Perfektné odlakovanie s Bourjois

16:40

Myslím si, že dokonalé odlakovače som už našla. Sú to tie od Xpel, ktoré sú fakt veľké, fakt lacné a veľmi účinné. Poľahky si poradia s trblietkami, nálepkami aj pieskovým lakom a nemám najmenší problém odlakovať čokoľvek. Domov  som ich kúpila v tých väčších 400 ml baleniach, ktoré mi síce zapratali väčšinu mojej poličky v izbe, ale bola som nimi tak unesená, že som ich musela nakúpiť. Stále je však vo mne kúsok úplne zvedavého ja, ktoré chcem skúsiť a zaujíma ma, či sú účinné. Pri poslednom túlaní sa stránkami ma zaujali ružové odlakovače od Bourjois Paris. Mala som už laky, riasenky i môj milovaný make up tejto značky, tak bolo na čase pozrieť sa trochu lepšie na zúbok aj odlakovačom.

 Bourjois Paris Odlakovače

 Bourjois Paris Gentle Nail Enamel Remover

 Bourjois Paris Gentle Nail Enamel odlakovač

 Bourjois Paris Gentle Nail Enamel Remover zloženie

Gentle Nail Enamel Remover

Nalakované a upravené nechty už nejako patria ku mne. Neviem si predstaviť, že by som išla z domu bez farebných nechtov alebo by bol lak olúpaný, popukaný či inak poškodený. Ak sa mi náhodou necht zlomí, príliš to neriešim, ale lak musí byť tip top. Snažím sa ich odlakovať maximálne dva razy týždenne, aby príliš netrpeli a väčšinou sa mi to darí, no šetrný odlakovač je základ. Bourjois Paris Gentle Nail Enamel Remover ma prilákal svojím obalom. 

Červený vrchnáčik, priesvitný obal a ružový odlakovač bola rozkošná kombinácia. Má 125 ml a veľkosťou je tak vhodný aj na cestovanie, lebo aj na dovolenke musím mať pekné nechty :) Môžem si ich prelievať do malých fľaštičiek, ale obyčajne ich vyhodím skorej ako si spomeniem na to, že by sa mi  na niečo mohla zísť. Neobsahuje acetón  a smrdí. Je to taká tá ostrá vôňa, ktorá núti otvoriť  okno, inak bolí hlava  a človek sa všetkému smeje. Nadchlo ma ale ako, ľahko a rýchlo odlakoval všetko. Trblietky, niekoľko vrstiev farebných vrstiev, pieskový lak. Proste všetko. Netrvalo to ani 10 minút a výsledok bol fantastický. K nechtom je veľmi jemný, vôbec sa po jeho použití neštiepia a nie sú úplne vysušené. Proste paráda! Jeho bežná cena je v eshope okolo 2,33 eur.

Bourjois Paris 1 second odlakovač

Bourjois Paris 1 second odlakovač zloženie

Bourjois Paris 1 second odlakovač

Druhým odlakovačom, ktorý mi padol do oka, bol Bourjois Paris 1 second. Je to ten druh odlakovača, ktorý obsahuje špongiu s otvorom v strede, kde sa vopchá necht a odlakuje sa. Podobné odlakovače sa mi osvedčili iba na klasické farebné laky, lebo trblietky prispeli k rýchlejšiemu roztrhaniu  špongie a potom sa mi podarilo len minúť zbytky odlakovača, ktorý som preliala aj s chuchvalcami špongie. Je v dvoch rôzne veľkých baleniach, menšie má 35 ml, väčšie 70 ml. Má žiarivo ružový obal, vďaka ktorému som si ho všimla a zaujal ma.

Jeho výhodou je prekrásna vôňa. Uvedomujem si, ako divno to pri odlakovači znie, ale on vonia ako jahoda. Keď som si privoňala k prstom, voňali ako jahodový pelendrek a po ťažkej, nepríjemnej vôni nebolo ani stopy. Celkom sa mi to páči, lebo som nemusela vetrať a predsa nebolo cítiť,  že si odlakujem nechty. Ako som spomenula, používam ho len na klasický lak, lebo s ostatnými si poradí pomalšie a nechcem si ho rýchlo zničiť. Pekne, rýchlo a jednoducho lak odlakuje, nezanecháva farebné fľaky a nevysušuje nechty. Je to šikovná pomôcka, ktorá dokáže pomôcť aj na cestách  a ešte aj pekne vyzerá. Jeho bežná cena v eshope Elnino je 1,77 eur.

Mali ste niektorí z nich? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tuhle značku nemám vůbec odzkoušenou, ale znám jí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tak pomaly skúšam :) Niečo je super, napríklad make up 123 Perfect alebo tieto odlakovače, niečo ma trochu sklamalo. Ale celkovo je super :)

      Odstrániť
  2. takový kalíšek s houbičkou jsem měla taky
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som si ho od Essence rada kupovala, ale potom som prestala. Tento je prvý po dlhej dobe :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe