Výnimočná kozmetika vďaka výnimočnému plesnivcu

20:28

Kozmetiku Arise na mojom blogu nemusím nejako špeciálne predstavovať. Písala som o maske (prečítať si o nej môžete TU) a o kréme (prečítať si o ňom môžete TU), a práve krém považujem za jeden z najlepších, aké som skúsila ( a tých už bolo veľa, s maminkou sme dlho hľadali niečo, čo by sadlo mastnej pleti). Keď sa ku mne dostali aj vzorky peelingu, potešila som sa, lebo pravidelné peelingovanie považujem za veľmi dôležité. Odstráni odumreté bunky, zbaví pleť čiernych bodiek a vyhladí ju. Treba mať na pamäti, že všetkého veľa škodí a prílišné peelingovanie môže naručiť rovnováhu pleti a skôr ublíži ako pomôže. Existujú aj peeliny na každodenné použitie, tie sú jemnejšie, pri tých sa denného používania báť netreba :)







Plné balenie má 50 ml
Mala som niekoľko vzoriek

Zloženie

O peelingu si môžete prečítať:

Arise peeling na tvár je vhodný na všetky typy pleti, špeciálne na citlivú, odstraňuje odumreté bunky, nečistoty, zlepšuje mikrocirkuláciu pleti. Príjemne parfémovaná gélová textúra peelingu umožňuje dôkladné vyčistenie pleti. Peeling obsahuje okrúhle čiastočky bambusu a jojobového vosku.

Množstvo veľkosti lieskového orecha aplikujte na navlhčené ruky, naneste na suchú pokožku tváre a potom krúživými pohybmi masírujte, vynechajte okolie očí. Mikrogranule sa zmenia pri kontakte s vodou na jemné mlieko, ktoré dôkladne vyčistí a osvieži pokožku tváre.


Na záver opláchnite tvár vodou. Pokožka je teraz pripravená na ďalšie ošetrenie.


Balenie : Tuba 50 ml



Tento peeling pre mňa predstavoval luxusné pohladenie mojej pleti :) Najskôr si ma získal vôňou. Je veľmi jemná, nevtieravá, ani si ju pri umývaní neuvedomujete, a predsa sa okolo vás vznáša. Po zmytí si ju ešte na na malý okamih uvedomíte a potom je preč. Konzistencia peelingu je taká gélová, trošku redšia ako som pri peelingoch zvyknutá, ale nevšimla som si, že by stekal. Peelingové čiastočky sú maličké, veľmi mi pripomínali pieskové zrnká (teraz myslí veľkosťou). Myslela som si, že ani nebudem vedieť, že si niečo dávam na tvár, ale bola som milo prekvapená! I keď bol peeling jemný, dôkladne a šetrne čistil pleť. Párkrát som mala výrobok, ktorý mal maličké čiastočky a efekt bol minimálny, ak nie nulový. Teraz som mala presne opačný pocit, akoby som cítila každé jedni zrniečko. K pleti je veľmi šetrný, mala som na tvári zopár raniek, v nich neštípal, nevyvolal žiadne pálenie ani podráždenie. Používala som ho večer, hneď po ňom nasledovala Arise pleťová voda. Výsledkom bola krásna, čistá a hodvábne jemná pleť, poradil si aj s čiernymi bodkami (nie všetkými, ale to by bol zázrak, keby to dokázal). Odviedol kus dobrej práce, radosť pozrieť sa do zrkadla :)

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • ľahká gélová textúra
  • bez parabénov a minerálnych olejov
  • jemné čiastočky dôkladne čistia pleť
  • výsledkom je čistá pleť, ktorá je hodvábne jemná a čierne bodky sú redukované
Mínusy:
  • peelingu nemám čo vyčítať, nevýhodou sa môže javiť len vyššia cena
Peeling kúpite na stránke http://www.careandbeauty.eu/, kde 50 ml stojí 26 eur.

Skúsili ste už niečo od Arise? :)




You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. pekna recenzia, vyzera dobre, teda az na tu cenu :D Ja zistujem, ze je vela znaciek co mi nic nehovori a akurat rozmyslam, ze kto to vsetko vlastne kupuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na našom trhu je veľa značiek, ktoré sa k nám dostávajú len postupne :) Niektoré objavíme náhodou, niektoré len vďaka reklame a keď ich nevidno ani v obchode, človek si spokojne žije aj bez nich :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe