Salvete Fixing Gel Riasenka na obočie pre ženy 

Ďalším mimoriadne šikovným pomocníkom je Gabriella Salvete Fixing Gel Riasenka na obočie. Podobné kúsky si kupujem už pár rokov, lebo sa zídu pri líčení. Priesvitný obal odhaľuje transparentný gél, ktorý vyzerá ako plný bubliniek, a preto je rozkošný :) Prečo ho obľubujem?
  • transparentná riasenka sa môže používať na riasy i obočie. Pokiaľ sa nelíčim, tak obočie pekne "učeše" a zafixuje, takže je vyživené a pekné. Riasy hydratuje a môžem si na ňu naniesť aj klasickú riasenku
  • môže sa použiť samostatne aj s farbou na obočie. Najskôr nanesiem ceruzku alebo gél vo farbe mojich vlasov a následne ešte prečešem touto riasenkou. Obočie ostane upravené, zafixované a nie zlepené, pretože kefka ho prečeše. 
Aplikácia je jednoduchá a rýchla. Riasenka na obočie obsahuje kyselinu hyalurónovú, vďaka ktorej hydratuje a vyživuje mihalnice aj obočie. Môže sa zdať, že je to taký zbytočný produkt, ktorý ani nepotrebujete. Ja ale hovorím, že keď ho skúsite, tak zistíte, že je vlastne celkom potrebný. Nestojí ani 5 eur a ubúda z nej len veľmi pomaly. 

S.T. Dupont parfumovaná voda

S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne Parfumovaná voda pre ženy zloženie

S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne


S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne Parfumovaná voda

V balíčku bola aj mini parfumovaná voda S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne, ktorá bola pre mňa úplnou novinkou a potešilo ma, že sa dá kúpiť aj vo veľkom balení. Toto menšie nemá rozprašovač, takže som ho nanášala len na pulzujúce body. Malý vrchnáčik však úplne dobre nedoliehal, a preto som ho nenechávala v kabelke. 

Je to kvetinovo ovocná vôňa:
  • Hlava - citrón, čierna ríbezľa, malina
  • Srdce - fialka, jazmín, cyklámen
  • Základ - pačuli, pižmo, pana cotta
Nečakala som, že sa mi zapáči. Otvárala som ju len veľmi opatrne, nevedela som, čo čakať. Keď ma však zahalila osviežujúca a lahodná kvetinová aróma, hneď mi bolo veselšie. Nie je tuctová, lepkavá ani vtieravá a prekvapivo vydrží voňať celé hodiny. Palec hore, toto prťavé balenie stojí euro, ale chcem to plné. Stojí za to.

kozmetická taštička

 Obrovskú radosť mi urobila aj kozmetická taštička, ktorá je vo výraznej farbe. Je dosť veľká na moje líčidlá alebo iné drobnosti, ktoré žena musí nosiť so sebou :) Bežne v takýchto taštičkách nosím aj doplnky do vlasov, tabletky a vitamíny, manikúru či šitíčko, ak ideme k moru (vtedy ich mávam v kufri 5 a viac). Rada ich používam aj na zmenšenie chaosu v mojej kúpeľňovej poličke. Nestojí ani 4 eurá a vybrať si môžete veľa šikovných pomocníkov tejto značky. 

Klobúk dolu, Elnino nám zaslalo naozaj super balíček a z dnešného článku by som si všetko kúpila znova. Čo sa vám zapáčilo najviac? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Vůbec jsem nevěděla, že tato značka má i vůně....to je hezké. A myslím, že podle popisu by mi voněla.
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si pôvodne myslela, že je to od GS, ale nie je :) Tá vôňa si ma však získala a rada by som ju zohnala vo väčšom balení :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe