ELF - Essential Trblietavé očné tiene

13:23

Už dávno o sebe hovorím, že som zarytá Elfica :) Od môjho prvého nákupu ubehlo už veľa mesiacov a odvtedy sa moja zbierka rozrástla o desiatky výrobkov. Môj prvý nákup bola čistá náhoda. Našla som stránku, kde bola podozrivo lacná kozmetika. Veľa som si prečítala o fixačnom spreji na make up a ďalších vychytávkach, tak som si povedala, že skúsim. A odvtedy nakupujem častejšie a nedám na Elf dopustiť. Niekedy ma prekvapujú negatívne hodnotenia produktov, ktoré ja používam bežne a veľmi rada, ale vždy si poviem, že každému vyhovuje niečo iné. Keď sa na to spätne pozriem, žiaden výrobok ma nesklamal. Áno, nie všetky boli úžasné, mali aj svoje mínusy, ale pokiaľ sa dajú nejako napraviť, nemám dôvod byť na výrobok zlá :) Rada experimentujem a skúšam nové očné tiene, svetlé, tmavé, penové, práškové, matné, glitrové - všetky sú krásne. Už dávnejšie som sa stala majiteľku trblietavých očných tieňov Essential, ktoré som si celkom obľúbila.

Odtieň Shopaholic


Tieň sa dosť trúsi (alebo práši)

Je to taká do hneda farba s trblietkami

A takto vyzeral odtieň na stránke

O tieňoch si môžete prečítať:

     "Nádherne trblietavé, intenzívne očné tiene v luxusných odtieňoch.
Aplikujte nasucho pre rozjasnený pohľad, alebo namokro pre dramatický efekt. Pre dokonalý efekt použite Podklad essential.

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Mineral Oil (Paraffinum Liquid), Dimethicone, Polybutene, Dehydroacetic Acid. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Manganese Violet (CI 77742), Aluminum Powder (CI 77000), Copper Powder (CI 77400), Ultramarine Blue (CI77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Blue No.1 (CI 42090"

Keď som sa teraz dívala na stránku nášho Elf-u, tento odtieň som tam nenašla, ale sú tam ďalšie, krásne farby, ktoré by som neváhala používať. Tieň má 4 gramy, je malom guľatom obale. Zatvára sa ľahko, stačí jemne stlačiť a zacvaknúť. A zavretý je statočne, neraz som bojovala s tým, aby som ho konečne otvorila :) Rozhodne to však nevidím ako nejakú nevýhodu, skôr naopak - tieň je tak chránený pred vlhkosťou a i keď vnútri je tieň natrúsený, von sa nedostane ľahko. Tieň je tuhý, ale už po prvých použitiach ( vždy som použila štetec) sa mi začali na okraji balenia a neskôr aj na vrchnáku hromadiť trblietky a všade bol jemný poprašok tieňa. To bol dôvod, prečo som ho radšej s sebou nikam nenosila, aby som nebola ja či taška zašpinená od tieňa. Sprvu som nepoužívala podklad pod očné tiene a to bola katastrofa. Tieň sa veľmi otláčal na horné viečko, ale nezlieval sa. Keď som začala používať podkladové bázy, tento problém takmer úplne ustúpil, jemné otláčanie nebol veľký problém, dalo sa to opraviť.  Trochu ma hnevalo, že pri aplikácii som mala trblietky aj na lícach a po očami, a preto som si musela dávať pozor, aby som tiene nenanášala, keď som mala na tvári make up, lebo potom som mala hnedé šmuhy po celej tvári. Tu by som skončila s negatívami. Tieň je dobre pigmentovaný, krásny je aj pri aplikácii na sucho, aj na mokro (vtedy má intenzívnejšiu, ligotavú farbu). Nezlieva sa, neopadáva (len pri nanášaní), vydrží mi celý deň.

Plusy:
  • dobre uzatvárateľný obal
  • dobrá pigmentácia, tieň je krásny na sucho i na mokro
  • nezlieva sa, pri aplikácii na bázu sa takmer neotláča
  • cena
Mínusy:
  • pri použití sa trochu práši, trblietky som mala aj na lícach, po obale je jemný poprašok a trblietky ( s tým sa ja viem samozrejme ušpiniť, keď otváram tiene)
  • ak sa nedá podkladová báza, dosť sa otláča
Napriek mínusom som si odtieň obľúbila, aj keď na obrázku bol celkom iný, nevadí :) Trblietavé očné tiene si môžete kúpiť na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk, kde stojí 2,4.

Máte skúsenosti s týmito tieňmi?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe