Biele čistiace maslo od Natura Siberica

13:12

Keď som bola mladšia, čistenie pleti bolo povinnosťou. Trápilo ma akné a myslela som si, že čím viac sa jej budem venovať, tým skôr bude zdravá a krásna. Nebola som ďaleko od pravdy, pleť naozaj potrebovala dôkladnú starostlivosť, no tiež dobrú kozmetiku, ktorú som si však v tom čase až tak často nekupovala. Jednak som tomu nerozumela a jednak som vychádzala len z rozpočtu, ktorý som mala. Dnes je situácia celkom iná a ja si to vychutnávam. Mám rôzne čistiace gély, peny, oleje, balzamy či maslá a večer je to jeden z rituálov, vďaka ktorým sa cítim dobre. Dnes by som Vám rada ukázala biele čistiace maslo, vďaka ktorému bude pleť žiariť. 


Natura Siberica Severské biele čistiace maslo zloženie
 
Natura Siberica Severské biele čistiace maslo ingrediencie

severské biele čistiace maslo

Natura Siberica kozmetika

Natura Siberica Severské biele čistiace maslo

Natura Siberica je značka prírodnej kozmetiky, ktorá ma sprevádza už niekoľko rokov a stále ma dokáže prekvapiť. Spomínam si, ako som s ňou v mojich začiatkoch spolupracovala  a vtedy som spoznala kopec výborných produktov. Rokmi ich ešte pribudlo a pravidelne si kupujem overené produkty i niečo nové. Medzi jedny z posledných produktov, ktoré som si kúpila, patrí Severské biele čistiace maslo, ktoré je určené pre normálnu a zmiešanú pleť.

Balené je v krabičke a plastovom obale s oblým vrchnáčikom. Jedná sa o trochu väčší obal a kvôli vrchnáčiku sa naň nič iné nedá položiť, ale vyriešila som to tak, že masielko mám položené na čistiacom balzame inej značky.  Vyzerá pekne, je celkom iné ako väčšina produktov v mojej skrinke a aj vďaka tomu môže zaujať.

Jeho vôňa je príjemná, bylinková a ľahká. Konzistencia je maslová a používanie je podobné ako pri čistiacich balzamoch či olejoch. Nanesiete ho priamo na suchú tvár a masírujete. Potom si navlhčite ruky a pokračujte, maslo sa zmení na takú mliečnu emulziu a môžete ho opláchnuť. Vhodné je na odlíčenie a čistenie pleti (aj očí, ale to nemám vyskúšané). Obsahuje biely íl, organické oleje zo sibírskych borovíc a rašelinového orecha Altai a divoký sibírsky jalovec, takže sa vám dostáva do rúk kúsok sibírskej prírody.

Používam ho večer ako prvý krok v čistení (potom ešte nasleduje čistiaci gél a pleťová voda), prípadne ako jediný, keď som už veľmi unavená. Veľmi jemne, ale účinne čistí pleť bez toho, aby ju vysušoval. Odstraňuje líčidlá a nečistoty, prebytočný maz a pleť ostáva jemná a žiarivá. Keď potom použijem už len pleťovú vodu a sérum s krémom, je zdravá, hebká a spokojná. Môže sa používať ráno aj večer, ale ráno stíham ešte menej ako večer, takže vtedy siahnem len po čistiacom mliečku.

Natura Siberica Severské biele čistiace maslo je trochu iné, ale zaujímavé a stojí za vyskúšanie. Mala som aj čierne detoxikačné mydlo, ktoré bolo balené rovnako, len bolo čierno čierne a myslím si, že s týmto maslom by sa dobre doplnili, takže budem musieť na nákup :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • zaujímavá maslová konzistencia, po pridaní vody sa mení na mliečnu emulziu
  • vhodné na čistenie a odlíčenie
  • pleť čistí jemne bez vysušovania, zanecháva ju čistú, hodvábne jemnú a žiarivú
  • vhodné na každodenné použitie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Natura Europe, jeho bežná cena je okolo 14 eur.

Používate čistiace maslá alebo balzamy? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe