Odlíčenie bez jedinej slzičky s Niveou

16:49

Čím som staršia, tým som prísnejšia na moje odličovače. Keď ma z nich štípu oči, obyčajne som z toho namrzená, lebo si po celom dni zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť. Nie vždy trafím to najlepšie, ale keďže kozmetiku nechcem vyhadzovať, miniem to. Omnoho radšej si dám poradiť a prečítam si nejaké recenzie a odporúčania, aby som sa vyhla sklamaniu. K micelárnej vode od Nivea som sa dostala náhodou. Išla som s kamarátkou vlakom a chválila sa menším nákupom, ktorý urobila. Keď som zbadala čiernu fľaštičku, musela som sa na ňu opýtať. Odpoveďou mi bolo niekoľko pochvalných slov a tak som to musela vyskúšať aj ja.

Nivea MicellAIR® Expert Waterproof Micelárna voda  

Nivea MicellAIR® Expert Waterproof je micelárna voda, ktorá vo svojom tmavom obale veľmi pekne vyzerá. To, že je vhodná aj na vodeodolné líčidlá, ma potešilo, lebo občas ich používam a neznášam, keď sa nedajú odlíčiť. Objem 400 ml je tiež výhodný, lebo balenie dlhšie vydrží a vždy sa na ňom ušetrí nejaké to euro. Hoci mám rada aj oleje, micelárku musím mať po ruke vždy. Keď sa mi nechce ani chcieť, zachráni situáciu a pomôže mi rýchlo sa odlíčiť.

Páči sa mi na nej, že obsahuje čierny čaj a suché oleje. Keď sa spoja, vzniká výborná micelárna voda, ktorá nemá nijakú výraznejšiu vôňu a mne sa to páči. To však ani zďaleka nie je všetko, čím si ma hneď naklonila na svoju stranu:
  • neznášam, keď si musím oči trieť, aby som ich dokázala odlíčiť. Bolí to jemné očné okolie, štípu ma oči a neraz sa ráno zobudím s fľakmi ako panda. Pri Nivea MicellAIR® Expert Waterproof mi nič také nehrozí, pretože stačí tampón priložiť, trochu pretrieť a je to. Nič ma nebolí, neštípe, presne takto si predstavujem odlíčenie.
  • Odlíči všetko - make up, vodeodolné líčidlá, dlhotrvácny rúž, všetko. Niekedy jedným ťahom, niekedy viacerými, ale ide to. Prečo som si ju nevšimla už skôr?
  • pleť je potom jemná, čistá a nemastná, hneď veselo pokračujem vo svojej beauty rutine. 
Celkovo hodnotím micelárnu vodu od Nivea ako skvelú. Inak to napísať neviem, milo ma prekvapila a aj vďaka nej si odličovanie užívam. Asi sa budem musieť pozrieť na Niveu častejšie.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • takmer bez vône
  • dvojfázová
  • netreba na oči ani na pleť tlačiť, make up odstraňuje s ľahkosťou
  • nedráždi oči ani pleť
  • odličuje všetko
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino, bežná cena je necelých 8 eur. 


Používate kozmetiku Nivea? Čo máte od nej najradšej? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Súhlasím, ja som mala zatiaľ z toho radu ten odličovač očí. Tam to cenovo vychádza drahšie kedže má lne 125 ml. Bála som sa však ísť do veľkej micelárky, ktorá nie je výlučne na oči. Mňa totiž v očiach všetko štípe, ale keďže je to rovnaký čierny rad ako môj top odličovač očí a píšeš, že neštípe tak skúsim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám síce citlivé oči, ale tiež ma dosť odličovačov rozplakalo a tak som veľmi rada, ak sa mi do rúk dostane taký, čo neštípe. Balea má teraz nové micelárne vody s prírodnými ingredienciami, pôjdem sa pozrieť aj na ne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe