SOS pre ruky a pery (nielen v zime)

19:16

Blíži sa jeseň, po nej zima. Kým niekoho to teší, ja ostávam ešte stále naladená na letný režim. Neznášam, keď sa začne ochladzovať, lístie začne padať na zem, slnečné lúče vystriedajú mračná a dažďové kvapky. Úplná tragédia nastáva s príchodom zimy, ktorú neznášam. Pokožka celého tela potrebuje v jesennom i zimnom období zvýšenú pozornosť. Chladné a veterné počasie pokožku vysušuje, neraz ju vtedy trápi začervenanie a zvýšená citlivosť na zmeny teplôt. Preto je dobré mať svojich pomocníkov, ktorí pomôžu, keď niečo bolí, páli a potrebuje dávku hydratácie. Dermacol prináša SOS produkty :) Také čo hoja, regenerujú a prinášajú úľavu.











O SOS repair intensive kréme si môžete prečítať:
      "Krém na ruky poskytuje namáhanej pokožke rúk starostlivosť a ochranu počas celého dňa. Účinná kombinácia panthenolu, urey a bambuckého masla hĺbkovo regeneruje a obnovuje suchú a poškodenú pokožku rúk a poskytuje dlhotrvajúcu ochranu pred vysušovaním.

Objem / hmotnosť: 75 ml"


Výrazný červený obal je pútavý a neprehliadnuteľný. Nájdete na ňom zloženie, nie úplne najkrajšie. To ale považujem za jediný mínus výrobku. Vonia veľmi pekne. Pripomína mi tie staré krémy, ktoré sa vyrábali za mojich malých čias (úmyselne píšem malých a nie mladých, lebo mladá ešte stále som a ešte pár desiatok rokov budem). Sladká, nie výrazná a príjemná vôňa sa mi spája práve s detstvom. Krém je hutný a hustý, ale dobre sa rozotiera do pokožky. Po chvíli sa poriadne vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Krém veľmi dobre hydratuje pokožku, aj keď je veľmi suchá alebo popraskaná. Keďže kúpeľňu umývam s octovým čističom bez rukavíc (nemám rada rukavice), pokožka je vystavená značne agresívnej látke, ktorá ju naozaj vysušuje a nie raz mi popraská. Preto musím používať výživnejšie krémy, aby som ju mala opäť hydratovanú, jemnú a peknú. Tento krém moje požiadavky spĺňa, lebo zjemňuje, hydratuje a navyše aj pekne prevonia pokožku, takže výsledkom je dobrý pocit z krajšej pokožky. Páči sa mi, že má 75 ml a je menší, preto sa celkom dobre nosí aj v kabelke ( takej trochu väčšej, lebo do malej ja napracem naozaj len to nutné).
Plusy:
  • menší, šikovný aj do kabelky
  • výrazný, pekný obal
  • hustejší a hutnejší
  • dobre sa rozotiera, vsiakne bez lepkavého pocitu
  • veľmi pekná vôňa
  • hydratuje, zjemňuje a regeneruje aj značne suchú a poškodenú pokožku

Mínusy:
  • zloženie
Krém stojí 3,39, má 75 ml a kúpite ho v drogérii alebo na internete.

O SOS Love lips čokoládovom balzame si môžete prečítať:

     "Zvláčňujúce balzamy na pery s neodolateľnými vôňami, dokonale pery ošetrujú, dodávajú im sviežosť a hodvábnu jemnosť. Farebne pery tónujú a zanechávajú ich lesklé, vyhladené a vláčne. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu. SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením."

Nedávno som spomínala, že si svoju balzamovú zbierku obohatím o čokoládový balzam na pery a už sa tak stalo :) Dermacol balzamy mám rada, mala som ich už niekoľko a každý mal svoje čaro. Čokoládový balzam je v jednoduchom, ale pevnom plastovom obale, z ktorého sa ľahko vysúva bez zasekávania. Vonia sladko, ako nejaká cukrovinka, ale vyslovene čokoládovo by som to nepomenovala. Skôr je to nejaká čokoládovo nejaká sladkosť :) Ale vôňa je to pekná. Chuť nie je úplne čokoládová, ale je sladká a neruší, v ústach nevytvára nepríjemnú pachuť, takže s ňou som tiež spokojná. K jeho výhodám patrí aj to, že má SPF, takže chráni pery pred škodlivými slnečnými lúčmi. Rovnako ich ochraňuje aj pred vysušovaním v chladnejšom a veternom počasí. Pery dobre hydratuje a zjemňuje, nemám mu čo vytknúť. K úplnému zloženiu som sa nedopátrala, ale oleje, včelí vosk a vitamín E,  sú celkom slušnou nádielkou pre krásne pery. Balzam je bez parabénov, čo chválim (i keď nejaký konzervant tam použitý byť musí).

Plusy:
  • pevný jednoduchý obal, balzam sa ľahko vysúva
  • pekná vôňa
  • príjemná chuť
  • SPF 15
  • pery chráni, hydratuje a zjemňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam stojí 2,99 a kúpite ho v drogérii alebo na internete.

Aké sú Vaše SOS produkty pre krásne ruky a pery? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe