O jednej perleťovej maske

15:20

Ak by ste sa prehrabali mojou kozmetickou zbierkou, najpočetnejšie zastúpenie  by v nej mali pleťové masky. Považujem ich za moju spásu, malý zázrak (teda, ak účinkujú, všakže), pretože čistia, upokojujú, hydratujú, osviežujú, oživujú, detoxikujú, rozjasňujú. Mám ich už veľa za sebou, ale aj veľa pred sebou :) Kupujem ich v rôznych cenových hladinách, mám trojeurové i sedemdesiateurovú a niekedy platí, že ten lacnejší kúsok sa drahému hravo vyrovná. Tak to bude aj v dnešnom prípade, kedy pleťová maska minimalizujúca póry Detox Organics - Kamchatka veľmi milo prekvapila. A hneď niekoľkokrát. 


Pleťová maska minimalizujúca póry Detox Organics - Kamchatka
 
Pleťová maska minimalizujúca póry Detox Organics - Kamchatka zloženie

Pleťová maska minimalizujúca póry

Pleťová maska minimalizujúca póry Detox Organics - Kamchatka

Patrila ku kozmetike, ktorá mi pristála pod vianočným stromčekom. Sama som si ju vybrala, lebo vyzerala dobre a imponoval mi aj pomer veľkosť-cena. Nemala som veľké očakávania, ale maska predčila moje očakávania. Pleťová maska minimalizujúca póry Detox Organics - Kamchatka sa zaradila k tým, ktoré výborne vyčistia pleť a poradia si aj s veľkým množstvom čiernych bodiek. A to všetko za menej ako 5 eur. 

Balená je pomerne nenápadne, len v obyčajnom plastovom kelímku s čiernym vrchnáčikom. Vzhľadovo je celkom pekná, upútala ma žiarivým písmom aj etiketou. Objem sto mililitrov je pri pleťovej maske super, lebo dlho vydrží a nemusím hneď na ďalší nákup (nemusím, chcem, no). Jej farba je taká nevábne zelená, ale (čo na fotke nevidno) perleťová, preto nakoniec vyzerá lepšie, ako som čakala. Vôňa nie je výrazná, ani neviem, ako by som ju popísala. Pri aplikácii ju necítiť, no povedala by som, že je tam možno ovocný závan.

Pleťová maska minimalizujúca póry má dobrú krémovú konzistenciu, poľahky ju nanesiete na pleť prstami alebo štetcom. Priznám sa, že už na všetky masky (okrem zlupovacích) používam len štetec, lebo vďaka nemu sa dá maska rozotrieť v úplne tenučkej vrstve a tak sa míňa pomalšie, na jedno použitie jej nepoužijete veľa. Iste, niektoré si hrubšiu vrstvu vyžadujú, no i vtedy siahnem po štetci. Na tvári by mala pôsobiť okolo 10 - 15 minút.

Ako som už spomenula, táto maska vynikajúco vyčistí póry a odstraňuje čierne bodky. Pleť je čistá, žiarivá a jemná. Póry naozaj minimalizuje, preto je tiež matná a nelesknem sa ako diskoguľa. Pomáha predchádzať vzniku akné a to existujúce upokojuje. Za 5 eur to bola super kúpa a nezostanem len pri jednom balení. Vždy sa teším, keď nájdem niečo, čo splní to, čo výrobca sľubuje a na pleti vidno rozdiel.

Plusy:
  • veľké balenie za fajn cenu
  • pekne vyzerá
  • dobrá konzistencia
  • bez výraznejšej vône
  • ľahko sa aplikuje v tenkej vrstve
  • viditeľne čistí pokožku a odstraňuje čierne bodky, osviežuje ju, minimalizuje póry, zjemňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Natura Siberica, kde stojí necelých 5 eur. 


Aká lacná maska vás v poslednej dobe milo prekvapila? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Milujem pleťové masky a táto ma zaujala.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky od Natura Siberica vrelo odporúčam, celkovo má značka výborné kúsky :) A rada sa sa blogu zastavím.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe