Obal krásny... a obsah?

19:59

Dermacol má zaujímavé špirály. Lepšie i horšie. Dokonca mám pocit, že dermacolovské špirály sú pre mňa alebo super, alebo si nesadneme. Nič medzi tým nie je. Napríklad taká Selfie maskara je mojím miláčikom, kúpila som si tretie balenie a stále mi vyhovuje rovnako. Predtým som mala špirálu, ktorú som posunula kamarátke, lebo ja som sa z nej išla zblázniť. Táto čierna je taká elegantná a šik. No obal môže klamať.

Mega lashes dramatic look mascara 


špirála od dermacolu

riasenka od dermacolu

RIASENKA PRE DRAMATICKÝ OBJEM A NATOČENIE RIAS

dermacol Mega lashes dramatic look mascara






O riasenke si môžete prečítať:

       "Benefity: Dermatologicky a oftalmologicky testované.
Nový prírastok do rodiny riaseniek Mega Lashes - Dramatic Look Mascara. Riasam dodá dramatický objem a  natočenie. Špeciálna kefka mihalnice nádherne vykreslí, rozčeše a dodá im hrúbku a  plnosť. Rýchloschnúca priľnavá krémová textúra na báze voskov a polymérov obalí každú riasu zvlášť, vďaka čomu ich nezlepuje a nevytvára žmolky.
Dodajte svojim riasam GLAMOUR  každý deň!“

Mnohé riasenky oplývajú dlhými fantastickými všetko sľubujúcimi názvami, ktoré snažia zaujať. Ak sľubuje dramatický look, pousmejem sa :) Obyčajne sa mi stáva, že ak riasenka sľúbi niečo takéto, neskamarátime sa, lebo mojim riasam nedodajú ani polovicu očakávanej dĺžky alebo objemu. Táto ma celkom zaujala pekným čiernym obalom. Trochu širšia, ale dobre padne do ruky. Pôsobí elegantne a rozhodne ma zaujala najviac z posledných dermacolovských riaseniek. 

Kefka sa mi zapáčila hneď, pretože je pomerne hustá a dobre sa mi s ňou robí. Celkom ma to prekvapilo, lebo preferujem trošku iné kefky. Farba je intenzívna čierna a pekne zvýrazní oči. Objem dodáva viditeľný a naozaj si všimnete rozdiel okamžite. Rovnako ich dokáže aj predĺžiť a pekne vykresliť.... ale len za predpokladu, že ju nanášate v jednej vrstve. V dvoch vrstvách totiž dokáže dosť zlepiť riasy a vytvoriť na nich jemné hrudky. Do určitej miery sa tomu dá predísť, ak použijete na oddelenie rias suchú kefku, no nie vždy je to účinné. V jednej vrstve sú riasy pekne vytočené, držia tvar a riasenka neopadáva. Nemôžem povedať, že by nebola dobrá. Je o moc lepšia ako tá naposledy. K dokonalosti jej krok chýba, ale po dlhej dobe som spokojná s novou riasenkou.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Šikovná kefka
  • Intenzívna farba
  • V jednej vrstve veľmi pekne dodá objem, predĺži riasy, drží tvar a neopadáva
Mínusy:
  • V dvoch a viac vrstvách riasy lepí, vznikajú hrudky
Riasenka stojí 9,59 eur a kúpite ju na internete i v drogériách.

Zaujala vás táto riasenka? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Taky mám dobrou zkušenost s dermacolími řasenkami :)
    info@mooda.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré sú super! Všade ospevujem Selfie maskaru, na tú nedám dopustiť :)

      Odstrániť
  2. Obal je opravdu pěkný, líbí se mi matné provedení produktů :) ale vnitřek, což je hlavní je teda zklamaní, což je velká škoda, ale pokud řasenka neplní svojí funkci na 100% tak jde mimo mě a ihned letí do koše, kor pokud dělá na řasách hrudky a řasy slepuje k sobě. Přeci nikdo nechce mít místo krásných dlouhých řas muší nožičky :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To zlepenie sa dá vyriešiť suchou kefkou :) Nikdy kozmetiku nevyhadzujem, niekoho iného môže potešiť a predsa, nestojí to pár korún :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe