Lelia - prírodná kozmetika vyrábaná s láskou

16:24

Keď ma veľmi milá Linda oslovila s ponukou na spoluprácu, neváhala som ani na okamih. O svojej prírodnej kozmetike Lelía hovorila s obrovskou láskou a oduševnením, nedalo sa jej odolať :) Lelía je mladučká značka českej prírodnej kozmetiky a jej ponuka sa pomaly rozrastie. Teraz si môžete kúpiť jej krémy na ruky, ktoré sú pohladením zmyslov a tiež skvelým tipom na darček. Keď sa pozriete na jej výtvory, pochopíte, prečo si to myslím :) Je mi cťou, že Vám môžem ako jedna z prvých predstaviť Lindinu Lelíu, ktorá je oslavou radosti zo života.


Lelía Energická krém na ruky

Lelía Energická

Lelía Energická krém na ruky zloženie

Lelía krém na ruky

Lelía Energická krém na ruky

Lelía zatiaľ ponúka tri krémy na ruky v dvoch rôzne veľkých baleniach. Neviem sa dočkať, aký produkt prinesie Linda najbližšie, lebo krémy na ruky ma uchvátili. Ich balenie je na zjedenie a kozmetika Lelía priniesla do sveta závan nekonečnej sviežosti:
  • sú to tie kovové obaly, ktoré milujem a odkladám si ich na drobnosti. Už Dulcia Natural si ma nimi získala pred mnohými rokmi a podarilo sa to aj Lelíi. 
  • ozdobené sú gumičkou s korálikmi. Môžete to nosiť ako náramok alebo gumičku, ja som si tým ozdobila pracovnú nástenku a vyzerá to božsky
  • balenie má 30 alebo 50 gramov pokojne s vami môže aj cestovať - použiť sa dá aj ako krém na celé telo (stoja 230/330 Kč)
  • zloženie je plné blahodarných olejov a masiel - bambucké maslo, kokosový či mandľový olej, včelí vosk
Mojím absolútnym favoritom sa stal krém na ruky Energická s neopísateľnou vôňou citrónovej trávy. Je tak svieža, tak letná a tak hravá, že sa stala mojou láskou na prvé ovoňanie a úplne si ma podmanila. Teším sa na večer, lebo krémik prevonia vzduch okolo mňa a ja sa okamžite cítim lepšie. Povzbudzuje zmysly a navodzuje pocit dokonalej harmónie.

Krémy síce vyzerajú tuhé a hutné, ale pri kontakte s pokožkou sa krásne topia a dajú sa dobre rozotrieť. Najradšej ich kombinujem s bavlnenými rukavičkami a ráno sa budím s hodvábne jemnou a hydratovanou pokožkou. Sú trošku mastnejšie, preto ich nemám v práci na stole (aj keď by ho ozdobili), ale doma ich používam aj cez deň, najmä po domácich prácach (pri umývaní len zriedka siahnem po rukaviciach a aj to tak potom vyzerá). 

Ako som už spomenula, krém na ruky Energická od Lelia vynikajúco hydratuje a zjemňuje pokožku rúk. Pomáha ich lepšie regenerovať, zabraňuje ich vysušovaniu a popraskaniu. Môžete si ním natrieť suché kolená, lakte, chodidlá a pokojne aj celé telo. Tá vôňa za to proste stojí :) Pokožka vám bude vďačná, lebo prírodné zloženie sa postará o to, aby bola zdravá a šťastná. 

Lelía krém na ruky Láskavá

Lelía Láskavá

Lelía krém na ruky Láskavá zloženie

Lelía krém na ruky

Lelía krém na ruky Láskavá 

Druhým krémikom, o ktorom by som Vám rada povedala trochu viac, je Láskavá. Lelía je láskavá kozmetika a tento krém na ruky nie je výnimka. Nesie sa vo fialových tónoch a napovedá to, že sa môžete tešiť na nefalšovaný levanduľový zážitok. Krém na ruky Láskavá je navyše správne dochutený aj citrónom, preto sa radí k tým opojným vôňam, ktoré po dlhom pracovnom dni pohladia dušu. Milujem všetko levanduľové, aj spálňu som tak zariadila, a preto mi Láskavá urobila veľkú radosť. 

Lelía krém na ruky Vrelá

Lelía  Vrelá

Lelía krém na ruky Vrelá zloženie

Lelía krém na ruky

 Lelía krém na ruky Vrelá 

Posledným krémom z ponuky Lelíe je Vrelá, ktorý kombinuje tóny škorice a pomaranča. Je to typická zimná vôňa, ktorá pripomína Vianoce, posedenie pri krbe a sledovanie snehových vločiek spoza okna. Nie je kyslá, ale lahodná a prinavracia ma v spomienkach do detstva.

Každému z nás vonia niečo iné a možno by ste krémy na ruky zoradili v inom poradí :) Mňa Lelía uchvátila vôňou citrónovej trávy, tej sa stále neviem nabažiť.  Ktorý krém by ste vyskúšali alebo darovali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tieto mladé prírodné značky mám veľmi rada. Krémy by som využila asi skôr v zime.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milujem takéto značky :) Spomínam si, ako prišla Dulcia a Soaphoria a ja som z nich bola celkom namäkko. A teraz som tak aj z Lelie. Krémy mám už skoro minuté, aj v lete sa pokožke hodia, hoci sú mastnejšie. Na noc ideálne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe