Aj Cien môže očariť

19:54

Cien kozmetiku v Lidli som dlho dlho obchádzala. Nejak ma neupútala tak, aby som sa odhodlala niečo skúsiť. Všetko sa ale zmenilo minulý rok, keď sme si s Riškom kúpili last minute dovolenku a mali sme len pár dní na balenie, chystanie a zhon okolo. Vlastne, dnes si hovorím,že chvalabohu, aspoň som nepokúpila zbytočne veľa hovadín. Mala som málo času a tak som zamierila do Lidla, aby som nakúpila všetko, čo nám chýbalo. Odvtedy tie veci nielenže nakupujem pravidelne, ale aj rada skúsim nové. 











Tieto obrúsky u mňa v kabelke nesmú chýbať. Cestovné vlhčené obrúsky sú skvelé vždy, keď si nemožno umyť ruky alebo potrebujete osviežiť ruky, tvár, čo treba. Voňajú veľmi príjemne, sviežo a možno ich použiť aj na odličovanie, keď nie je po ruke nič iné. V ponuke nájdete aj ich tuším ovocnú verziu, ale tie mi trochu smrdeli, preto som ostala verná len týmto. Za doslova pár centov sú skutočne poklad, 15 obrúskov som kúpila za 29 centov.





Odličovacích tampónov som skúsila niekoľko, väčšinou Tesco, Kaufland značku, dokonca aj tie z Jednoty. Nie sú zlé, ani jedny. Ale tieto mi vyhovujú najviac. Obsahujú 60% bavlny a v balení ich je 140, myslím, že najviac z ostatných balení. Sú veľmi príjemné na dotyk, netrhajú sa. Používam ich na odličovanie, odlakovanie a na nanášanie pleťovej vody. Stoja 89 centov.





Moje najobľúbenejšie. Je ich 70 kusov, sú zo 100% bavlny a sú veľké. Keď sa odličujem, jeden tampón stačí na obe oči a netrhá sa. Aj pri odlakovaní sú veľmi šikovné, lebo na ruku väčšinou postačuje jeden tampón. Nie sú peelingové ako tie z DM-ky, ale rozhodne sú skvelé. Dokonca aj pleťová maska sa s nimi dobre zmýva, rada ich nosím so sebou, keď cestujem, naozaj skvelý pomocník. Stoja 99 centov, ale kúpila som ich aj s 15% zľavou. 







Odlakovače majú v ponuke dva - modrý s acetónom, ružový bez acetónu. Rozhodne volím ružový, pretože odlakovačom s acetónom sa vyhýbam, ako to len ide. Výhodou tohto odlakovača je akási pumpička, na ktorú stačí položiť tampón, stlačiť a počkať, tampón sa napije odlakovača. Občas síce frkne aj mimo, ale nikdy to nie je veľa. Odlakovač nesmrdí, je to jedna z tých lepších vôní, pri ktorých netreba hneď vetrať izbu. Nechty a nechtovú kožu extrémne nevysušuje, ale vždy hneď po použití urobím peeling rúk a nanesiem krém. Veľmi dobre odlakuje klasický lak i jemnejšie pieskové, s ostatnými má trochu problém, ale inak je veľmi dobrý. Kúpila som si tretie balenie a určite budem mať aj ďalšie. 200 ml stojí 1,49 eur, čo je prijateľná cena za kvalitný produkt.









Priznám sa, že keď som za 1,19 eur kupovala tento dezodorant, nemala som tušenia, ako veľmi s ním môžem byť spokojná. Obsahuje alkohol, ale mne sadol fakt dobre. Má 100 ml, je v priesvitnom plastovom obale a vyzerá všelijako len nie ako dezodorant. Má zvláštnu vôňu, keď vyprchá alkohol, ostáva taká sladká vôňa, ako z lekárne. Na pokožke tak nejak usadne a ostáva celkom pekne voňať. Nebije sa s parfumom, preto možno používať bez obáv obľúbené parfumy. Na pokožke nezanecháva žiadnu stopu, rovnako tak ani na oblečení. Krátko po aplikácii sa možno obliecť a nezanechá farebnú stopu. Určite sa nesmie nanášať na  poranenú pokožku a po holení, to by bolo viac škody ako úžitku. I keď sa potím, v priebehu dňa vôbec necítiť nepríjemný pach, len sladkú vôňu dezodorantu. Väčšinou úplne stačí aplikácia jeden raz denne a to ma nesmierne prekvapilo. Milujem krémové dezodoranty, ale tento môže byť skvelá pomoc, keď budeme chodiť po výletoch alebo bude po ruke v kabelke.







Lak na vlasy používam denne. K tomuto ma doviedol môj Riško, ktorý si ho kupuje už roky. Ja som s ním začala minulý rok a doma musí byť aspoň jeden. Viem, že sa naň môžem spoľahnúť, ak sa mi náhodou dostane nejaký menej šťastný lak, s ktorým až taká spokojná nie som. Zatiaľ som mala lak o sile 3 a 4, ale väčšie rozdiely som medzi nimi nevidela. K jeho výhodám patrí najmä to,že nesmrdí, celkom príjemne sladko vonia a nezlepuje vlasy. Pekne drží tvar a dokonca takmer nenecháva  bielu stopu vo vlasoch. Ocenila by som dlhšiu fixáciu účesu, ale väčšinou slúži veľmi dobre a nemám mu čo vytknúť. 400 ml lak stojí 1,49 eur.











Tieto odličovacie obrúsky som si minulý rok kúpila prvý raz v auguste, tesne pred dovolenkou. Ružové sú určené pre suchú a citlivú pleť, modré pre normálnu. Modré mi voňajú o niečo krajšie, preto si ich kupujem o trochu radšej.Vlhčené sú dostatočne, pokožku nedráždia a dobre odlíčia make up. Ak chcem dôkladne odlíčiť oči, pridám trochu micelárky a všetko je super. Stoja 79 centov a v balení je 25 kusov. Lepiaca časť lepí dobre, takže v dobrom stave vydržia dosť dlhú dobu. 


Nebudem klamať, dezodorant, lak na vlasy, odlakovač i obrúsky boli veľmi milým prekvapením. Za pár centov/eur sa mi dostali do rúk šikovné produkty, ktoré splnili, čo sľúbili a pokožke neuškodili. Verím, že časom sa pozriem na zúbok ďalším kúskom.

Nakupujete lidlové značky? :)



You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Samozrejme, ked mám cestu vždy tam niečo hodím. Mám však dojem, že tie väčšie tampóny zmenili trošku kvalitu a sú také hrubšie, preto používam teraz z Tesca a sú top. Mám doma pleťový krém. Chvíľku mi fakt, že sadol a potom moa pleť rezignovala a už ho nemôže ani cítiť :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš citlivejšiu pleť, možno ich treba častejšie striedať. Aj moja teta mala podobné skúsenosti, po pár týždňoch musí meniť krém. Ja som dlho kupovala veľké tampóny v Dm, ale odkedy mám tieto, iné som si nekúpila :)

      Odstrániť
  2. Vlhčené ubrousky pravidelně kupuji v melounovém provedení. :) Odličovací jsem zas koupila nedávno jen tak na zkoušku, a už mám doma různé druhy. Vždy s nimi sundám tu největší vrstvu a pak pokračuji micelárkou. :)
    Deodorant jsem u nás neviděla nebo si nevšimla. :)

    Medvědova slečna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten dezodorant bol počas nejakého týždňa, vtedy som si ho nevšimla ani ja. Až keď bol vy výpredajovom kútiku :)

      Odstrániť
  3. Ja zvyknem kupovať len tú kozmetiku, ktorú majú v týždenných akciách. Niekedy som používala ten odlakovač, ale veľmi ma hneval ten spôsob nanášania, častokrát ten aplikátor nefungoval. Ale mám veľmi rada napríklad tie malé tampóniky, prídu mi zo všetkých v ponuke najpríjemnejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru áno, občas sa zasekne, vtedy to otváram a nalejem na tampón :)

      Odstrániť
  4. Odličovacie tampóny z Lidla nekupujem od doby, čo nie su zo 100% bavlny, veľmi sa podľa mňa zhoršili, volím radšej Ebelin alebo mojím objavom v poslednej dobe sú z Primarku alebo od značky Linteo, čo je mimochodom česká značka. S odlakovačom som spokojná, tiež si ho sem tam kúpim. Lak na vlasy mám rada zelený, ktorý má snáď 5 fixáciu a ešte ten červený. Na deodorant už dlhšie poškuľujem, tak asi skončí v mojom nákupnom košíku :-)A odličovacie obrúsky som ešte neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten červený na farbené vlasy myslíš? Lebo ten som raz mala, ale až tak veľmi sa mi nepáčil. Ten zelený je super, len u nás často nebýva.

      Odstrániť
  5. Zdravim, aj ja som kozmetiku z Lidla dlho obchadzala, ale ako som skusila denny krem, tak pri regali travim viacej času, tamponu na odličovanie su asi najlepšie za tu cenu, tiež vlhčene obrusky v žlto cervenom prevedeni nakupujem vo velkom :) skusam teraz micelarnu vodu.. za tie ceny je pre mna kvalita nad očakavania :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po micelárne poškuľujem už pár mesiacov, vždy, keď idem okolo :) Je to jedna z tých vydarenejším značiek, ktoré predávajú takéto reťazce :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe