Telové maslo, vďaka ktorému budete voňať ako mätová čokoláda

15:24

Aj keď rokmi som sa naučila na kozmetiku pozerať z rôznych uhlov pohľadu, nikdy ma neprestane nadchýnať tá voňavá prírodná kozmetika vyrobená s láskou a úctou k životnému prostrediu. Tá komerčná je pestrá a stále si z nej viem vybrať, ale tá prírodná, to ma fascinuje a vôbec mi nevadí, že si za ňu treba priplatiť. Každý rok v decembri si po výplate urobím radosť a kúpim si viacero vecí z mojich wishlistov. Naposledy tam boli aj famózne dezodoranty od Mydlove a keď som si ich kupovala, prihodila som tam aj niečo nové - tuhé telové maslo čokoláda-mäta tej istej značky. Odvtedy voniam každý večer ako čokoláda a neviem sa toho nabažiť.


Mydlove Tuhé telové maslo čokoláda-mäta zloženie

Mydlove Tuhé telové maslo čokoláda-mäta

Tuhé telové maslo

Mydlove Tuhé telové maslo čokoláda-mäta

Telové maslá som začala používať pred rokmi a najviac sa mi osvedčilo bambucké a kakaové, ktoré kupujem pravidelne. Ich aplikácia nie je občas úplne jednoduchá, ale dobré výsledky na seba nenechajú dlho čakať a to je podľa mňa to najdôležitejšie. Hlavne v zime potrebujem výživné hydratačné maslá, pretože pokožku mám suchú a omnoho citlivejšiu. Aj preto voľba padla na Mydlove Tuhé telové maslo čokoláda-mäta, ktoré mi počarovalo hneď niekoľkokrát.

Ako prvé musím vyzdvihnúť perfektné ekologické balenie, pretože telové maslo sa nachádza v papierovej krabičke vystlanej materiálom podobným slame. Dá sa to ľahko zrecyklovať a masielko som si preložila do hliníkovej prenosky. Primárne je určená na tuhý šampón, ale keďže teraz mám len jeden (a prenosky tri), maslo si hovie v peknom obale, ktorý ho chráni pred nástrahami vonkajšieho sveta. Inak je to balenie krásne a toto maslo môžete pokojne darovať mamine, sestre, kamarátke aj kolegyni. 

Vyzdvihnúť musím aj to, že telové maslo čokoláda-mäta krásne vyzerá. Srdiečko dobre sadne do ruky a bude sa vám s ním pracovať jedna radosť. To najlepšie ešte len príde - vonia neuveriteľne krásne po mäte a čokoláde a naozaj trochu pripomína After Eight. Túto sladkosť nemám rada, ale tá vôňa ma dostala do kolien a neviem sa jej nabažiť. Pôsobí tak sladko a prirodzene, že mám niekedy chuť zakusnúť sa :) Kombinuje sa tu kakaové a bambucké maslo, takže o poriadnej dávke hydratácie niet najmenších pochýb.

Toto maslo je tvrdé a tuhé, ale netreba mať strach z toho, že by ste ho nevedeli použiť. Vďaka teplote nášho tela sa maslo pomaly topí a krásne kĺže po pokožke. Milujem ten pocit, keď vyjdem spod horúcej sprchy a hneď sa ponatieram, voniam potom k sežrání, vonia mi pyžamo, vzduch okolo mňa, no proste paráda. Míňa sa mi omnoho pomalšie ako klasické tekuté telové mlieko a aj môj Richard nakoniec súhlasil, že by som mu také mohla kúpiť. Tak kúpim.

Výhod tohto telového masla je hneď niekoľko. V prvom rade hĺbkovo hydratuje pokožku a uzatvára v nej vlhkosť, takže vydrží hydratovaná a krásne jemná dlhšie. Priaznivo vplýva na strie a pomáha predchádzať jeho vzniku. Bojuje so suchou, podráždenou, vysušenou a drsnou pokožkou - výsledkom je hodvábne jemná a regenerovaná pokožka. V neposlednom rade takáto voňavá masáž pôsobí mimoriadne blahodarne na psychiku a večer je to rituál, na ktorý sa naozaj veľmi teším. Som zvedavá, či ma tak okúzli aj iná vôňa.

Plusy:
  • ekologické balenie
  • krásne vyzerá
  • nádherne vonia
  • príjemne sa používa
  • super tip na darček
  • pokožku vynikajúco hydratuje a regeneruje, zabraňuje jej vysušovaniu, zanecháva ju hodvábne jemnú, priaznivo pôsobí aj na úplne suchú, drsnú pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Nakupovala som v bezobalovom obchodíku Bezobalis, kde telové maslo stojí 6 eur. 


Kupujete si tuhé telové maslá? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe