Zbohom suché nechty

15:41

Nechty si lakujem dlho. Zdá sa mi to ako večnosť, odkedy som si ich na vysokej škole začala lakovať a zrazu som doma mala sto lakov. Väčšina z nich nebola prírodná a tak som si rokmi všimla, že nechty sú krehkejšie, ľahšie sa štiepia a sú vysušené. V takmer každom laku sa mi robili bublinky a nevyzeralo to zrovna pekne. Krémy na ruky na to nestačili a tak som sa musela poobzerať po niečom účinnejšom. Do oka mi padol nenápadný olej na nechty Ultra nourishing od Sante a rýchlo sme si na seba zvykli. 

olej na nechty Ultra nourishing od Sante


olej na nechty Ultra nourishing

olej na nechty a nechtovú kožtičku

Olej na nechty Ultra nourishing od Sante 

Olej na nechty a nechtovú kožtičku používam najmä v zime a v chladnom počasí, kedy sú suchšie ako inokedy. Obyčajne sú malé, milé a môžete ich mať so sebou v práci aj kdekoľvek na výlete alebo na dovolenke. Olej na nechty Ultra nourishing od Sante si ma získal kvapkátkom, ktoré uľahčuje aplikáciu. Obal z priesvitného skla vyzerá pekne a celkový dojem bol výborný. Preto som  s  nákupom neotáľala a už o pár dní som ho mohla začať veselo skúšať.

Pekný vzhľad nebol to jediné, čím si ma dokázal hneď získať. Zmes olejov má ľahkú a sladkú vôňu, ktorá je pre ženy ako stvorená. Ako o mne viete, milujem všetko voňavé a hľadám si produkty, na ktorých použitie sa teším aj pre ich  voňavé tóny. Olej nie je mastný, dobre sa vsiakne a neostáva po ňom žiaden nepríjemný film. 

Používam ho tesne pred spaním. Ruky si umyjem a nakrémujem klasickým krémom na ruky. Preferujem tie prírodné, lebo sa dobre vsiakne a ani neviem, že som niečo použila. Následne kvapnem kvapkátkom na každý necht trochu oleja a jemne ho vtriem do nechtov a nechtovej kožtičky. Chvíľku počkám, dám si na noc bavlnené rukavičky a idem spať.

Na nechtoch sa pôsobenie oleja ukáže po pár dňoch. Nie sú vysušené, manikúra  vyzerá krásne. Po bublinkách niet ani stopy, nechty sú pevnejšie, odolnejšie a prestávajú sa štiepiť. V kombinácii so spevňujúcim lakom na nechty som po mesiaci nemala takmer žiaden problém. Nechtová kožtička je hydratovaná, jemnejšia, nerobia sa na nej zádery a ruky tak vyzerajú zdravo a pekne. Tiež to nie je zo dňa na deň, ale na dobré sa čakať oplatí. Olej na nechty som minula do dňa a ešte sa k nemu vrátim.

Plusy:
  • pekné balenie
  • sladká vôňa
  • nie je príliš mastný
  • ľahko sa aplikuje
  • nechty hydratuje, spevňuje, ozdravuje
  • nechtová kožtička je hydratovaná, jemná, bez záderov
Mínusy:
  • nenašla som
Za 3,90 eur ho nájdete v eshope Bioterra.

Ako sa staráte o svoje nechty? 


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ooo tak toto sa mi páči. Moje nechty samé o sebe su slabe a lamave, preto si ich už nejaký čas nechávam robit. Ale ta kožička okolo nich by potrebovala takuto starostlivost. No idem si ho veru hned kupit. Vdaka za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takéto olejčeeky sú na nezaplatenie :) Vždy nejaký doma mám, lebo krém na ruky mi obyčahne nestačí :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe