Babé - Obnovujúca hydratačná starostlivosť

15:01

Spomínate si na článok o čistiacom géle Babé? (prečítať si o ňom môžete TU). Minula som všetky vzorky, lebo bol veľmi dobrý, čistil pleť a zanechával ju jemnú. Krémy i rôzne hydratačné starostlivosti používam menej (začala som si zvykať skorej na séra alebo oleje), lebo i keď sú mnohé z nich dobré, nie sú vhodné pre moju mastnú pleť. T zóna je po ich použití ešte mastnejšia a to je presne to, čomu sa snažím vyhnúť. Spolu so vzorkami čistiaceho gélu som dostala aj vzorky hydratačnej starostlivosti.

Vzorka má 5 ml ( dostala som ich niekoľko)


Zloženie

Plné balenie má 50 ml

O výrobku si môžete prečítať:

     "Na ošetrenie narušenej pleti následku agresívnych terapií proti akné (isotretinoín, AHA kyseliny, stb.) Krém s nízkym obsahom oleja má hydratačné a zjemňujúce účinky. Má antioxidačné vlastnosti, viaže voľné radikály, posilňuje ochrannú vrstvu pleti, zastavuje odlupovanie a vznik prasklín. Pleť tým znovu získa jemnosť aj elasticitu.
Jemne vmasírujte na očistenú pleť, kým sa úplne vstrebe.

Aktívne účinné zložky:
Niacinamid 4%
Kokumové maslo 3%
Aminokyseliny-komplex 2%
Skvalén 2%
Steroly 2%
Bisabolol 0.5%
Vitamín F 0.25%"

Musím sa priznať, že okrem jednej drobnej nedokonalosti si ma táto hydratačná starostlivosť získala. Moje vzorky sú v malých tubičkách, plné balenie má praktickú pumpičku na dávkovanie. Má veľmi jemnú, ale peknú vôňu. Keď som si k nej privoňala prvý raz, mala som pocit, že vonia ako kvety , dnes mi príde len príjemne sladká :) Krátko po nanesení na pleť ju nie je cítiť (škoda). Konzistencia je taká gélová alebo skôr krémová, ale ľahká. Stačí naniesť len malá množstvo, ktoré sa pomerne rýchlo vsiakne do pokožky. Používam ho po čistení pleti ( peeling, čistiaci gél/mlieko a nakoniec pleťová voda). Vždy aplikujem krém len na dôkladne vyčistenú pokožku, aby na nej neboli žiadne nečistoty a neupchávali sa póry. Pokožka je po použití hydratačnej starostlivosti je pleť jemná, hydratovaná a nemastí sa. Pokožka pôsobí zdravo. Jedinou drobnou nedokonalosťou je, že pleť mám po jeho zaschnutí lepkavú. Nie celú, len líca. Tento problém som vyriešila, po vsiaknutí krému jemne pretriem líca obrúskom a všetko je v poriadku :)

Plusy:
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • jemná, sladká vôňa
  • ľahká konzistencia, hydratačná starostlivosť sa rýchlo vsiakne do pokožky
  • pleť je po jej použití jemná, hydratovaná, pôsobí zdravo
Mínusy:
  • pleť je trochu lepkavá
Hydratačnú starostlivosť kúpite na http://www.eventuspharma.sk, kde 50 ml stojí 27,93.

Máte obľúbený hydratačný krém ?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe