Keď hľadám naozaj silný lak

13:13

Laky na vlasy  používam denne. Nielen na moju neposlušnú ofinu, ktorá si robí, čo sa jej zachce, ale aj na zafixovanie vĺn, aby mi aspoň chvíľku vydržali. Rokmi som ich skúsila už veľmi veľa a od bežne dostupných drogériových kúskov som sa dostala k tomu Lidlovému. Nie je zlý, naopak, za málo peňazí dostanete veľmi veľa muziky, ale nie je taký silný, akoby som chcela. Preto som sa dala na pátraciu misiu, aby som našla taký lak na vlasy, ktorý bude  silný a nenapácha žiadne škody na vlasoch. Vedela som, ktoré už určite skúšať nebudem, preto som sa rozhodla zaloviť skôr v eshopoch. Po dlhom váhaní som sa nakoniec rozhodla vyskúšať  lak od Toni&Guy. Vlastne, myslela som si, že som si vybrala dva laky, ale nakoniec som doma zistila, že lakom je len jeden :)








O laku Toni&Guy Glamour Firm Hold Hairspray si môžete prečítať:

        "Lak Toni&Guy Glamour Firm Hold Hairspray pro silnou fixaci Vašeho účesu. Zpevní každý účes a zajišťuje jeho bezchybný vzhled během celého dne.
Použití: Aplikujte na suché vlasy ze vzdálenosti 25cm."

Táto značka bola pre mňa pomerne neznáma a až teraz som spoznala dva jej produkty. Sprej na objem sa stal absolútnym prekvapením a vďaka nemu som začala uvažovať nad tým, že tužidlá si asi prestanem  kupovať. A nahradím ich rozkošnými guličkami od Tigi a podobnými sprejmi na vlasy. Lak na vlasy má štandardných 250 ml a je v jednoduchom béžovom obale. Nie je ničím výrazný a podobne ako sprej na objem je skôr nenápadný. Nemyslím si, že by som sa za ním v obchode otočila. Po dlhej dobe mám zasa lak, ktorý má menšiu veľkosť a normálne som si nevedela zvyknúť. Po Kallose so 750 ml alebo Cien so 400 ml sa mi zdal tento zrazu úplne maličký a hneď minutý :) Bol to neuveriteľný nezvyk, ale je pravda, že s týmto menším sa omnoho ľahšie manévruje a určite menej zavadzia.  Jeho vôňa je jemnejšia a celkom pekná, neruší a nesmrdí. Aj vlasy po ňom pekne voňajú, za čo má tiež plus. V popise sa uvádza, že je silne fixačný. Pche, pomyslela som si, keď som si ho vyberala. Veľmi veľa mojich lakov sľubovalo silnú fixáciu a vôbec som s ňou nebola až taká spokojná. Tento lak mi ale ukázal, ako vyzerá silná fixácia. Už dávno som nemala tak silný lak. Na celý deň zafixuje ofinku  (dokonca aj v horúčavách, kedy sa mi obyčajne krúti na všetky strany a nedá sa mi nijako upraviť) aj kučery alebo iné účesy. Čo je jeho najväčším plusom, je zároveň aj mínusom. S lakom treba opatrne a držať sa hesla, že menej je niekedy viac. Jednak preto, lebo vlasy aj trochu polepí a nedajú sa potom rozchmotať, nie ešte rozčesať, ale aj preto, lebo môže nechať biely povlak. Prvé dve použitia boli také rozpačité, ale keď som prišla na to, kde je chyba, začala som ho aplikovať menej a už s ním nemám takmer žiadne problémy. Občas mi síce ujde ruka a laku nanesiem viac, ako treba, ale väčšinou sa mi darí vyhnúť sa tomu. Je naozaj silný a netreba ho aplikovať veľa. Zvykla som ho používať denne, ale teraz po ňom siahnem najmä keď ma čaká nejaká udalosť a ja potrebujem krásny účes.

Plusy:
  • Jednoduchý obal, šikovne veľký
  • Nesmrdí
  • Prevonia vlasy, nedusím sa z neho
  • Veľmi dobre fixuje účes, dlho vydrží, nedráždi mi vlasovú pokožku 

Mínusy:
  • Naozaj silný, môže lepiť vlasy alebo na nich urobiť povlak


Jeho bežná cena je okolo 7 eur a nájdete ho v eshope Elnino.


Aký lak, ktorý ste mali, bol naozaj silný?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Já používám Taft a nebo Baleu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také ho mám a jsem s ním velmi spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super aj na svadby alebo podobné udalosti, na celú dobu krásne zafixuje účes :)

      Odstrániť
  3. Juuj no v DM-ke na tejto značke stále nechávam oči ani neviem prečo :D ale cena ma potom odrovná :) neskúšala som, no očividne ich cena stojí za kvalitu...
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré tieto kúsky sú drahšie, ale ak ich nepotrebujem používať denne a vydržia, opláca sa investovať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe