Odkrývam dm box - malá modrá guľôčka

19:04

Posledný Dm box sa mi podarilo vyhrať a tak som sa vrhla do skúšania a recenzovania jednotlivých produktov. Vo viacerých recenziách dievčence písali, že tento box bol slabý a nezaujal ich. Uznávam, že bol slabší, ale aspoň som spoznala novú značku a tým, čo nechcem, urobím radosť niekomu inému. Dnes sa pozrieme na guľôčkový dezodorant Bionsen.





Značku som vôbec nepoznala, ale potešilo ma, že je bez hliníka. Guľôčky som kedysi neznášala, prišli mi také lepkavé a nie účinné, ale pomaly sa ich učím používať. Občas úspešnejšie, občas ani nie. Ako guľôčka obstála? Uf, no... ťažko povedať. Ak sa pozriem na jej plusy a mínusy, možno nakoniec prevážia aj mínusy. Ale poďme pekne po poriadku. Je v celkom jednoduchom, ale peknom modrom obale. V takom, ktorý by ma asi aj zaujal, keby som si ho všimla v regáli. Zloženie je, ako som už spomenula, bez hliníka, čo mi veľmi páčilo. Vôňa je veľmi výrazná a pripomína mi čerstvo oprané prádlo. To by bola, sama o sebe, pekná vôňa, ale... ale je naozaj veľmi výrazná. Až tak, že občas prebije parfum a keď sa spotím, je ju nielenže veľmi cítiť, ale je cítiť aj pot, čiže keď sa to spojí, vzniká niečo nevoňavo hrozné. V podpazuší nelepí, pomerne rýchlo sa vsiakne a nedráždi pokožku. Vydržať by mal 24 hodín, ale to nedodrží ani zďaleka. Ako som už spomenula, pri spotení sa je dezodorant dosť cítiť a to sa mi rozhodne nepáči. Zabrať mu dáva aj klasický, nie veľmi hektický či uponáhľaný deň. Keby ho používam v horúčavách, asi by som bola veľmi sklamaná. Nielenže cítim seba aj výraznú vôňu dezodorantu, ale tiež mám pod pazuchou mokré mapy,ktoré po usušení nechávajú výrazné fľaky. Keď sa tak naň pozerám, s určitosťou môžem povedať, že tú guľôčku by som si nielenže nikdy viac nekúpila, ale ani by som ju nikomu neodporúčala. Pri nedávnom nákupe som videla aj sprej Bionsen. Rozhodla som sa, že ho skúsim a porovnám s guľôčkou. O spreji si prečítate už čoskoro.
Plusy:
  • pekný obal
  • vonia ako čerstvo opratá bielizeň
  • rýchlo vsiakne, nedráždi pokožku
Mínusy:
  • vonia až priveľmi rušivo a bije sa s parfumom
  • 24 hodín nevydrží, treba ho aplikovať viac razy
  • zabrať mu dá aj bežný deň
  • pri spotení cítiť výraznú vôňu dezodorantu a pot
Videla som ho v DM a stojí okolo 3 eur.
Aký dezodorant vás naozaj sklamal?

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Tak doufám, že se mi někdy podaří DM box taky dostat :)
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky se mi s ním podařil vyhrát DM box. Ještě jsem ho nepoužila. Leží ve skříni. Vadí mi jeho vůně a taky mě odrazuje kulička. Na recenzi jsem byla velmi zvědavá a aspoň vím, že o nic nepřicházím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vôňa je prisilná. Nemám rada, keď použijem dezodorant a cítim ho viac ako parfum. Škoda, ale miniem ho :)

      Odstrániť
  3. Ja mam na tento deodorant presne opačný názor som s ním veľmi spokojná, za mínus považujem tú prílíš výraznu vonu, ale tak nejak som si uz na nu zvykla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Koľko ľudí, toľko chutí :) Pre mňa je tá vôňa prisilná a pri slabšej výdrži to nie je moc dobré.

      Odstrániť
  4. Ja mám presne rovnakú skúsenosť. Najprv som sa tešila, že je prírodný, ale keď som už aj ja bola nejak cítiť za prírodou tak som si povedala, že toto asi nie.. Škoda, chémie mám už plné zuby..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj tuhé prírodné dezodoranty, tie sú super :) Za mňa veľmi odporúčam Ponio, Dulciu, Soaphoriu alebo Salt of the Earth :)

      Odstrániť
  5. Naposledy 48 hod. Garnier ,nič moc výdrž a zafarbil mi čierne oblečenie ,aj keď nemal robiť flaky na čiernom. Ale vyprali sa :).

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe