Figs&Rouge a mňam maslo na pery

16:48

Pred Vianocami ma moja maminka často zahŕňa otázkami ako čo by som si rada našla pod stromčekom, čo by som potrebovala, čo by ma potešilo a podobne. Vždy jej poviem, že naozaj nič nepotrebujem, za čo si vyslúžim dlhý povzdych, že niečo pod tým stromčekom okrem ihličia byť musí. Tak som si povedala, že si vyberiem niečo, čo určite miniem, nebude mi to dlho stáť na poličke a využijem to počas celého roka. Našla som niekoľko rôznych chutných darčekový balení, ktoré ma zaujali, ale voľba nakoniec padla na balíček Figs&Rouge, kde bol krém na ruky, univerzálny balzam a masielko na pery. A práve masielko je momentálne mojím obľúbeným spoločníkom :)

Maslo na pery Rose Berry má 10 ml


Masielko  má šikmo skosený aplikátor

O masielku si môžete prečítať:

     "100% prírodný , bezfarebný, s jedným ružovým nádychom, upokojujúci, luxusný a hydratačný, dlhotrvácna a neuveriteľne jemná starostlivosť o pery,jednoduchá aplikácia vďaka šikmo zrezanému aplikátoru. Maslo na pery v tube s obsahom bambuckého masla a nevtieravou sviežou vôňou ruže a bobuľovitého ovocia. 


100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE

RicinusCommunis (Castor) Seed Oil , Hydrogenated Castor Oil, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, CoperniciaCerifera (Carnauba) Cera, ButyrospermumParkii (Shea) Butter, Parfum, Lauryl Laurate, Limonene, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Geraniol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Hydrogenated Soybean Oil, Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, CI15850, CI77891"

Masielko som zo sady začala používať ako prvé a rozhodne nebude moje posledné! Som ním tak nadšená, že určite skúsim aj ďalšie, láka ma mango :) Čím si ma maslo získalo? Som spokojná s obalom. Nie je kovový, ale mäkký, takže nemení radikálne tvar, nehrozí, že praskne alebo že sa na ňom porežem, keď bude menej masla a budem sa ho snažiť dostať von. Druhým plusom je, ako obyčajne, rozkošný obal. Ružová a žltá sa krásne dopĺňajú a zlepšujú pochmúrne a tmavé dni, ktorých je akosi priveľa. Maslo je niečo úžasné! Vôňa je veľmi pekná, taká ružová, sladká ružová, cítiť tam nejaké bobule, ale ťažko určiť, čo mi pripomínajú. Oveľa radšej mám ale chuť :) Niektoré balzamy krásne voňajú, ale ak sa náhodou dostanú do úst, vyvolajú trochu nepríjemný chuť. Maslo má lahodnú chuť, pripomína mi ovocné žuvačky, je to mňam. Má jemnú, ružovú farbu, žiadne trblietky, len nežný ružový nádych. Používam ho od Vianoc a pery sú hydratované, nepraskajú, sú chránené pred vetrom a chadnejším počasím, nemusím sa báť suchých a boľavých pier. Nanáša sa ľahko, má zrezaný aplikátor, ktorým sa maslo rozotrie po perách. 

Plusy:
  • pekný obal, vyhovuje mi, že je plastový
  • príjemná vôňa
  • lahodná chuť
  • jemná ružová farba
  • pery sú hydratované, jemné, chránené pred vplyvmi počasia
Mínusy:
  • žiadne som nenašla
Masielko som našla na niekoľkých stránkach, cena sa pohybuje okolo 7 eur

Mali ste už maslo na pery? :)
   





You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. No, zatiaľ ešte tak úplne "výber" nie :) Aj keď som pri 3+1 objednávke nad ním premýšľala, nakoniec dostali prednosť iné... Ale keď pôjdem objednávať z BioBeauty, určite ho tam prihodím! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe