Posledný zo série

17:42

Minulý rok v decembri som niekoľkokrát nakúpila kozmetiku Natura Siberica. Časť ako vianočné darčeky (ktoré samozrejme musím skúšať aj ja), časť sebe, ale aj tak mi to doma vezmú. Postupne som skúsila všetky tri oleje: najskôr aktivujúci masážny olej, ktorý bol najlepší. Príjemne voňal, pomáhal formovať postavu (áno, on ozaj zoštíhľoval) a pokožka bola jemná. Potom som používala zahrievajúci masážny relaxačný olej. O zahrievajúcom účinku by sa dalo polemizovať, lebo citeľný bol iba na začiatku používania a aj to iba jemne, ale pekne voňal a hydratoval. Nakoniec mi zostal tonizujúci masážny olej, ktorý bol v najžiarivejšom obale, ktorý sa tváril vášnivo. Krásavec bol, o tom niet pochýb. Ale bol aj účinný?





O oleji si môžete prečítať:

     "Organický olej z prvosienky večernej pokožku vyživuje, zjemňuje a hydratuje. Olej zo semienok maliny arktickej stimuluje syntézu kolagénu, má na pokožku omladzujúci účinok, reguluje bilanciu lipidov. Ružový olej vyživuje pokožku vitamínmi, podporuje látkovú premenu, zlepšuje imunitný systém pokožky.

Spôsob použitia: Olej naneste na čistú a suchú pokožku tela a masírujte.

Organic Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Rubus Articus Seed Oil, Rosa Davurica Oil, Vitis Vinifera (Grapes) Seed Oil, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Oil, Olea Europea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Caprilic Triglyceride, Tocopherol."

Olej je podobne ako jeho súrodenci v rozkošnom baňatom obale. Je plastový, preto nie je veľmi ťažký a je asi najvýraznejšej farby, červený - rád púta pozornosť. Och áno, je proste fešák :) Vonia veľmi jemne. Ľahká kvetinová vôňa ako vystrihnutá z vysokohorskej scenérie, kde zurčí potok, spievajú vtáčiky a kvitnú malé kvietky skryté v tieni majestátnych stromov. Preto tak milujem Naturu Sibericu. Jej vône sú veľmi uveriteľné a máte pocit, že Sibír vám je veľmi blízky. Olej nie je veľmi hustý, a preto nie je veľmi mastný. Celkom dobre  sa vsiakne do pokožky, nezanechá ju lepkavú ani mastnú. Nevsiakne sa okamžite, ako niektoré mliečka či maslá, treba si trošku počkať, ale stojí to za to. Pokožka je po jeho použití veľmi jemná, pekná a hydratovaná. Musím povedať, že sa mi stala zaujímavá vec. Olej ma nesklamal - pekne voňal, nezanechával pokožku mastnú a celkom dobre ju hydratoval. A predsa mi oveľa viac vyhovovali predchádzajúce dva, teda aktivujúci a zohrievajúci. Sranda, vyskúšala som ich v poradí od najlepšieho k najmenej obľúbenému. Nemôžem napísať, že k najhoršiemu, len je najmenej obľúbený. Začala som ho používať pred pár mesiacmi a potom mi dlho stál nepovšimnuto v poličke. Neočaril ma, hoci mu nič nechýbalo.  Až teraz som ho konečne minula, aby som uvoľnila miesto niečomu novému. 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • nie je veľmi mastný
  • dobre sa vsiakne do pokožky, nezanecháva ju lepkavú ani mastnú
  • pokožku zjemňuje a hydratuje
Mínusy:
  • nenašla som, preto ma prekvapuje, že som si ho veľmi neobľúbila
Kúpila som ho na stránke http://www.naturasiberica.sk/, 300 ml stojí 11,90.

Stalo sa vám, že hoci výrobok nemal chyby, neobľúbili ste si ho?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe