Ďalšia kvalitná micelárna voda od Garnier

10:15

Ako som už pár razy spomenula, pomerne skoro vstávam, neskôr chodím z práce domov a môj deň je dlhý a únavný. Nikdy však nezabúdam na starostlivosť o pleť. Vždy ju večer dôkladne odlíčim, potom vyčistím, tonizujem a nakoniec hydratujem. Vďaka tomu na nej nevidno stopy únavy, je žiarivá, zdravá, jemná a akné pod kontrolou. Najťažší krok je pre mňa odjakživa odličovanie, nikdy ma nebavilo a ak ma štípali oči, frflala som ešte dlho predlho. Potom prišli micelárne vody a ja som zrazu zistila, že to vlastne ide celkom ľahko. Pri jednej z potuliek DM-kou som našla ošetrujúcu micelárnu vodu s olejom pre citlivú pleť a oči a zbláznila som sa do nej. 


Garnier Ošetrujúca micelárna voda zloženie

Garnier Ošetrujúca micelárna voda ingredients

Garnier Ošetrujúca micelárna voda

Garnier Ošetrujúca micelárna voda

Dlho predlho išli garnierové odličovače okolo mňa a moju úplne prvú micelárku som spoznala len niekedy minulý rok. Bola to klasická micelárka pre citlivú pleť a nijako ma neohúrila. Nebola zlá, ale poznala som lepšie za menej peňazí. Lenže všetko sa zmenilo, keď prišla do môjho zorného uhla Garnier Ošetrujúca micelárnavoda 3 v 1 a stala sa mojím miláčikom.

V drogérke som si ju všimla pre jej žiarivý modrý vzhľad. V priesvitnom obale s modrým vrchnáčikom je 400 mililitrov dvojfázovej micelárnej vody. Skladá sa z modrej olejovej časti a priesvitnej vodovej časti. Po zmiešaní z nej vznikne pekná šmolková voda, ktorá je ako stvorená na odlíčenie aj citlivých očí. Je veľká a ubúda mi z nej pomaly, preto to považujem za dobrú investíciu.

Jej jemná vôňa mi vyhovuje, pretože nedráždi oči ani pleť. Milujem všetko voňavé, ale rokmi som sa naučila, že pri niektorých produktoch je skrátka menej viac. Pri odličovačoch očí to platí na 100%. Garnier Ošetrujúca micelárna voda je trochu mastnejšia (čo je pochopiteľné), mne vyhovuje len na odlíčenie očí (avšak pokojne ju môžete nanášať na celú pleť, s odlíčením čohokoľvek problémy rozhodne nemá). 

Páči sa mi, že bez akýchkoľvek ťažkostí, tlačenia alebo trenia odstráni všetky líčidlá. Riasenku, očnú linku, tiene, make up i rúž idú dole ľahko, niekedy aj jedným ťahom. Oči neostávajú podráždené ani začervenané, ani neviem, že som sa niečím odlíčila. Šetrný je aj k pleti, no pleť odlíčim radšej mliečkom alebo klasickou micelárkou a pokračujem v čistení. Ak je v drogérii kvalitná dvojfázová micelárna voda, tak je to táto (nie je jediná, ale patrí k tomu najlepšiemu, čo som tam zatiaľ našla). 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • veľká za fajn cenu
  • pomaly sa míňa
  • pekne vonia
  • rýchlo a bez podráždenia odlíči oči, neslzia, nie sú červené
  • odlíči všetok make up z tváre
Mínusy:
  • nenašla som
Micelárku od Garnier nájdete ľahko v drogériách, ja som nakupovala  DM drogérii za 6,45 eur. 


Máte obľúbenú micelárnu vodu od Garnier? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe