Očný krém od Payot

16:15

Starnem. Nie že by som vám povedala nejakú prekvapujúcu novinku, starneme všetci. Teraz som však na určitom rázcestí. V utorok oslavujem tridsiatku a tak bilancujem. Asi je to prirodzené, že si človek premieta svoj život a premýšľa nad tým, čo chcel, čo dosiahol a čo by mu mala priniesť budúcnosť. Svoj život som si v tomto veku predstavovala inak, ale ako sa hovorí, človek mieni, Pán Boh mení. Nesťažujem sa, podarili sa mi veľké veci a naučila som sa nevzdávať, nech život prinesie čokoľvek. Spokojná som aj so svojou pleťou, ktorá nikdy nebola krajšia a hoci mladšia nebudem, kozmetika dokáže naozaj divy. 

PAYOT CLARTE DES YEUX LIGHTENING

payot Rozjasňujúci krém na očné okolie zloženie

Rozjasňujúci krém na očné okolie

Payot Clarte Des Yeux Lightening Eye Cream  Rozjasňujúci očný krém

Payot Rozjasňujúci krém na očné okolie

Na vysokej škole som niekedy spala maximálne  5 - 6 hodín. Dochádzala som do Nitry a skoré vstávanie bolo pre mňa jedinou nevýhodou. Napriek tomu som si tento čas veľmi užívala a pokojne by som ho niekedy vrátila späť. Netvrdím, že skúšky boli ľahké, ale s úsmevom na tvári išlo všetko :) Vtedy som sa borila s opuchmi, kruhmi i mdlou pokožkou, lebo únavu bolo vidno. Dnes mám výborným pomocníkov a tak je očné okolie ako vymenené. 

Payot rozjasňujúci krém na očné okolie som si nevybrala náhodou. Od Payot som mala skvelú masku aj kvetinovú emulziu, takže som šla na istotu. Oba produkty mi sadli a tak som sa rozhodla, že Payot chcem spoznať omnoho lepšie. Očný krém má 15 ml a je v tube so zúženým aplikátorom. Je sivý so strieborným vrchnáčikom a vyzerá pekne. Je menší, taký zavalitý, ale rozkošný. Zapadol medzi mojich ostatných elegantných fešákov v kozmetickej poličke.

Rozjasňujúci krém na očné okolie nevonia. Znie to zvláštne, ale necítim nič. V porovnaní s ostatnými voňavými krémikmi je to zmena, ale na druhej strane, pri očnom kréme mi to nevadí. Veď je od nosa ďalej :) Jeho konzistencia je krémová, celkom ľahká. Nie je riedky a nerozteká sa, nanáša sa dobre. Vyhovuje mi najmä ako denný očný krém, lebo sa rýchlo vsiakne bez mastného pocitu a pokojne môžem po chvíli naniesť aj make up. 

Ako prvé som si všimla, že očné okolie krásne rozjasňuje. Redukuje opuchy aj kruhy pod očami. V januári, keď som bola chorá a nespala som dobre, mi veľmi pomohol, lebo som ráno nevyzerala ako zombie. Okrem toho hydratuje a vyhladzuje jemné linky a vrásky. Očný krém splnil všetko, čo sľúbil. Môžete ho aplikovať ráno aj večer, no na noc mám rada husté a hutné krémy, ktoré sú veľmi výživné. Moja zbierka Payot sa tak rozrástla o ďalší vydarený produkt a teším sa, ako skúsim ďalší :) Stojí za to.

Plusy:
  • pekný obal
  • bez vône
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného filmu
  • rozjasňuje očné okolie, zjemňuje kruhy pod očami a opuchy
  • redukuje linky a hydratuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v ehope Elnino za 12,29 eur. 


Skúsili ste niečo od Payot? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Od tejto znacky som mala hydratacnu masku a bola veru fajn.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Payot som spoznala relatívne nedávno, ale zatiaľ veľká spokojnosť. Všetky produkty, ktoré som mala, mi vyhovovali,tak premýšľam nad ďalšími.

      Odstrániť
  2. Payot mám ráda, ale nikdy nejsem schopna říct, jestli ty oční krémy něco dělají 🙈

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si to všimnem celkom rýchlo, najmä ak ponocujem alebo som chorá :) ale je pravda, že niektoré, ktoré sú priemerné, jednoducho neurobia takmer nič.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe