Veselé rúžovanie

18:50

Kedysi, a nebolo to tak dávno, som mala jeden lesk a jeden ružový rúž, aby som aspoň trochu vyzerala, keď idem z domu :) Situácia sa rokmi trochu zmenila a aj zo mňa sa stal maniak na rúže. Bledý, tmavý, hnedý, červený, ružový, nude, s trblietkami, matný. Moja zbierka podrástla a ja ich kombinujem podľa nálady, oblečenia alebo príležitosti. Niektoré rúže mi pristanú, keď som opálená, iné mám len na zimu. Niektoré nosím do práce, iné len keď idem von. Ak sú značky, ktorých ponuka je veľmi pestrá a sú bežne dostupné, tak je to Essence a Catrice. Catrice patrí k mojim najobľúbenejším značkám, lebo za málo peňazí dostanem naozaj veľa muziky. A na Essence mám slabosť od vysokej, kedy som objavila jej čarovné limitky a ešte som z nich  nevyrástla.

rúž

Catrice Prisma Chrome


rúž Catrice Prisma Chrome




Rozmýšľala som, ktorý rúžom by som začala. Nakoniec som sa rozhodla pre štýlový rúž od Catrice.  Prečo je výnimočný? Sú to rúže s metalickými a prismatickými efektmi. Catrice Prisma Chrome je v ponuke v ôsmych nádherných farbičkách. Trendy metalické a prismatické odtiene sú hitom tejto sezóny, ktoré si veľmi rýchlo našli svoje fanynky.  Ešte aj krásne vyzerá. Môj je najsvetlejší, nude s trblietkami. Sám o sebe je veľmi pekný. Ale na mne vynikol až potom, ako som sa trochu opálila. Pred tým som vyzerala ako mŕtvola :) Ostatné farby sú tmavšie a nádherné.

Krémový rúž kĺže po perách a zanecháva ich trblietavé a lesklé. Nevysušuje ich a aj preto ho môžem použiť aj po opare alebo keď som mala suchšie pery - nezvýrazňuje šupinky ani nič iné. Čo sa výdrže týka, tam mi mierne pokulháva. Myslím, že viac ako hodinu mi ani raz nevydržal. Keď som jedla alebo pila, trblietal sa aj príbor či hrnček a rúž sa potom akoby stratil. Farba je sýta, už prvý ťah ich pekne zafarbí, takže si myslím, že pri tých tmavších výraznejších to bude ešte lepšie ako pri tomto. Tento rúž radím medzi párty kúsky. Nenosím ho denne, lebo aj keď je bledý, je výraznejší a zaujímavý. Ale večer von je fajn. Richard hovorí, že ma vďaka nemu nájde aj v dave :) Musím uznať, že tieto metalické rúže majú niečo do seba a lákajú ma rovnako ako tie matné. Nájdete ich na internete i v drogériách, ich cena je okolo 5 eur.

Essence

rúť Essence






Rúž od Essence pôsobí prirodzenejšie a na mojich perách vyzerá omnoho jemnejšie a nie nápadne. Ako prvé zaujme obalom. Neviem prečo, ale keď som sa naň pozrela, pomyslela som si, že mi pripomína balón :) Je rozkošný a pekne vyzerá na poličke. Na výber máte zo siedmich  odieňov, vrátane jemných ružových až po intenzívnejšie odtiene. Je štýlový, milý a vhodný na denné nosenie. Krémový rúž sa dobre aplikuje a pery nevysušuje. Môžem ho pokojne nosiť kedykoľvek, lebo nie je výrazný a nezachádza do vrások či liniek na perách. Odtieň 11 je veľmi jemný, nie výrazný a hoci pery pekne zvýrazní, nekričí na nich. Môžem ho nosiť do práce, ale aj von. Nerozpíja sa, no tiež patrí k tým rúžom, ktorých výdrž je trochu slabšia. Možno tmavšie farby trochu lepšie vydržia, neviem, no rada by som sa pozrela aj na červenú a tmavohnedú verziu, lebo vyzerajú božsky. Cena rúžu je 2, 49 eur.

Oba rúže považujem za hravé letné kúsky. Vtedy príliš neriešim, či rúž vydrží dlho alebo  nie, skrátka si pretriem pery, keď som opálená, kašlem na make up, nasadím klobúk a hurá do sveta. To je na lete pre mňa to najčarovnejšie - neriešim, žijem.

Skúsili ste už niektorý  z týchto rúžov? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Škoda, ani jeden z odstínů se mi nelíbí. Celkově se mi nelíbí celý vzhled :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe