Bylinkové pohladenie

13:08

Keď som robila svoj prvú objednávku na stránke Rosedream, objavila som tam radu Herbal Care. Šampón proti lupinám vyzeral lákavo, a tak som si ho objednala. Veľmi často nemôžem používať bežné drogériové šampóny, pretože môj atopický ekzém ich neznesie. Radšej siahnem po šampónoch proti lupinám, hoci nevyriešia môj problém, upokoja moju extrémne suchú a boľavú pokožku. Vyskúšala som množstvo drahých šampónov z lekárne a výsledok bol nulový alebo minimálny. Preto si radšej kúpim niečo, čo je na míle vzdialené od lekárne a neraz som aj oveľa spokojnejšia.

Šampón Herbal Care Hope má 250 ml



Zloženie

O šampóne si môžete prečítať:
   

     "Pre zdravú pokožku a krásne vlasy. Séria šampónov Herbal Care svojím zložením bojuje proti rôznym zápalom pokožky, navracia jej rovnováhu, vyživuje a chráni vaše vlasy pred nežiadúcimi vplyvmi vonkajšieho prostredia. Pokožka je kľudná a vlasy hebké na dotyk.
Šampón Herbal Care Hope odstraňuje lupiny, pri pravidelnom používaní a zabraňuje ich vzniku. Pokožku ukľudňuje a nedráždi. Hypoalergénne zloženie pre všetky typy pokožky.

Aktívne zložky: bylinný extrakt z podbeľu, oktopiroks"

Atopický ekzém sa mi objavil, keď som mala 9 rokov, z ničoho nič. Je to dedičné ochorenie, ktoré sa naplno rozvinulo po nejakom impulze. Po akom, nikto nevie. Pokožka je veľmi suchá a odlupujú sa z nej drobné šupinky, ktoré vyzerajú ako lupiny, oveľa horšie je však nepríjemné svrbenie. Preto si hľadám šampóny, ktoré pokožku nevysušujú, upokojujú a nedráždia. Šampón má 250 ml a je v klasickom, plastovom obale, z ktorého si vytlačíte potrebné množstvo. Na tomto šampóne ma fascinovala vôňa. Nádherná, svieža, bylinková. Ako ten nádherný pocit, keď stojíte uprostred lúky a vdychujete vzduch nasiaknutý vôňou kvetov, byliniek, prírody (uvítala by som aj taký sprchový gél, nádherná vôňa). Prevoňané boli nielen vlasy, ale aj vzduch v kúpeľni a jemnú vôňu bolo cítiť aj ráno pri rozčesávaní vlasov. Konzistencia je redšia, prvý raz som šampón naháňala vo vani, ale potom som si zvykla, že ho stačí na jedno použitie menej, lebo aj malé množstvo vytvorilo bohatú penu. V očiach štípe :) (to je len také konštatovanie, že aj v mojom veku som ešte nešikovná a mám v nich šampón:)). Šampón je k pokožke jemný, nedráždi ju a ani nevysušuje, upokojuje ju, lebo menej svrbí. Vlasy sú po zmytí prevoňané, lesklé a ako hodváb :)

Plusy:
  • krásna vôňa
  • na jedno použitie stačí málo šampónu
  • k pokožke je jemný, nedráždi, nevysušuje
  • vlasy sú voňavé, ligotavé a jemné
Mínusy:
  • šampónu nemám čo vyčítať, moje podmienky splnil :) 
Šampón kúpite na http://www.rosedream.sk/, kde 250 ml šampónu stojí 1,69.

Máte šampón, ktorý bojuje s lupinami?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Naozaj môžem len všetkým odporučiť:)výborná cena a už ho používame celá rodinka, pretože všetci máme citlivú pokožku, som veľmi rada že sa na trhu objavil...deny

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe