Objemový sprej na vlasy od Alcina - áno alebo nie?

16:54

Úprava vlasov je pre mňa zábava a odkedy používam spreje na objem, upravujú sa omnoho lepšie. Spomínam si, ako som na strednej bojovala som svojím vzhľadom. Veľmi ma trápilo akné, ktoré začalo okolo pätnástky a skončilo sa na vysokej škole, kedy som objavila čaro prírodnej kozmetiky. Hnevali ma aj moje vlasy, lebo boli od prírody úplne rovné a nevedela som používať natáčky :) Teda, vedela, ale tlačili ma a tak som sa im vyhýbala. Robila som si vrkôčiky, ale do večera boli vlasy skoro rovné. Škoda, že vtedy som poznala len tužidlá, ktoré sa objemovým sprejom nemôžu vyrovnať. Alcina Styling Strong objemový sprej som si kupovala viac menej len zo zvedavosti, ale zaradil sa k mojim lepším kúskom :)


Alcina Styling Strong objemový sprej

Alcina Styling Strong

Alcina Styling Strong objemový sprej

Bez spreju na objem nedám ani krok a striedam ich, len zriedka sa vrátim k tužidlu (či objemovej pene, inak napísané). Používajú sa neuveriteľne ľahko, len sa nastriekajú do umytých vlasov, potom ich natočím a niekoľko dní sa teším z krásnych kučier a objemu. Mám pár favoritov, ku ktorým sa vraciam pravidelne (Maria Nila, Schwarzkopf), ale rada spoznávam aj nové kúsky. Preto som sa lepšie pozrela na Alcina Styling Strong objemový sprej, ktorý mi padol do oka pri mojich potulkách eshopom.

Obal je veľmi jednoduchý - biely s fialovým písmom. Hneď sa mi zapáčil, lebo fialová sa radí k mojim obľúbeným farbám (mám fialové steny i doplnky a neviem sa na ne vynadívať) a tak som si ho hrdo vystavila v kúpeľni na poličku. Tento sprej má taký rozkošný rozprašovač (ja tomu hovorím pipichol, no netuším, ako tomu povedať odbornejšie:)) a pracuje sa s ním ľahko a rýchlo. Aj preto preferujem spreje, večer, keď som unavená, sa nemusím dlho motať v kúpeľni. 

Okamžite sa mi zapáčila jeho vôňa. Alcina Styling Strong objemový sprej má lahodnú sladkú vôňu, ktorá pekne prevonia vlasy a na použitie sa teším. Mám rada, keď hairstylingové produkty (aj laky na vlasy) príjemne voňajú (najlepšie sladko) a nespôsobia hlavy bôľ. Keď ho nastriekate do vlasov, nie je príliš lepkavý (nelepí vlasy ako pokožku) a dajú sa potom dobre upraviť.

Priznám sa, nevedela som, čo od neho čakať,  lebo so značkou Alcina nemám ešte veľa skúseností. Po prvom použití sa ale pochybnosti rozptýlili. V prvom rade pekne dodáva objem od korienkov, ktorý vydrží dva dni (niekedy aj viac, ale vlasy si obyčajne po dvoch - troch musím umyť kvôli ekzému). Vlasy nie sú len objemnejšie, ale aj fixované a kučery vydržia omnoho dlhšie v stave, po akom túžim - rozumej, vlasy sú kučeravé, pružné a konečne to vyzerá tak, že ich mám na hlave viac.

Alcina Styling Strong objemový sprej sa stal celkom milým prekvapením a patrí k vydarenejším. Pre ešte lepší výsledok, zdravé a pevné vlasy si pravidelne kupujem aj šampón proti vypadávaniu vlasov. Vďaka nim menej padajú, sú bohatšie, zdravšie a hairstyling je potom omnoho príjemnejší a jednoduchší. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • nelepí vlasy
  • ľahko sa používa
  • dodáva objem, fixuje účes, prevonia vlasy, dobre sa upravujú, nie sú vysušené
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Aké máte skúsenosti so značkou Alcina? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe