Taký zelený peeling

17:40

Pred mojimi februárovými narodeninami mi prišiel letáčik z Yves Rocher, kde som okrem darčeka získala aj pekné zľavy na nákup. Dávno som tam veru nebola, tak som sa na návštevu predajne tešila. Mala som predstavu, čo by som si chcela, najmä čiernu ceruzku na oči a laky na nechty. Tento peeling sa mi priplietol do cesty úplnou náhodou. Ale na moju obranu, bol v akcii. A krásne vyzeral :)






O peelingu si môžete prečítať:

      "Pravidelné čistenie a tonizácia mastnej pleti nestačí. Pre dosiahnutie dokonale hebkej pleti by mal byť aspoň 1x týždenne ako komplementárna starostlivosť aplikovaný čistiaci peeling určený pre mastnú pleť. Jemné exfoliačné častice umožnia rýchle odstránenie odumretých častí pokožky, bez toho, aby ju akokoľvek podráždili. Kozmetika Sebo Végétal bola vyvinutá pre špeciálne potreby mastnej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Rad obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň čistí.
Účinky:  čistí póry, obnovuje jednotnosť pokožky, odstraňuje odumretú vrstvu epidermis, pokožka je hladká a jemná na dotyk.
Zloženie: obsahuje vysoko čistiacu látku, prášok zo šišiaka bajkalského, ktorý zároveň obnoví jednotnosť pleti a zmatní ju. Bez parabénov, minerálnych olejov, farbív a silikónov.
Použitie: Naneste na navlhčenú tvár a jemne masírujte krúživými pohybmi. Dôkladne opláchnite vodou. Aplikujte 1 až 2x týždenne na vyčistenú a stonizovanú pleť. Pleť je vyčistená do hĺbky a zrnitosť pleti je zjemnená. Dermatologicky testované."

Peeling je nutnosť, bez ktorej si neviem predstaviť kozmetické rituály. Tri razy týždenne po ňom siaham preto, aby bola pleť hodvábne jemná, čistá a zdravo vyzerajúca. Ako majiteľka mastnej pleti sa stretávam s mnohými nedokonalosťami, ktorých sa viem zbaviť iba dôkladnou starostlivosťou. Peeling je jeden z tých menších, má 75 ml a vďaka veľkosti veľmi nezavadzia a vmestí sa aj do kútika.  S Riškom sa chystáme na rôzne výlety (pár dní v Prahe, pár dní niekde na wellnesíku, pár dní niekde v horách - cieľom je stihnúť toho do konca roka čo najviac a do ďalšieho roka si dať ďalšie cestovateľské predsavzatia) a takýto krpec je dobrým spoločníkom, lebo nezaberie v kozmetickej taštičke tak veľa miesta. Mäkká tuba je fajn, peeling z nej dostanem ľahko. Má ľahkú, peknú vôňu, nepripomína mi nič bližšie, ale je fajn. Má krémovú konzistenciu a obsahuje jemné peelingové čiastočky. Sú jemné, ale dostatočne citeľné. Na pleti ma neštípe a nedráždi ju. Umýva sa s ním veľmi príjemne. K pleti je nielen jemný, ale tiež účinný. Nielenže ju čistí, ale aj zjemňuje a zmatňuje. Vďaka tomu sa nedokonalosti tvoria oveľa menej, pleť je matná a príjemná na dotyk. Pôsobí jasnejšie a sviežejšie, je oddýchnutejšia a celkovo možno povedať, že je krajšia. Viditeľne a prakticky okamžite. Dobrý je nielen na čistenie, ale aj na oživenie.

Plusy:
  • malé balenie
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • jemné, ale účinné peelingové čiastočky
  • nedráždi pokožku
  • čistí, zjemňuje, osviežuje a rozjasňuje pleť, je matná
Mínusy:
  • nenašla som
Bežná cena peelingu je 6,5 € za 75 ml a kúpite ho priamo v eshope alebo kamennej predajni Yves Rocher.

Využívate rôzne narodeninové zľavy a kupóny? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja som sa ešte do YR neregistovala, ale už som viackrát chcela, pretože kamoška má stále super akcie a darčeky. A nejaký peeling momentálne zháňam. Mám ten od Garnier, ale nič moc, ten od Planet spa mi celkom vyhovuje, ale chcem skúsiť aj iné :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý peeling je základ, momentálne mám doma asi 5 peelingov a vždy si rada kúpim ďalší :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe