Zmatňujúci fixačný sprej

20:01

Doteraz som mala tri fixačné spreje. Jeden bol ako podkladová báza, zvyšné dva a používali na zafixovanie make upu a púdru. Veľmi som si ich obľúbila, pretože dokážu predĺžiť životnosť make upu. Ten vyzerá dlhšiu dobu prirodzene, pleť sa neleskne a som rozhodne spokojnejšia, keď sa na seba pozriem. Nemôžem povedať, že tie spreje sú dokonalé. Každý má svoju chybičku krásy, ale nebráni im v tom, aby boli mojimi obľúbencami. Môj najnovší fixačný sprej od Makeup Revolution je špeciálne určený pre mastnú pleť.










O zmatňujúcom fixačnom spreji si môžete prečítať:

     "KONEC lesku...naopak...MATNÝ VZHLED po celý den! NOVÝ MATUJÍCÍ FIXAČNÍ SPREJ ti k matu pomůže! Sesterský matující fixační sprej pomáhá odvádět lesk, zaručuje matný vzhled tvé tváři a udrží tvůj celkový makeup na místě, bez rozmazání a vyblednutí. Nastříkej a těš se z 12 hodin neměnného vzhledu!   
Množstvo:100 ml"
Značka Makeup Revolution pre mňa ie je neznáma, pretože za posledné mesiace sa mi doma nazbieralo zopár zaujímavých kúskov. K nim nepochybne radím aj spomenutý fixačný sprej. Má 100  ml a je v jednoduchom , ale celkom pútavom obale s rozprašovačom. Obal je dosť pevný a tvrdý, odoláva aj pádom :) Nosím ho so sebou v taške, keď niekam idem a nemusím sa báť, že by sa otvoril - aj vrchnáčik pevne drží. Už som spomenula, že oba moje fixačné spreje mali nejaké muchy. Jeden na pleti štípal a trochu ju sťahoval (po niekoľkých použitiach tieto nepríjemné pocity slabli až úplne vymizli, preto bolo problematické používanie len zo začiatku) a ten druhý pomaly, ale isto zdražel o celkom značnú sumu. Aj tento má drobnú nedokonalosť. Keď ho nastriekate na pleť, zahalí vás umelá, chemická vôňa, tak trochu alkoholová. Vonia to trochu ako v lekárni. Zvláštna vôňa ale relatívne rýchlo zmizne a po malej chvíli nie je cítiť nič. Neštípe na pleti ani na vyrážkach, nedráždi a nespôsobuje začervenanie. Použitie je jednoduché. Naneste si make up a púder tak ako obvykle. Následne nastriekajte sprej, nechajte uschnúť a môžete vyraziť do sveta. Istú dobu som fixovala make up zvlášť a púder zvlášť, ale časom som zistila, že tie dve vrstvy fixačného spreju sú zbytočné a postačí mi fixovať si až púder. Keď sprej uschne, pleť ostáva hodvábne jemná, matná, make up sa neotiera. Sprej sľubuje 12 hodín nemenného vzhľadu. No, toľko by som netvrdila, ale tých 8 - 9 hodín bez lesku je istých. Niekedy mi stačí len zmatňujúci obrúsok a fungujem ďalej, lebo make  up vôbec nepotrebuje opraviť. Časom sa môže stať, že už sa trochu otiera (najmä o šál či šatku), ale nie je to nič hrozné. Make up vydrží krajší podstatne dlhšie, nerozmazáva sa, nebledne a pôsobí prirodzene po dlhých dlhých hodinách. Táto novinka mi príde celkom zaujímavá a páči sa mi,že sprej je naozaj určený pre zmiešanú a mastnú pleť.

Plusy:
  • pútavý obal
  • dobrý rozprašovač
  • nedráždi, neštípe na pleti
  • fixuje make up, predlžuje jeho životnosť, zmatní a zjemní pleť
Mínusy:
  • čo to v zložení
Makeup Revolution fixačný sprej kúpite na stránke www.makeuprevolution.cz, kde stojí 9,40€ alebo 249 Kč.

Používate fixačný sprej na make up? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Pěkný článek :) fixační spreje jsem ještě nezkoušela, ale o tomhle už jsem v drogerii uvažovala :)

    Nikys beuty blog

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe