Skvelé nákupy s Baleou

16:37

Pred pár týždňami, keď boli prvé horúčavy, som začala vyťahovať letné šaty. Krátke, dlhé, na ramienka, svetlé i  tmavé. Postupne som ich chcela vyvetrať všetky. Na rad prišli aj moje nádherné žlté šatičky z Mohita, ktoré som ešte na sebe nemala a tešila som sa na deň D, keď si ich oblečiem. Nemilo ma ale prekvapilo, že zo skrine som ich vybrala s akýmsi fliačikom, ktorý vznikol buď po praní alebo tam bol od novoty a nevidela som ho. Tak som sa vybrala do DM-ky, aby som si kúpila žlčové mydlo. No a neostalo to len pri ňom a  okrem iného  som si priniesla sprej na tvár,  mangový dezodorant, telové spreje a sprej na nohy.

Balea



Balea telové spreje

Balea telový sprej malina a liči

ovocný telový sprej

Balea telový sprej malina a liči zloženie

Balea telový sprej malina a liči zloženie

telový sprej malina a liči

balea telový sprej  vanilka a rebarbora

telový sprej  vanilka a rebarbora

balea telový sprej  vanilka a rebarbora zloženie

balea telový sprej  vanilka a rebarbora zloženie

sladký telový sprej

Telový sprej Balea


      Osviežujúci ako letný dážď! Taký je nový telový sprej Balea so sladkou letnou vôňou malín a liči, ktorý dodáva pokožke potrebnú hydratáciu. S jeho chladiacim efektom je ideálny počas horúcich dní. Na pokožke nezanecháva nežiaduci film.

Tieto telové spreje používam len v teplom počasí. V okamihu, ako začne klesať teplota a neoblievajú ma horúce poty zvnútra aj zvonka, ich odkladám do poličky a počkajú si na ďalšie leto. Dlho som používala len tie z Avonu, ale keď sa ich veľkosť zmenšila a cena sa nezmenila, skôr porástla, začala som hľadať nejaké iné. Tieto mi padli do oka pre naozaj krásne obaly. Malina a liči sú v červených tónoch, rebarbora a vanilka v takých zelenkavých. Etiketa je vkusne ozdobená ovocím a dojem bol rozprávkový.  Cukríkovo sladký. Ako sladkosti z jarmoku. Okúzľujúce. 

Na prvé ovoňanie som mala pocit, že vyhrá rebarbora a vanilka, lebo liči a malina sa mi zdali veľmi sladké. Keď ale vôňa jemne vyprchala, malinová vôňa bola pre mňa omnoho krajšia ako tá druhá a stala sa suverénnym víťazom. Rebarborová vôňa mi veľmi pripomína tú od Dermacolu, len je jemnejšia a prirodzenejšia. Na pokožke neštípu a odporúča sa neaplikovať ich na oblečenie a do očí (to by som predvídala). Striekam ho na  pokožku, keď mi je horúco alebo mám taký ten ulepený pocit z tepla. Mali by chladiť, ale skôr by som povedala, že tak príjemne osvieži. Všimla som si ale, že občas po nich ostáva mierne lepkavý pocit. Možno na miestach, kde je spreji viac, neviem, ale stalo sa to viac razy, takže niečo pravdy na tom je.  Je to taký fajn parfumovaný sprej, ktorý v lete pokojne nahradí parfumy a ľahko prevonia pokožku. Mám ich rada aj po kúpeli alebo rýchlej ľadovej sprche, kedy sa cítim úplne čistá a pokožka krásne vonia. Aspoň na chvíľu. Vydarené spreje vychádzajú 1,99 eur.

Balea mangový dezodorant

mango dezodorant

Balea mangový dezodorant zloženie

Balea mangový dezodorant zloženie

ovocný dezodorant

Dezodorant Mango 

Doma všetci vedia, že som prestala kupovať dezodoranty v spreji, lebo milujem tie tuhé prírodné. Keďže ekzém sa mi začal objavovať aj v podpazuší, musela som sa zbaviť agresívnej kozmetiky. Problém nastal v teple. Keď som potrebovala naniesť opätovne krémový dezodorant a nemohla som sa dostať ani do jednej umyvárne alebo som nemohla odísť z kancelárie. Keďže sprej sa javil ako najlepšie riešenie, lebo ten aj pri otvorenom okne nastriekam, jeden som si išla kúpiť. Nevedela som, aký chcem, ale keď som zbadala mangový, hneď som si ho vzala. 

Zaujal ma aj pekným obalom, ale viac  mi záležalo na vôni, lebo tá mangová je super. Má 200 ml a aj keď nemá prírodné zloženie, neobsahuje  aspoň hliníkové soli. Moju pokožku nedráždi a tak je skvelou prvou pomocou v kancelárii, keď cítim sama seba a potrebujem dezodorant. Vôňa je DOKONALÁ! Ale! Keď striekam dezodorant, objaví sa okolo mňa ten dusivý oblak, ktorý ma prinúti odkašľať si, takže ho striekam len pri otvorenom okne. Keďže vtedy aj mačka uteká z izby, viem, že je to naozaj dusivý mrak. 

Ak máte radi mango, budete v siedmom nebi podobne ako ja. Keď som ho prvý raz cítila, bolo to akoby som jedla šťavnaté zrelé mango. Akoby som cítila jeho sladkú chuť na perách. Mňam. Sladučká, opojná, tak neuveriteľne letná a exotická. Okamžite osvieži pokožku i zmysly a ochráni pred zápachom celé hodiny. Tými 24 hodinami, ktoré sľubuje, si istá nie som, ale to,  čo potrebuje, ochráni dobre. Pokožku nevysušuje a človek sa tak zdravo potí. Stojí 1,19 eur.

Balea antiperspitant na nohy

balea sprej na nohy

balea sprej na nohy zloženie

balea sprej na nohy zloženie

sprej proti zápachu nôh

Antiperspirant na nohy - sprej na nohy Balea

Spreje na nohy kupujem celej rodine. Kto potrebuje, si vezme. Ženskej časti neprekážajú ani sladšie a výraznejšie vône, pre mužov hľadám niečo neutrálnejšie. Deo antiperspirant sprej na chodidlá od Baley je v modrom obale a má 200 ml. Mal by ochrániť nohy pred zápachom 24 hodín. V zložení sú aj hliníkové soli, ale keďže ho používam menej často (radšej mám sladké vône), neprekáža mi to až tak veľmi. Vonia pekne, ľahko, trochu mi pripomína vôňu čerstvo opratej bielizne. Striekam ho buď priamo na nôžky alebo do topánok a musím povedať, že chráni veľmi dobre, aj pri dlhodobom chodení. Stojí 1,49. 

Balea osviežujúci sprej Aqua

sprej na tvár

Balea osviežujúci sprej Aqua zloženie

osviežujúci pleťový sprej

Osviežujúci sprej Aqua

O tomto kúsku ste si u mňa už mohli prečítať, ale veľmi mi zapadol do tohto článku :) Sprej v modrom obale s objemom 150 ml je bez vône, jedná sa vlastne o vodu v spreji. Čistú, vhodnú na tvár i telo. Môžete ju nechať v chladničke pre ešte lepší osviežujúci efekt. Nielen osvieži v horúčavách, ale rovnako zafixuje make up alebo nahradí pleťové tonikum, ak je treba. V ponuke je aj jeho kokosová a melónová verzia, ktoré ľahko voňajú, ale mužom by asi nevoňali :)

Všetky produkty nájdete vo vašej DM-ke alebo v eshope.

Chodievate na nákupy takýchto sprejov? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Balea produkty naprosto zbožňuju!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Začala som ich kupovať tento rok a neviem sa ich nabažiť :)

      Odstrániť
  2. Miluji voňavé Balea produkty! Moc mě zaujaly ty tělové spreje.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty tělové spreje mají krásná balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea má fakt super výrobky, na ty tělové spreje kouknu :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budúci týždeň chcem ísť na nákup, teším sa, čo si zasa donesiem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe