Malé a milé tiene

17:53

V poslednej dobe sa mi do rúk dostalo viacero kúskov dekoratívnej kozmetiky. Niekoľko zvučných značiek mi ukázalo svoju kvalitu a celkom milo ma prekvapili. Značne sa mi rozrástla najmä zbierka Makeup Revolution, ktorá bola pre mňa dlho neznáma. Nedala sa u nás objednať a voči objednávaniu zo zahraničia mám stále veľký rešpekt. Potom ale prišiel eshop, plný všakovakých farbičiek od výmyslu sveta a konečne som si mohla popozerať, čo všetko ponúka. Medzi novinkami bola aj milá malá paletka, ktorá mi veľmi padla do oka.







O Makeup Revolution paletke 12 očných tieňov Disappear to the beyond si môžete prečítať:
      "S naší letní paletkou tělových odstínů přesáhneš své možnosti. 12 třpytivých stínů si vezmeš s sebou až na místa za hranicí svých snů! Přátelské k peněžence i kapse.  Kompaktní velikost obalu je ideální na cestování."


Pri obmedzenom rozpočte nie jednoduché vybrať si, pretože to, čo chcem, značne presahuje to, čo naozaj potrebujem :) Našťastie si vždy viem vybrať a väčšinou mám šťastie aj na kvalitu. Paletka 12 matných aj trblietavých tieňov je pekná. Malá, tenučká, dobre uskladniteľná. Je síce pravda, že neznášam jej otváranie, lebo tenučký obal sa otvára ťažko. Ale aspoň chráni tiene  a dobre drží. Už mi stihli spadnúť aj na zem, obalu sa nestalo nič, tiene držia - všetko je v poriadku. K paletke sú pribalené dva štetce na nanášanie tieňov,s ktorými som sa ale neskamarátila, lebo mám svoje štetce, na ktoré nedám dopustiť. Je však dobre, že balenie ich obsahuje, lebo nikdy neviem, či ma okolnosti neprinútia použiť ich. Paletka je bez zrkadielka, čo mi až tak neprekáža, lebo ja aj tak potrebujem veľké zrkadlo, ale na cesty by sa tam celkom hodilo. Tiene sú pigmentované lepšie i horšie, tmavšie a trblietavé sú na tom najlepšie. Nanášajú sa dobre, neprášia sa, zo štetca neopadávajú a na podkladovej báze držia dobre. Môžem sa na ne spoľahnúť počas celého dňa. Farby neblednú, po dlhšej dobe sa môžu trošku zlievať a neotláčajú sa. V palete sú výraznejšie i jemnejšie odtiene, ktoré patria k mojim najpoužívanejším. Vďaka tenkému obalu so mnou cestujú aj na víkendové túlačky a aj vďaka kombinovaniu vznikajú veľmi jemné a pekné líčenia. Rada na ne používam aj očnú linku v pere, ktorá na tieňoch dobre drží, priľne a počas dňa ostáva nezmenená.
Plusy:
  • tenké balenie, obal dobre drží a nezaberá veľa miesta
  • pekné matné i trblietavé odtiene
  • dobrá pigmentácia
  • v balení aj štetce na nanášanie tieňov
  • neprášia sa
  • počas dňa neblednú, neotláčajú sa, len po dlhšej dobe sa môžu trošku zlievať

Mínusy:
  • trošku ťažšie sa mi otvárajú
Tiene nájdete na stránke http://www.makeuprevolution.cz/, kde stoja 199 Kč alebo 7,31 €, čo je prijateľná cena.

Učarovali vám paletky Makeup Revolution? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe