Ako sa nepotiť s Biodermou

18:13

Pred pár mesiacmi som minula dezodorant v spreji Sensibio. Celkom sa mi pozdával, bol jeden z tých lepších. Keďže sa naozaj snažím prísť na chuť guľôčkovým dezodorantom/antiperspirantom, rozhodla som sa skúsiť aj roll on, hoci ešte stále s nimi nie som najväčšia kamarátka. Keď som si pred pár týždňami nakúpila dermálnej vody do zásoby (leto bolo dlhé a horúce), zapozerala som sa na ďalší kúsok od Biodermy.






O antitranspirante si môžete prečítať:

      "Sensibio Déo anti-transpirant roll-on účinne redukuje nadmerné potenie. Zanecháva príjemný pocit 24 hodín. Sensibio Déo anti-transpirant roll-on neobsahuje alkohol. Sensibio Déo anti-transpirant roll-on je vhodný najmä na citlivú a depilovanú pokožku.

Zloženie
WATER (AQUA), ALUMINIUM, CLOROHYDRATE, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XILITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, SCLEROTIUM GUM, CERATONIA SILIQUA GUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SPDIUM HYDROXIDE,FRAGRANCE (PARFUM)."
Po všetkých mojich sprejoch a tuhých/krémových dezodorantoch sú guľôčky prazvláštnou zmenou. Nech sa snažím ako sa snažím, jednoducho som si na ne ešte nezvykla. A fakt sa snažím. Po mesiacoch môžem povedať, že už ich používam s určitou ľahkosťou a možno sa z nás naozaj stanú kamaráti. Prekáža mi na nich len ten zvláštny mokrý pocit po aplikácii. Ako ale obstál tento biodermácky kúsok? Neviem si pomôcť, ale je rozkošný. Malý biely s červenými prvkami. Je zaujímavý a jednoduchý. Vonia veľmi príjemne. Je to jemná sladká vôňa, nežná a ženská. Nie je výrazná, vďaka čomu sa nebije s parfumom a po krátkej dobe ju nie je cítiť. Neobsahuje alkohol, nedráždi pokožku a nespôsobuje ani začervenanie. Obsahuje hliník, ale keďže tento produkt používam len vtedy, keď sa veľmi potrebujem nepotiť, nie denne (denne som ho používala na začiatku testovania a vo veľkých horúčavách, aby som videla, ako funguje), dá sa to ešte zvládnuť. K pokožke je šetrný, tesne po nanesení nezanecháva úplne hnusný lepkavý pocit a rovnako ani nezanecháva fľaky na oblečení. Páči sa mi, že si dáva reálny cieľ - sľubuje 24-hodinpvú ochranu, čomu som náchylná uveriť skorej ako sľubom o 48 hodinách ochrany pred potom a zápachom. V priemerných a znesiteľných teplotách dokáže ochrániť pred celodenným potením a neželaným zápachom. No keď sa teploty prehupli k tým 35 a viac stupňom, mala som potrebu použiť ho aj dva razy denne. Inak však statočne držal a počasie zvládal dobre. Celkovo ho hodnotím ako vydarený produkt a myslím, že si kúpim aj tretí kúsok Sensibio proti poteniu :)
Plusy:
  • malý, skladný, pekný
  • príjemná jemná vôňa, nebije sa s parfumom
  • nezanecháva veľmi mokrý pocit a fľaky na oblečení
  • nedráždi  pokožku
  • pokožku chráni pred potom a zápachom, vo veľmi horúcom počasí som ho aplikovala dva razy
Mínusy:
  • zloženie
Odporúčaná cena je 8,29.

Aký dezodorant je váš obľúbený? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tento jsem ještě nezkoušela, vypadá dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nezkoušela jsem. Mám momentálně nejraději Rexonu max.protection

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rexonu som mala viac razy, aj tuhý, aj sprej, bola som spokojná, ale rada skúšam nové veci :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe