Himalájske potešenie

14:55

Organické sprchové gély od Soaphorie sú pastvou pre oči. V ponuke sú úžasné vône ako levanduľové pole (raz bude môj!), romantická ruža (ako stvorená na sychravé jesenné večery), mliečne potešenie (mala som telové suflé, voňalo fantasticky), oceanizer (mala som peeling, voňal famózne) či olivovník, ktorý som mala a zamilovala som si ho. Ako posledný mi teraz pribudol  sprchovací gél s himalájskou soľou, ktorý je taký výrazný, že v kúpeľni sa prehliadnuť nedá.  





O organickom sprchovom gély Himalay si môžete prečítať:

     "Himalay je organický sprchovací gél s neopísateľnou vôňou krásy a čistoty a tonizujúcou himalájskou soľou najvyššej kvality, extraktom z mimózy Mimosa Tenuiflora z Mexika. Táto rastlina má silné regenerujúce, hojivé a liečivé účinky pri využívaní na kozmetické účely. Pôsobí pozitívne na strie. Čisto prírodná kryštalická himalájska soľ bez chemických a konzervačných prísad má prirodzene dezinfekčné a uvoľňujúce účinky Je výborná na starostlivosť o pokožku. Obsahuje rad minerálnych látok a stopových prvkov."


Jednou z výhod soaphoristických sprchových gélov je tvar obalu. Hoci majú štandardných 250 ml, sú vyššie a štíhlejšie, preto sa mi dobre balia do kozmetickej tašky a cestujem s nimi celkom rada, pretože nezaberajú veľa miesta. Mäkší plastový obal nie je navyše ťažký, preto sú mojimi favoritmi, keď ideme na víkendové túlačky. Organické sprchové gély sú v jednoduchých plastových obaloch s dobrým  vrchnáčikom, ktorý stačí iba stlačiť a otočiť. To najkrajšie na nich je to, že sú priesvitné a tak môže vyniknúť farebnosť gélov. Sú farebné, pútavé a neprehliadnuteľné, najmä Oceanizer, levanduľové pole a Himalay mi  prídu vo veľmi preveľmi sýtych a výrazných farbách. V kúpeľni ma vždy upúta a nedá sa neobdivovať ich. Vonia krásne. Neviem to zadefinovať, ani neviem, k čomu by som to prirovnala. Naozaj sa to nedá inými slovami ako čistota a neha. Nevinnosť a harmónia. Inak to nejde. Nie je to nič, čo by ma obklopovalo často, je to vzácna a krásna vôňa ako stvorená na relaxovanie po ťažkom dni v práci. Gél je redší a má takú želé konzistenciu, treba si dať pozor, aby sa neroztiekol skôr ako ho napeníte. Pení celkom dobre, popri tom vytvára okolo aj voňavý závoj, ktorý prevonia pokožku, vzduch v kúpeľni a po chvíli sa rozplynie ako jarná hmla. Umývanie je upokojujúcim zážitkom, ktorý priaznovo vplýva aj na psychiku, lebo cítim, ako opadáva stres a cítim sa lepšie a spokojnejšie. Gél pokožku umýva bez vysušovania, zanecháva ju jemnú a uvoľnenú. Po aplikácii telového krému sa môžem spokojne obzrieť v zrkadle, vyzerá zdravo a krajšie.
Plusy:
  • štíhly a ľahký obal
  • dobrý vrchnáčik - stačí stlačiť
  • krásna vôňa
  • redší, ale dobre sa napení skôr, ako stečie
  • pokožku umýva, zjemňuje, ostáva krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
250 ml gél stojí 7,20 a kúpite ho v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach.
Ktorý organický sprchový gél by ste rady skúsili? :)

    

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Vždycky se těším na nové Soaphoria recenze, neodolala jsem a něco si od nich také objednala a jsem nadšená. Tvůj popis sprchového gelu se čte jako pohádka na dobrou noc, moc krásné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma veľmi teší, že tie recenzie ťa bavia :) Ja ju úplne zbožňujem ♥

      Odstrániť
  2. soaphoria je úplne geniálna značka. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe