Voňavé kúsky nielen na leto

20:07

V Yves Rocher občas nakupujem bezhlavo, všetko, čo by som chcela, aj keď to v tej chvíli celkom nepotrebujem. Bonusom k nákupu bývajú rôzne darčeky, ktoré sú neraz akoby šité mne na mieru. Tento rok som nakúpila niekoľkokrát, najmä parfumy, no nezastávali ani iné produkty. Značka máva pravidelne svoje limitované edície. Vianočné voňajú ako pokoj pod stromčekom pri krbe, letné zasa ako šťavnaté ovocie niekde ďaleko v exotickej krajine. Vedia ako na to. Tieto limitky sledujem a občas si z nich niečo ukoristím. Inak to nebolo ani teraz a v kúpeľni sa mi ocitli marakujový a marhuľový peeling. Limitka i stálica v ponuke sa mi na leto hodia, lebo vtedy musí byť pokožka ešte o niečo krajšia, keď je v minisukni.

yves rocher peeling


yves rocher Rastlinný telový peeling

yves rocher Rastlinný telový peeling zloženie

marhuľový peeling

 Rastlinný telový peeling


Marhuľový telový peeling

Z tejto ponuky mi trochu viac vyhovuje stálica v ponuke Yves Rocher - Rastlinný telový peeling s púdrom z marhuľových jadier. Pred rokmi som mala aj pleťový marhuľový peeling a bol vydarený. Aj teraz si viem vybaviť jeho vôňu a zlatistú farbu, ktorá pripomínala žiarivé slnečné lúče. Peeling je v plastovej tube, ktorá má nápadnú etiketu. Vďaka marhuliam niet pochýb, ako bude produkt voňať. 

Má 150 ml, vďaka čomu pôsobí vyššia a štíhlejšia tuba pomerne malo a už so mnou aj pár razy cestovala. Lebo nahradí aj sprchový gél a nezavadzia. Kúpila som si ho viac razy, ale vždy ma nadchne vôňa. Marhule sú typicky letné ovocie a každý rok som sa tešila na okamih, ako si prvú marhuľu odtrhnem zo stromu a zakusnem sa do nej. Jej vôňa, jej chuť zohriata slnkom. To mi pripomína aj tento peeling. Vonia marhuľovo, prirodzene a lahodne. Peelingovou čiastočkou sú mleté marhuľové jadierka a voľba je to skvelá. Aj keď sú jemné, sú citeľnejšie a dobre tak odstránia odumreté bunky z pokožky. Vyhladí ju, zjemní ju  a zanechá sviežu. Jeho cena je 6,50 eur.

Telový peeling Maracuja

yves rocher Telový peeling Maracuja

yves rocher Telový peeling Maracuja zloženie

 peeling Maracuja


Peeling Maracuja

Exotické vône k letu patria, o tom niet najmenších pochýb. Aj ja rada vymením moje obľúbené vône za niečo nové a neopozerané. Peeling je v plastovom obale s objemom 150 ml. Javí sa byť menším, asi aj kvôli širšiemu o menšiemu baleniu, no aspoň nezavadzia v kúpeľni. Na cesty by som si radšej vzala marhuľovú verziu, no aj tento by do kufra pohodlne zapadol. Vrchnák na obale drží a je malá pravdepodobnosť, že by sa otvoril.

Voňavý letný kúsok je gélový a obsahuje veľmi jemné, sotva citeľné peelingové čiastočky. Skôr by som povedala, že sa jedná o sprchový gél ako o peeling. Lebo ten treba cítiť. Tento iba prekrásne vonia. Ako exotická dovolenka niekde na opustenom ostrove. Sladká ovocná vôňa je perfektná na letné osvieženie a príjemne nabudí zmysly. Pokožku čistí, nevysušuje a ostáva jemnejšia. Nemôžem povedať, že by bol zlý. Ale ako peeling je slabší. Míňam ho však s radosťou, lebo tá vôňa stojí za to. Jeho bežná cena je 6,90 eur. Oba kúsky nájdete v eshope Yves Rocher.

Aké sú vaše skúsenosti s peelingami tejto značky? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Od Yves Rocher som ešte peelingy neskúšala, ale celkom ma zaujali, oba musia krásne voňať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pár som ich už skúsila a musím súhlasiť, ak aj náhodou slabšie peelingujú, tak vždy božsky voňajú a prevoňajú pokožku :)

      Odstrániť
  2. Akurát pred pár dňami som recenzovala telový peeling, ktorý je mojim úplne najobľúbenejším produktom Yves Rocher. Kupujem znova a znova :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám najradšej od Pupa Milano :) Ale aj ten marhuľový je kvalitným kúskom.

      Odstrániť
  3. Yves Rocher peelingy by jsem chtěla moc zkusit ten Maracuja mě hodně zaujal :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z obou dvou produktů mě více zaujal ten první, tedy meruňkový peeling. Peelingy hlavně teda v létě využívám fakt hojně :) Musí krásně vonět.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z hľadiska účinku je rozhodne lepší ten marhuľový, lebo je ho naozaj cítiť :) A vôňa je krásna :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe