Hroznový peeling, ktorý peelinguje

17:03

Nie je to tak dávno, čo som písala o hroznom peelingu, ktorý som si kúpila niekedy začiatkom tohto roka. V článku som spomínala, že hrozno je veľmi prospešné pre naše telo i pleť. To bol dôvod, prečo som si ho kúpila. Žiaľ, neobsahoval žiadne peelingové čiastočky, preto plnil úlohu pleťového gélu. Čo už, nie každý deň je nedeľa. Potom sa mi dostal do rúk ďalší hroznový, tento raz značky L´ambre. Bola som naň veľmi zvedavá, jednak preto, lebo peelingy sú pravidelnou súčasťou mojich kozmetických rituálov, jednak preto, lebo dobrý peeling sa hodí vždy. Najmä nám, ktorých trápi mastnejšia pleť a nepodarené čierne bodky. 







O peelingu si môžete prečítať:

     "Tento jemný peeling obsahuje jedinečnú kombináciu oleja z hroznových jadierok a jojobového oleja. Najjemnejšie masážne zložky aktivujú prekrvovanie a pripravujú pokožku tváre, krku a dekoltu k regeneračnému procesu. Slabá a podráždená pleť sa vyrovnáva a opäť získava stratenú rovnováhu, stráca sa začervenanie, pleť sa prestáva olupovať. Výsledkom je perfektne čistá pleť, ktorá vyzerá mlado a sviežo. Peelingový krém je jednou z najrozšírenejších metód na odstraňovanie povrchových nedostatkov. Používaním peelingového krému vrátite pleti jej pôvodný krásny vzhľad. Pokožka tváre, krku a dekoltu, ktorá je ošetrovaná takýmto peelingom, ľahko vstrebáva aktívne zložky aj z ostatných kozmetických prípravkov, čím sa zvyšuje ich efektivita.
Spôsob použitia:
Naneste jemnými krúživými pohybmi menšie množstvo na pleť tváre, pokožku krku a dekoltu. Vynechajte oblasť očí. Nakoniec ošetrené miesta starostlivo opláchnite teplou vodou.
Balenie: 80 ml
Upozornenie: Výrobok prírodnej kozmetiky bez certifikátu, môže obsahovať chemické konzervanty alebo iné chemické prísady."

Obal je jednoduchý - biely, s oranžovým pásikom a strieborným strapcom hrozna a strieborným písmom. Pôsobí tak čisto a nenápadne. Vrchnáčik pevne drží na tube, vďaka čomu ho nemusím večne hľadať v umývadle :) Vzadu je oranžovým písmom popis výrobku a zloženie. Keď som si ho prečítala, musela som uznať, že už som videla aj lepšie( na stránke ale máte uvedené, že môže obsahovať chemické látky alebo konzervanty, takže sme varovaní, do čoho ideme:)) Napriek  tomu som sa rozhodla vyskúšať ho a dospela som k názoru, že keby má lepšie zloženie, stane sa jedným z mojich miláčikov. Má totiž veľmi dobré vlastnosti. Pekne vonia. Nie je to vyslovene hroznová vôňa, ale je ľahká, príjemná a nerušivá, len taká, aby spríjemnila večerné umývanie. Je redší, ale nerozteká sa, takže ho nenaháňam po krku alebo umývadle. Peelingové čiastočky sú síce jemné, ale stále dosť citeľné. K pleti je šetrný, nedráždi ju, neštípe na nej. Zvyknem ho používať pravidelne 2-3 razy do týždňa. Na navlhčenú pleť nanesiem trošku peelingu a krúživými pohybmi masírujem. Ak chcete zvýrazniť účinky akéhokoľvek pleťového peelingu, môžete použiť hubku či vatový tampón. Vtedy je omnoho výraznejšie cítiť čiastočky, aj keď sú veľmi jemné. Kamarátka mi to poradila už veľmi dávno, len ma varovala, že ak mám citlivú pleť, netreba to preháňať a vtedy na masáž postačia končeky prstov. Výsledky sú dosť dobré - peeling odstraňuje odumreté bunky a pomáha tak predchádzať vzniku nedokonalostí. Pleť zjemňuje a vyhladzuje, je svieža a rozjasnená. Poradí si aj s čiernymi bodkami - nie všetkými, ale aj tak to považujem za viditeľný úspech. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • redší, ale nerozteká sa
  • jemné peelingové zrniečka
  • pleť čistí, zjemňuje, vyhladzuje, poradí si aj s niektorými čiernymi bodkami
Mínusy:
  • len zloženie, ale na to nás stránka upozorňuje
Peeling kúpite na stránke http://www.idunnashop.sk/, kde 80 ml tuba stojí 9,20.

Máte doma hroznovú kozmetiku? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. nemám hroznovú kozmetiku, ale plánujem v dohľadnej dobe nejakú vyskúšať- treba zmenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa chystám na olej :) Čítala som naň samé chvály :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe