Ako som si zamilovala Joop aneb toaletná voda, do ktorej sa oplatí investovať

18:29

Som absolútny nadšenec do parfumov a keď sa ľúbezne pozriem na moju zbierku, hneď myslím na to, ktorý si kúpim ako ďalší v poradí. V poslednej dobe som si okrem pár parfumov od Oriflame zaobstarala aj nejaké "značkové" a konečne som sa lepšie pozrela na značku JOOP!. Dlho som ju vnímala len tak okrajovo, vedela som, že existuje a bolo to asi tak všetko. Minulý rok som však Riškovi kúpila vôňu Jump a celkom sa mi zapáčila. Na ňom, nie na mne :) Keďže sa blížila jeseň a ja som nutne potrebovala niečo nové, voľba padla na  JOOP! WOW!.  A poviem vám, pre mňa je to naozaj že wow. 




Toaletná voda JOOP! WOW!

Toaletná voda JOOP! WOW! zloženie

Toaletná voda JOOP! pre ženy

JOOP! WOW!

Toaletná voda JOOP! WOW!

Mám rada ľahké kvetinové, čisté, ovocné a svieže vône. Také tie energizujúce, no tiež rozprávkovo romantické a nevinné. Nič extra presladené, hoci  v poslednej dobe mi zavoňali aj také. Skrátka a dobre, nepotrebujem nič veľmi výrazné ani sladké. S blížiacimi sa chladnejšími dňami rástla moja potreba po niečom inom, stále dostatočne kvetinovom, ale nie úplne že ľahkom. A potom mi do cesty prišla Toaletná voda JOOP! WOW! a ja som vedela, že presne po tomto mi pišťala moja duša.

Kde začať? Azda vzhľadom, ktorý ma upútal hneď, ako som si v eshope klikla na vône tejto značky. Nedala sa prehliadnuť, ani keby som veľmi chcela. Krabička výraznej vínovej farby ukrýva podobne  sfarbený flakón. Flakón, ktorý je rozkošne zaoblený, ozdobený zlatým písmom a neviem sa naň vynadívať. Medzi mojimi priesvitnými, púdrovými a pastelovými flakónmi skrátka kričí a oči naň padnú hneď. Neprekáža mi to, naopak, je to skrátka rebel a ja sa z neho nesmierne teším. 

Ako hovorí výrobca, "Parfum JOOP! Wow štartuje oroseným malinami, ružami a rebarborou. Jeho srdce napĺňajú pivonky a opäť ruže, základ patrí bielemu pižmu a pačuli." Táto kvetinovo ovocná kráska je niečo ako úplný výbuch energie. V okamihu, ako som ucítila jej sladké, výrazné a kvetinové srdce, upadla som do akéhosi spokojného tranzu. Je to absolútna maškrta a pri jej ochutnávaní mi hlavou vírila len jedna otázka - ako to, že som sa  nej nedostala omnoho skorej? Neviem, či by vôbec tisíc slov dokázalo opísať jej krásu. Je harmonická, správne vyvážená, cítite ruže, pivonku i maliny. 

Milujem na nej hneď niekoľko ďalších vecí. V prvom rade je to výdrž. Napriek tomu, že je to toaletka, vydrží voňať celý deň, na oblečení alebo vo vlasoch je intenzívna aj nasledujúci deň. JOOP! WOW! je tajomná, okúzľujúca a nejeden človek sa ma už spýtal, čím to voniam. V tomto chladnom počasí vyniká a mám pocit, akoby okolo mňa niečo kvitlo. Hodí sa do práce, ale aj večer von (teda, hneď ako sa všetko zasa postupne pootvára, bude aj von) a počas dňa zlepšuje náladu. 

Pri parfumoch sa pomerne často riadim len intuíciou bez toho, aby som mala aspoň akú takú predstavu, ako to celé môže voňať. Takýto výber ma doposiaľ takmer vôbec nesklamal a teraz môže spokojne prehlásiť že JOOP! WOW! je výhra. Nádherne voňavá, magická a príťažlivá.

Plusy:
  • cena
  • krásny obal
  • znamenitá vôňa
  • dlho vydrží
  • vhodná na denné nosenie i špeciálne príležitosti
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino, kde môžete 60 ml balenie kúpiť za necelých 18 eur (parádna akcia, nie?).

Máte obľúbenú vôňu od JOOP!? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe