Neskutočne voňavá pleťová hmla

18:42

Značka RawGaia patrí k mojim srdcovým už pár rokov. Niektoré produkty si kupujem opakovane a nesmú mi doma chýbať, lebo ich účinok na pleť je výnimočný. Už som čo to poskúšala a bol najvyšší čas skúsiť niečo nové. Voľba padla na rad Goji, ktorý je ladený do červena a okamžite sme si padli do oka. Vybrala som si pleťovú hmlu. Je to v podstate pleťová voda alebo toner, ktorý obsahuje veľa kvalitných ingrediencií a pleť vďaka nim zažiari. Stala sa mojím miláčikom a nečakala som, ako veľmi si môžem obľúbiť "takú vodu".


RawGaia organická hmla Goji

RawGaia organická hmla Goji zloženie

RawGaia organická hmla

RawGaia Goji

RawGaia organická hmla Goji

RawGaia organická hmla Goji je malý splnený kozmetický sen. Jej zložky sú organické, vegánske, raw a spracovávajú sa ručne. Vzniká tak unikátny, čistý produkt, ktorý dokáže pleť vyživovať a vyrovnáva jej Ph. Aktívne látky sa dostávajú hlbšie do pleti a jednoducho môžem povedať, že opeknieva. Kvetinové vody a oleje sú pre našu pleť to pravé orechové - extrakt z organických bobúľ goji, organická ružová kvetinová voda a neroli kvetová voda, organické oleje z pelargónie, palmarosy, levandule a rumančeka i vitamín E dodajú pleti všetko, čo potrebuje pre krásu. 

V jemnej bielej krabičke sa ukrýva krásna sklená červená fľaštička s rozprašovačom. Sklo je matné, elegantné a právom sa stala miss poličky v kúpeľni. Rozprašovač je dobrý, nezasekáva sa a hmlu pekne rozprašuje. Objem 50 ml sa na prvý pohľad môže zdať maličký, ale nenechajte sa zmiasť - toto malé balenie mi vydržalo pri dennom používaní pár mesiacov. To sa mi, samozrejme, páčilo a organická pleťová hmla je hodná každého eura. 

Pred každým použitím treba fľaštičku pretrepať, aby sa spojili oleje a kvetinové vody. Výsledkom je mimoriadne voňavá pleťová hmla. Keby ste tak vedeli, ako nádherne, sviežo a kvetinovo vonia! Nevedela som sa jej pri prvom použití dočuchať a vždy som sa nevedela dočkať ďalšieho použitia. Moja rutina spočíva v tom, že si pleť dôkladne odlíčim a vyčistím. Nasleduje organická hmla, ktorú rozprášim po pleti a nanesiem pár kvapiek oleja alebo séra. Nakoniec ide ešte krém a očný krém, výsledkom čoho je jemná a vypnutá pleť.

Možno si poviete, že sama voda veľa nedokáže, ale nie je to celkom tak. Bobule goji obsahujú vitamíny, minerály, antioxidanty a aminokyseliny. Pomáha obnoviť kožné bunky a pleť ostane jemná, svieža a pružná. Ochraňuje pleť pred škodlivým žiarením a navyše má aj omladzujúce účinky. Organická pleťová hmla prispieva k tomu, aby bola pleť mladistvá, zdravá, žiarivá a hodvábna. Milujem ju ako podklad pod pleťový olej a teším sa, ako si kúpim ďalšie balenie.


Plusy:
  • krásny obal
  • šikovný rozprašovač
  • nádherne vonia
  • výborné ingrediencie
  • pleť neostane mastná
  • stačí ju rozprášiť na pleť
  • hydratuje, zjemňuje, omladzuje pleť, je jemná, žiarivá, čistá a krásna
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju na Ladybio, tovar posielajú aj na Slovensko.


Máte obľúbený produkt od Rawgaia? 

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe