Spojenie opojnej ruže a kyseliny hyalurónovej

16:52

Keď som minulý rok minula Pleťový gél od Pompom, chcela som skúsiť aj nejaké iné hydratačné gély tejto značky. Aj keď naše spoločné začiatky neboli ideálne, nakoniec sa mi veľmi zapáčil a tak som si minulý rok kúpila výhodné balenie pleťových gélov a tri ma vyšli necelých 20 eur! To bola šanca, ktorú som si jednoducho nemohla nechať ujsť a tak som sa stala hrdou majiteľkou aj pleťového gélu s kyselinou hyalurónou a ružou, ktorý bol láskou na prvé použitie. A musím konštatovať, že je ešte lepší ako ten, ktorý som si kúpila ako prvý.


Pleťový gél s kyselinou hyalurónou Pompom zloženie

Pleťový gél s kyselinou hyalurónou Pompom

Pleťový gél s kyselinou hyalurónou Pompom

Hydratácia pleti je s každým ďalším rokom veľmi dôležitá a kupujem si rôzne hydratačné séra, olejové séra a balzamy, aby pleť dostala všetko, čo potrebuje pre zdravie a krásu. Používam ich dva razy denne a už si ani neviem predstaviť, že by som ich z mojej rutiny vymazala :) Na denné použitie je Pleťový gél s kyselinou hyalurónou Pompom ako stvorený. 

Pleťové gély od Pompom sú veľmi dobre balené. Priesvitný obal s airless dávkovačom má peknú etiketu a celkový dojem je na jednotku. Tieto dávkovače považujem za úžasný vynález, lebo ako ide dno postupne hore (pri každom stlačení pumpičky), neostáva tam zbytok kozmetických produktov a spokojne môžem povedať, že sa minie do poslednej kvapky. Objem 50 ml zaručí, že vám pleťový gél vydrží dlhé týždne.

Jeho vôňa je omamná. Úplne ružová, akoby ste v ruke držali kyticu ruží a nie kozmetiku. Padla mi sánka a keďže milujem voňavú kozmetiku, o to radšej som sa vrhla na používanie. Konzistencia je vynikajúca - ide o ľahký pleťový gél, ktorý sa rýchlo vsiakne do pleti bez mastného alebo lepkavého filmu. Na jedno použitie ho stačí veľmi máličko a obľubujem ho aj na krk a dekolt. Kombinácia ruže a kyseliny hyalurónovej sa ukázala ako poriadne efektívna, poďme sa pozrieť, prečo je pleťový gél s kyselinou hyalurónou šikovný pomocník.

Po použití som s ním nemala žiadne problémy, pleť ma neštípala ani nebola podráždená (píšem to len preto, lebo pri géle Neroli som tieto problémy mala). Už maličké množstvo dokáže výrazne hydratovať pleť bez toho, aby ju zaťažilo alebo spôsobilo jej výraznejšie mastenie (ako som spomenula, gél je naozaj veľmi ľahký a neupcháva póry ani nezhoršuje stav pleti). Hydratuje ju, chráni pred vysušením, ostáva jemná, pružná a žiarivá. Mám po tridsiatke a gél kombinujem s pleťovým a očným krémom a úplne to postačuje. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dobrý dávkovač
  • krásne vonia
  • ideálne konzistencia
  • stačí ho veľmi málo na jedno použitie
  • dobrá veľkosť za fajn cenu
  • pleť viditeľne hydratuje, zjemňuje, ochraňuje pred vysušovaním a zanecháva hodvábne jemnú a žiarivú
Mínusy:
  • nenašla som
Pleťový gél s kyselinou hyalurónou Pompom nájdete v eshope Pompom, kde stojí 10,50 eur.

Skúsili ste niektorý z pleťových hydratačných gélov tejto značky? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe