Rúže od 100% Pure

15:26

Nikdy som sa nepovažovala za kozmetického maniaka, ktorý by sa sústredil najmä na rúže. Najhoršie bolo, že som nikdy neminula ani jeden celý a vždy som nejakú časť z neho vyhodila. Všetko sa zmenilo, keď som nastúpila po vysokej škole do práce. Pracovala som s ľuďmi, denne som ich stretávala desiatky a tak som mala rúž na pery stále po ruke. Cítila som sa príjemne, žensky a mala som  radosť z toho, že zásoby rúžov sa mi pomaly, ale isto míňajú. Odvtedy ubehlo 5 rokov, moja zbierka sa dosť rozrástla a dopriala som aj krásne prírodné kúsky, ktoré sa pre mňa stali veľmi milým prekvapením. Dnes by som vám ukázala moje poklady od 100% Pure.

100% Pure rúž s kakaovým maslom
100% Pure rúž s kakaovým maslom zloženie

100% Pure rúž

rúž s kakaovým maslom

červený rúž s kakaovým maslom

polomatný rúž s kakaovým maslom

100% Pure rúž s kakaovým maslom

Začala by som dokonalým červeným rúžom s kakaovým maslom v odtieni Nopal, ktorý som si zamilovala v okamihu, ako som ho prvý raz láskyplne držala v ruke. Vždy sa nenormálne teším na otváranie balíčka, ktorý si objednám, pretože nastáva čas fotenia, spoznávania a nadšenia :) Polomatný rúž je v peknej krabičke, takej maličkej, až sa vám nechce veriť, že sa v nej naozaj niečo ukrýva. Obal rúžu je tiež veľmi pekný, nežný a ženský. Medzi mojimi ostatnými rúžmi vyniká a pokojne by som mohla povedať, že patrí k tým najkrajším. Nielen preto, že malý obal je kovový, ale aj preto, lebo je pekne zdobený.

Ako som spomenula, zdanie klame a v obale je celkom dosť rúžu (čo by som na prvý pohľad naozaj nepovedala). Vďaka obalu je dobre chránený a nehrozí, že by sa v kabelke otvoril alebo nedajbože zlomil. Vysúva sa ľahko, nezasekáva sa a vojde sa do každej kozmetickej taštičky alebo mini kabelky, ktorú mám.

Očarilo ma na ňom hneď niekoľko vecí:
  • ako prvé musím vyzdvihnúť naozaj nádhernú červenú farbičku, ktorá je intenzívna, žiarivá a presne taká, akú nosím rada celý rok. Je jedno, či je leto, zima, som alebo nie som opálená, červená jednoducho musí byť. Farba je výborne pigmentovaná, už v prvom ťahu vidíte, ako dobre farbí pery.
  • krémovú štruktúru, ľahko sa kĺže po perách a zahaľuje ich do oslňujúcej červenej. Ako femme fatale.
  • vonia! a pekne :)
  • milo ma prekvapila aj výdrž, dá sa porovnať s mnohými dlhotrvácnymi rúžmi, ktoré mám. Trochu sa otláča, ale nie je to nič, s čím by som nevedela žiť
  • pery vôbec nevysušuje, naopak, hydratuje ich a zanecháva jemné
Mínus bolo len jedno:
  • polomatný rúž s kakaovým maslom sa trochu rozpíja. Preto používam priesvitnú kontúrovaciu  ceruzku, aby bol pekne na mieste a nevyzerala som ako Joker :)
Musím povedať, že tento rúž ma nadchol a veľmi rýchlo sa stal jedným z mojich horúcich favoritov. Oplatí sa zainvestovať, rada by som si tento rok kúpila ďalšiu farbičku. Nájdete  v eshope za 100% Pure za 31,90 eur.

100% Pure tekutý rúž v odtieni Ganache

100% Pure tekutý rúž

100% Pure tekutý rúž

tekutý rúž v odtieni Ganache

tekutý rúž

100% Pure tekutý rúž

100% Pure tekutý rúž v odtieni Ganache

Druhým rúžom je tekutý rúž v odtieni Ganache. Priznám sa, farebne som čakala niečo trochu iné, ale nakoniec sa z toho vykľula pekná, nenápadná farbička, ktorá ma sprevádzala najmä letnými prechádzkami. Oceňujem ho, keď nemám chuť na výrazné pery, no musia byť pekne namaľované.

Tekutý rúž je v peknom priesvitnom obale a aplikátor je širší, ale celkom šikovný. Bola to zmena po tých menších a užších, ale ide to s ním jedna radosť. Musím povedať, že neuveriteľne krásne vonia, tak sladko a ovocne. Veľmi podobne aj chutí a vracia ma do detstva, kedy sme si kupovali priesvitné ovocné lesky na pery, ktoré sme zjedli veľmi rýchlo :)

Jeho farba je tiež dosť sýta, pery farbí ľahko a vyzerajú lesklé, šťavnaté a pekné. Pokojne by som mohla napísať, že žiaria. Hydratuje ich, sú jemné a vláčne. Po nanesení si treba dať pozor, lebo sa ľahšie rozmaže - stačia aj vlasy, ktoré sa naň kvôli vánku nalepia. Jeho výdrž je kratšia, ľahšie sa otláča na jedlo, poháre alebo príbor. Hoci mi viac vyhovuje polomatný rúž s kakaovým maslom, ani tento nie je zlý a používam ho rada. 

Nájdete ho v eshope za 100% Pure za 26,90 eur.

Používate prírodnú dekoratívnu kozmetiku ? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe