Ako som sa lepšie pozrela na značku Skin79

17:09

Značku Skin79 som prvýkrát zaregistrovala pred niekoľkými rokmi, kedy som sa s kórejskou kozmetikou ešte len oboznamovala. Moje vedomosti vtedy ešte veľké neboli a tak som ju prehliadala. Teda, prehliadala. Mala som toho vždy plno a nejak išla okolo mňa. Až doteraz. Vždy sa teším, keď sa v mojich obľúbených obchodíkoch objavia nové značky. Nedočkavo čakám, kedy budem robiť ďalšu objednávku a zasa si urobím radosť. Skin79 Green Tea hĺbkovo čistiaca peelingová maska s ílom mi urobila radosť. A poriadnu.


Skin79 Green Tea hĺbkovo čistiaca peelingová maska s ílom zloženie

Skin79 Green Tea hĺbkovo čistiaca peelingová maska s ílom

hĺbkovo čistiaca peelingová maska

Skin79 Green Tea hĺbkovo čistiaca peelingová maska s ílom

Pleťových masiek mám veľa. Fakt veľa. To ste si asi všimli. Ale vďaka nimi mám konečne krásnu pleť a nepoužívam make up (v zime sa mu síce nevyhnem, lebo so, bleduľa, ale inak si to bez neho užívam). Mať čistú, hodvábne jemnú pleť je malý splnený sen a ja pravidelne dva razy týždenne (občas tri, ak si to situácia vyžaduje) siaham po maske z môjho beauty arzenáluSkin79 Green Tea hĺbkovo čistiaca peelingová maska s ílom je trochu svojská, ale keď jej prídete na chuť, je to miláčik.

Nadchlo ma už to, že je veľká - má až 100 ml a to je záruka toho, že pár mesiacov vydrží. Papierová krabička aj plastový obal sú ladené do zeleno biela a tento minimalizmus je rozkošný. Obal je dosť pevný a odolný, takže sa netreba báť, ak by sa nejakým omylom skotúľal na zem (roky praxe, mne z rúk vypadne aj to, čo je z fyzikálneho hľadiska takmer nemožné). 

Jej vôňa je príjemná. Vonia ako zelený čaj a zem po daždi. Nemôžem povedať, že by konkurovala mojim voňavým kúskom, ale nemôžem povedať ani to, že by mi nevoňala.  Mne sa páči a pripomína mi rôzne ďalšie ílové kúsky. Konzistencia je ideálna krémová, ale sú v nej väčšie peelingové čiastočky (vzhľadom vyzerajú ako nejaké semienka), preto maska na pleti nie je celkom hladká a miestami sa komplikovanejšie nanáša. Inak sa umýva dobre a čiastočky sú jemné, pleť nedráždia.

Môžem povedať len jedno - do nej sa investovať oplatí. Pleť výborne čistí a pomáha odstraňovať aj maličké čierne bodky, ktoré sú u mňa postrachom najmä na nose a brade. S úplnou ľahkosťou ich odstraňuje a pleť pritom nevysušuje, naopak. Zanecháva ju jemnú, vláčnu a sviežu. To však zďaleka nie je všetko, lebo minimalizuje póry a reguluje tvorbu kožného mazu. Pleť je tak žiarivá, matná a príjemná na dotyk. Nové nedokonalosti sa netvoria a staré sa hoja o niečo lepšie a rýchlejšie, pričom je menšie riziko vzniku fliačikov a jazvičiek.  

V poslednej dobe som v strese. Veľmi a to je slabé slovo. Čoraz viac si uvedomujem, že pokiaľ práca stresuje a prináša viac problémov ako pohodových chvíľ, asi to veľký zmysel nemá. Práve preto si užívam chvíľky, ktoré mám len pre seba a veľa ich nie je. Keď je čas na pleťovú masku, zapálim si sviečku a relaxujem. Niekedy ju nahradí vosk do aromalampy, ktorý dokáže prevoňať celé poschodie a navodiť pokojnú atmosféru. Aromalampa je navyše pekný doplnok do izby, mám ich hneď niekoľko :) Vtedy je radosť maskovať sa a čítať si popri tom knižku či časopis.

Plusy:
  • veľké balenie
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vynikajúco čisté pleť, odstraňuje čierne bodky, minimalizuje póry a reguluje tvorbu kožného mazu, pleť nie je vysušená
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v na Notine za fajn cenu.

Nakupujete si pleťové masky od známych kórejských značiek? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe