Nálepky na nechty, časť prvá

18:01

Krásne, zdravé nechty sú vizitkou, že sa o ne staráme. Ja sa snažím dodržiavať niekoľko krokov, aby sa nelámali, aby bola nechtová kožtička vyživená a hydratovaná. Po odlakovaní použijem peeling, potom vyživujúci lak, farebný lak a nadlak. Keď idem spať, nakrémujem si ruky a použijem olej na nechtovú kožtičku alebo krém. Toto všetko sa pre mňa stalo samozrejmosťou, vďaka ktorej mám nechty zdravé. pevné, nelámu sa a keď narastú, rada si ich zdobím nálepkami :)









Tieto nálepky som naposledy kúpila na stránke http://www.top-nechty.sk, keď prebiehala akcia poštovné zadarmo pri nákupe nad 5 eur. Na tejto stránke nakupujem nálepky rada, lebo majú bohatý výber a na nechtoch sú krásne :)
Nálepky pekne oživia manikúru a občas ich použijem ako záchranu, keď si ešte pri lakovaní oderiem lak skôr,ako zaschne. Postup je jednoduchý. Nalakujte si necht farebným lakom, najlepšie nie vo veľmi hrubej vrstve, lebo ak pritlačíte nálepku, lak vystúpi okolo nej. Nálepky na nechty majú samolepiacu plochu, ktorou ich nalepíte na necht. Jednoducho nálepku odlepíte z podkladovej fólie a nalepíte tam, kde chcete. Pri lepení nálepky dávajte pozor, pretože z nechta ju už neodlepíte. Nálepky sú tenké a pri opätovnom odlepovaní sa môžu roztrhnúť alebo zničia lak, preto treba pracovať precízne a opatrne. Ak je nálepka hrubšia, môže vytŕčať, ale z už spomenutého eshopu som mala len tenučké nálepky, ktoré pekne priľnuli k nechtu a nevytŕčali, keď som ich prelakovala priesvitným lakom, ktorý ich akoby zafixuje. V peknom, neporušenom stave vydržia dva-tri dni, potom už hrozí riziko, že sa odlupne, kúsok odtrhne, ak má kamienok, tak ten môže vypadnúť. Ja ich používam veľmi rada, doma mám asi 20 rôznych druhov, rada ich striedam :)

Na stránke http://www.top-nechty.sk kúpite nálepky od 0,39 eura :)

Používate nálepky na nechty? :)







You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. velmi su pekne aleked som ja mala take nalepky tak sa odliepali po naneseni priesvitneho laku.. asi boli nekvalitne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa občas aj mne stane. Stačí aj slabšie zatlačiť a koniec :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe